כ קסניה תא פרטית... ya tibya lublu cilna - דף 8 - סקס אדיר

קסניה תא פרטית... ya tibya lublu cilna

71
ראשית תודה רבה לרוני שנתן לי את המספר.
ביום ה' התקשקשתי עםקסניה בסמסמים וקבענו ליום ו' בשעה 10:00 בבוקר.
מעט אחרי קראתי פה את ההודעה על הריח הנורא והחשד לפטרייה.
עשיתי את המעשה האחראי מבחינתי , סמסתי שוב לגברת שהעניין מבוטל.
מבחינתי בנושאי בריאות - יש ספק- אין ספק.
עכשיו גם קראתי שהגברת לא מקפידה על קונדומים - גם זה כשלעצמו דיל ברייקר מבחינתי.
אף פגישה עם זונה לא מבטיחה שתצא כמו שהגעת מבחינה רפואית , אבל חובה לצמצם את האפשרות שזה יקרה על ידי סינון מחמיר.
חברה , השמרו לנפשותיכם ולנפשות משפחתכם....

72
תודה רבה לרוני נתן לי מזמן מס פלא שלה חזרתי מהחופשה וישר דברתי איתה בסמס התכתבנו באנגלית אבל חבל שלא נכנסתי לכאן וישר נפילה כועסבכי אספתי אותה מההוסטל שלה יצא שאני מכיר אותה הייתי אצלה בבית ים והיה יחס ושירות מדהים אבל הפעם יחס שלה היה גועל נפש האמת רציתי לוותר אבל הייתי מאוד חרמן כל הדרך הייתה עצבנית לא מדברת ולחוצה !!!! לא יודע איך התכתבה איתי באנגלית רמה שלה מאוד נמוכה . הגענו לבית מלון נכנסתי למקלחת היא לא נכנסה איתי זרמתי לא ידעתי איך לשבור את הקרח בנינו לא אספר מה עברתי אבל רק פתחה רגליה כמעט הקאתי Evil Smile אז הבנתי למה הייתה לחוצה חברי תזהרו כנרה שם לא מדובר על פטריה הבריאות שלנו יותר שווה כדאי לחסוך 500ש"ח לשעתיים ועוד 300 מלון !!! כועס

73
שלום
בזכות רבנו גדולו רוני
נפגשתי עם הגברת ביום שישי האחרון, וכל מה שנאמר עליה פה, נכון
השירות שלה והיחס בין המדהים שיצא לי להכיר, היא מאוד סקסית בגוף (נכון הפנים שלה לא מחמיאות בכלל).

באמת אין לי עוד הרבה להוסייף על מה שנאמר פה
אבל לא נהנתי ככה מסקס הרבה זמן.

74
אם זאת אותה קסניה שהיתה בתאגיד הבת ימי - היא לא שווה יותר מ-300 לשעה מלאה. פשוט מראה סתמי ביותר, ללא טיפה סקס אפיל. הייתי מביא את הדיווח שלי, אבל משום מה לא מצאתי אותו. אולי קישקשתא יוכל לומר לנו מה דעתו עליה?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

75
רוני ידידי,
יש כאלה שלא יבינו לעולם, כמה חשוב חיבור עם בחורה. ראיתי כבר מכוערות
ממנה, אבל לא הרגשתי רימינגיסטיות טובות ממנה. אם נותנים לה יחס טוב
היא הופכת אותך למלך(רק צריך להיזהר, כי אחרי שליקת ביצים שלה, אתה
יכול להפוך למלכה)
חוצמיזה, היא נכנסת לקטגוריה של בחורות בפחות מ-400 ₪ לשעה.
חפוזי, תספר על כך למי שצריך.
בברכת "הלוואי שתתקע לקסניה הלשון במרעום שלי"
ק

79
עם קסניה לא הייתי בסיבוב הקודם ורציתי לבדוק האם המחמאות עלייה נכונות . קסניה בחורה בת 24 , לטעמי נראית טוב . נמוכה וקומפקטית , גוף נהדר שכיף ללקק . היא מריחה מצויין ודי מטופחת . נהניתי לרדת לה ולנשק אותה כמו חברה . היא בחורה עם אנרגיות טובות ובכללי היא יותר מתאימה להיותבת זוג מאשר זונה . לגבי הסקס : בשום אופן לא שווה 500 שקל . ביחד עם מלון יצא 720 . אולי זה בגלל שהייתי די עייף אחרי העבודה וגם לא כל כך חרמן , אבל הסקס איתה היה מאוד סטנדרטי ורגיל . בניגוד למה שרשמו פה על המציצה שלה , היא ממש לא גרון עמוק ובטח שלא בהשוואה לפרטיות אחרות שיצא לי להיות . מציצה די סתמית הייתי אומר . הרימינג שלה נחמד אבל אחרי התשבוחות , הייתי בטוח שהיא מומחית והיא ממש לא . לא זיינתי אותה בתחת כי אחרי שגמרתי כבר לא התחשק לי לסיבוב נוסף . סך הכול הייתי איתה שעה ( היא רצתהלהישאר אבל הייתי עייף ) ושילמתי 720 שקל . מבחינתי היא שווה מקסימום 400 שקל לשעה כולל מיקום . ואולי עוד 100 בשבילאנאלי . גם בשביל כמה שעותלא שווה לשלם 720 שקל .

80

כמו השמש העולה כל בוקר ממזרח ושוקעת כל ערב במערב....Tongue

כמו הירח והכוכבים הצצים כל ערב בשמיים השחורים.....חיוך

כמו המצילים השבים לחופים בכל תחילת עונת הרחצה....חיוך גדול

כך הזונות כולן חוזרות לארץ הקודש:

זונות באות...זונות הולכות...זונות חוזרות....ועולם כמנהגו נוהג......

קסניה חזרה לת"א לאותה אכסניה ברחוב על שמו של מחיה השפה העברית.

לעיתים רחוקות אני חוזר לזונות שכבר הייתי איתן, קסניה היא דוגמא טובה.

אני באופן אישי מאוד אוהב אותה, יש לי חיבור מדהים עם הילדה. אני עושה איתה אהבה. Embarrassed

אבל זה רק אני. אולי אני כבר זקן מדי,מבולבל או כבר לא רואה טוב.Geek בעיני קסניה ילדה מקסימה.Embarrassed

היא לא יפה, היא לא כוסית, ואף לא תסובבו אחריה את הראש ברחוב.מבולבל

אבל מי שיסובב אליה את הישבן יקבל את הרמינג המושלם בעולם. Tongue

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”