כ דירות אירוח עד 250 שח בכל הארץ - דף 8 - סקס אדיר

דירות אירוח עד 250 שח בכל הארץ

71
[QUOTE=שמחה] [QUOTE=ALEXXX] מה זה משולש הזהב שמוזכר כבר כמה פעמים,כנראה אני לא מספיק ותיק בתחום ומכיר רק את המשולש בגבול תאילנד לאוס ובורמה.[/QUOTE]

משולש הזהב -במשמעות "הצרה",הכוונה לשלושה מקומות שהיו באזור רחוב המסגר (שונצינו ,יצחק שדה ותושיה או בן אביגדור).

מדובר בשלושה מקומות שע"פי מה שנאמר ע"י רבים -היו בכול משמרת בין 15 ל20 בחורות ברמה גבוהה ביותר (חלקן כמו דוגמניות),אני אף פעם לא הייתי שם לצערי (הייתי צעיר ופראייר וגם לא ידעתי על קיומם בזמנו).

כמו כן זה היה בתקופת "התיירות" -משמע תקופה ששיאה מאמצע-סוף שנות ה90 ועד לתחילת שנות ה2000 (2003-4).

במשמעות ה"רחבה"-הכוונה לתקופת משולש הזהב שזוהי "תקופת התיירות" (שרשמתי שורה מעל).

בתקופה הזו (שכן התנסיתי בה מעט), ניתן היה למצוא ילדות יפות(תיירות)עם שירות מעולה בדרום ת"א ב100 -120 ש"ח(לא מדבר על התחנה המרכזית - זה כבר מגעיל מידי לדעתי,גם בזמנו).

לצערי הרב , לא ניצלתי היטב את התקופה הזו ,שכן הלכתי בה למכונים ולדירות מעט פעמים (שוב כי הייתי צעיר ופראייר -דבר שעד היום אני מתחרט עליו מאוד).

הימים חלפו,הגיעו אמצע שנות ה 2000 ,המדינה כבר זרקה את כול התיירות שהיו בדירות ובמכונים חזרה לארצות מוצאן וכול מה שניתן היה (והווה) למצוא בדירות ובמכונים זה- את ההיצע המקומי שזה רוסיאליות ולעיתים גם ישראליות ,וזה מבלי לנבל את הפה -לרוב לא טוב, לגמרי לא ,לא בשירות ולא ברמה.

יחד עם זאת ,למזלינו הרב בתחום של הליווי -חלק נכבד זה תיירות,ובתאגיד זה לחלוטין רק תיירות.

אבל מבחינת רמת הבנות וגם השירות שלהן -זה עדיין לא כמו הבנות מתקופת "משולש הזהב" וכנראה גם לא קרוב לכך.

וזה אינני מבין מדוע ,שכן בתקופת "משולש הזהב " -מדובר היה בתיירות,

אבל גם היום מדובר בתיירות (בליווי ובתאגיד-לא בדירות כמובן),אז מהיכן נובע ההבדל ברמת ושירות הבחורות? -זה נשגב מבינתי.

אם מישהו אולי יודע , אשמח לדעת.

[/QUOTE]
ערב טוב שמחה ...
עשית ניתוח נחמד לביטוי "משולש הזהב"....
כאחד שהיה מבלה מידי ערב במקומות שציינת...
אומר לך מה שכל ותיק וזקן בתחום יאמר לך...הימים הללו היו גן עדן לזיינים !!!!
אך היו סוג גיהנום לזונות !!!! הן היו מקבלות 20 ש"ח ללקוח.... הדרכונים היו נלקחים מהן.
רוב הבנות היו מאוכלסות במלון ישן בכניסה לאשדוד,והיו ישנות ארבע בנות בכל חדר.
הן היו עובדות מ 18:00 בערב ועד 06:00 בבוקר....כל יום ....
ואכן היו באותם הימים,בנות יפות ומדהימות !!!
אך שוב העולם משתנה,צורת החשיבה משתנה,ברוב הדברים לטובה,בחלק קטן מהדברים לרעה....
הנשים השתנו ב25 השנים האחרונות מקצה לקצה,מספיק להתסכל על האמא שלנו,
ובמקביל להסתכל על בת הזוג שלנו,ולראות את השינוי האדיר שעברו הנשים.קוראים לזה "מודעות"
כמובן שגם אנו הגברים עברנו שינוי אדיר...
בעבר אם גבר היה מקבל מציצה חשופה,היה מספר לכל השכונה בצהלות שמחה !!!חיוך גדול
אך היום ?אם גבר לא מקבל מציצה חשופה,ליקוקי ביצים,רימינג חודרני,השפרצה לפנים או לפה,
ולקינוח אנאלי ...הוא מתבאס אפילו לכתוב דיווח בפורום ....מבולבל
עוד דבר חשוב...הנשים היפות באמת הדוגמניות הקלאסיות של אוקראינה/רוסיה...
הן הולכות עם עשירי אוקראינה/ורוסיה (הן המאהבות של עשירי רוסיה).
כל השאר עובדות במונקו,קאן,וחלקן במדינות המפרץ...(שם הכסף הגדול באמת).
האשה האוקראינית או הרוסיה היפה באמת...לא תגיע לדירה מעופשת בבת ים עבור 50 דולר לשעה !!!!
למה ? זוכרים את המילה "מודעות"היום יש "מודעות עצמית" לכל דבר,בעבר לא היה !!!
...נ ק ו ד ה .....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

דירות אירוח עד 250 שח בכל הארץ

72
נראה על פניו חברים שכולם מתעסקים עם בנות של 400 שח
איפה הבנות של ה 250 שח
אולי באוקראינה ? לא בישראל ....קריצה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”