כ .. - דף 8 - סקס אדיר

..

73
דוגמנית ממש לא הייתי אומר שהיא
אמילי נחמדה שחומה חזה גדול לא נראה טבעי אבל גם אם טבעי עדיין לא שווה 1,000 שקל למפגש
יש בכל מיני אתרים בסכום הזה פצצות פי אלף יותר ממנה וזה שהיא מסתירה את הפנים בתמונות
כבר גורם לחשוש קצת מה היא מסתירה שם :)

עד 500 גג שווה להשקיע ב1000 שקל זה צריך להיות משהו מיוחד צריך להיות לה משולש ברמודה עשוי מזהב
משובץ יהלומים ומופע אור-קולי משהו בסגנון המזרקה בווגאס במלון הידוע

..

74
[QUOTE=אוליגופול]
ממש כך...סיימתי איתה שיחה לפני דקה...בשיניים הצלחתי להישאר על 300 ...נדווח בקרוב...אם היא לא תתהפך עלי :)
[/QUOTE]

חברים זהירות בחורה עם סיבובים חדים ומטען גבוה, הסיכוי להתהפכות נוטה ל120%

אני מציע להפסיק לחלק את הטלפון עד שתירגע קצת, היא לחוצת כסף אז כשיש שפע גברים מבקשים יותר כסף
מחאה אמרתם?
אז לכו איתה עד הסוף ונראה אתכם
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

..

75
titan מת עליך בHeroes,אחד החזקים.

דיוווח חזק בדיוק כמו הזיון, לאחר הקריאה הרגשתי קרבי ומחוזק, וועם פחות אהבה לסחלב קריצה

שאלה פרקטית בגלל החום, יש מזגן במחסן?

תודה.

מקסימום, מת עליך ב-Calculus, הערה שלך חשובה מאוד!!!

.You so need a Daddy, little girl

..

76

מקסימום, הרף העליון נקבע על 400 לשעה מלאה. גם אם אמילי תוחמא עקב הביקוש (שהמחאה רק תגביר אותו...) ותחליט "להתחזר" זה עדיין עומד באותו רף...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

..

77
[QUOTE=החפוז המכני]

מקסימום, הרף העליון נקבע על 400 לשעה מלאה. גם אם אמילי תוחמא עקב הביקוש (שהמחאה רק תגביר אותו...) ותחליט "להתחזר" זה עדיין עומד באותו רף...[/QUOTE]

שמע לי אני מכיר קצת את הילדה, צפו פגיעה
ה500 לא רחוק
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

..

78
אז אם כך... אני מודה לך שוב על קבלת הפרטים שלה, אבל לא ייעשה בהם שימוש... ממה שהתרשמתי פה זה גם יהיה מוגזם: מקבלת במחסן בדרום תל אביב, מציצה מקונדמת, אולי גם מסוממת...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

..

80
הייתי אצלה היום, כאמור ביקשה 400, אבל הורדתי אותה ל 300 על אקט אחד (ממילא לא באתי להתנחל אצלה). התיאורים פה מדויקים, בחורה כוסית וחמודה, אבל יש לה סיבוב רציני בראש. עובדת בתחום שנתיים on and off.. כל היום שותה ערק ומדברת כל מיני דברים מוזרים ולא קשורים, כולל סיפורים ארוכים ונטולי פואנטה על אנשים שהיא מכירה והשמות שלהם לא אומרים לי כלום. בסופו של דבר היא בחורה בודדה עם לב טוב שבאמת רוצה שמישהו יקשיב לה. הסקס היה סבבה, לא עפו ניצוצות כמו אצל titan, אבל אין לי טענות. חזרה ואמרה כמה פעמים שבחורה כמוה יכולה לקחת 1,000 (היסחפות פרועה. היא נראית טוב אבל לא בליגת העל ואלפיה היא תקבל רק מחברנו הפזרן ׳מלך הנשים׳) אז קחו בחשבון שיש מצב שהיא בדרך לנסות להעלות מחירים. במקרה כזה חרם צרכנים מצידנו יאפס אותה בחזרה לקרקע. אל תשלמו יותר מ 300 לאקט אחד או 400 לשניים.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”