למדתי דבר אחד ממאות הנשים שהייתי איתן בחיי, המשפט הזה אומר הרבה מאוד
[/QUOTE]
מקסימום היקר, נשמח אם תחלוק איתנו מהו המבנה האנטומי המסוים

[QUOTE=roni golan]ובכלל מלבד האמא של כל אחד מאיתנו רוב הנשים(לא כולן) הן זונות !!!!! ודי לחכימא ברמיזא ....בל נשכח ...50 אחוז מהעולם הן נשים...ואת ה50 אחוז השני יצרו נשים !!! בואו לא נשכח מאיפה באנו ....
[/QUOTE]

חברים יקרים, עסקינן הסוגיה מורכבת. אסביר. עקב היותנו יצורים תבוניים, ה"טובין" אותה אנו מקבלים לא אמורה להתקבל כחלק מעסקה (אלא אם כן אתה אכן מחפש אך ורק חור לתקוע בו את הזרג). אמנם מדובר באקט פרימיטיבי וחייתי, אך כזה שמשלב רגש עמוק ואנושי. ולראיה: רובנו אכן מעוניינים ב-GFE. משכך, יש למצוא את הסינתזה, שביל הזהב בין שתי הגישות המיוצגות ע"י שני החברים הנצים אכילס ומקסימום: לא למסור לבחורה את הכסף, להורות לה להתפשט ולתקוע אותה כמה שיותר פעמים - הקצנת גישתו של אכילס; ומאידך, לא להגיע עם בקבוק יין של 140 שקל או להעניק תשר בגובה 25% מהעלות - הקצנת גישת מקסימום. לא להתייחס אליה כמו אל חתיכת בשר (הגם שבחלק לא מבוטל מהמקרים היא מתייחסת כך אל עצמה) - ולא לקחת אותה לנמל ולשבת איתה במסעדת יוקרה.
צום מועיל...[/QUOTE]
לגבי הפרט תחשוב לבד, אתה מספיק חכם
לגבי הפירוש שלך, אתם כולכם נופלים כאן על טעות אחת, אין פה סוגיה של תשלום מופרז או טיפ או כמה פעמים לגמור בשעה
יש פה מהות אחת לוויכוח שנוצר והיא היחס לנשים בכלל ונשים עובדות בפרט
אכילס מעלה פה בתגובתו האחרונה שהוא אינו מתייחס לנשים כמו שזה נראה, אך ריח הזלזול מגיע עד לאף שלי ואני לא נמצא קרוב בכלל
רק תקראו פוסטים שהנ"ל פתח ותגובות שהנ"ל הגיב ותבינו על מה אני מדבר
לא אכפת לי את מי וכמה הנ"ל מזיין וכמה גומר
אין לי צורך להוכיח לו ולאף אחד פה (למרות שיכול) איזה כוסיות אני פגשתי ונכנסתי למיטתן, ואני לא מדבר על נשים ששילמתי להן על כך.
התיאור שמוסר הנ"ל על בחורות פשוט מעורר חלחלה ומציג את יחסו של זה לאנשים בכלל
יסלח לי רוני שאני הולך להשוות אותו לאדון אכילס אבל זה לטובה
רוני מציג בכל דיווח שלו כמה פרטים של הנשים אותן ביקר, כגון שיניים וכאלה, כמובן שלטובת הכלל הוא ממחיש איך הבחורה נראית
אך שימו לב באיזו צורה הוא עושה זאת, עם כבוד רב לדברים הנכתבים וגם לבחורה. אין ולו מילה אחת שהייתה פוגעת בבחורה אך מבינים לבד מי נראית טוב ומי לא
עכשיו אתן דוגמא של אכילס, רק כותרת של פוסט שפירסם:
פחד ותיעוב בבת ים
שום פרפרזה אינה מצדיקה כותרת כזאת
וכדי לפגוע בי (רק חושב שהוא פוגע בי) מתאר את הבחורה, אני אצטט:
לזיין כונפות שעושות פרצוף ורוצות על פגישה 800 שקל למרות שהם נראות כמו בסטיונר בשוק, זכותו
זאת לא דרך לתאר אישה ולא משנה איך היא נראית, גם לא משנה שאתה מנסה לפגוע במישהו אחר (שוב רק חושב שזה מזיז לי משהו)
די והותר כדי להעביר את דבריי