כ נטשה -מבית יוליה - דף 8 - סקס אדיר

נטשה -מבית יוליה

72
טוב חברים . . הייתי אמש אצל נטשה החמודה . קומפקטית ורזונת.. גוף מוצק למרות היותה קטנטונת. נחמדה וחביבה נותנת ומאפשרת לעשות בה כרצונך. החיסרון שלה, זה המציצה. מכניסה שליש ראשון בלבד למרות שיש לי ממוצע בלבד. למרות שהוספתי לה 100 על גמירה בפה... מיד כשהתחלתי לגמור הוציאה אותו וזה ביאס אותי. חיסרון נוסף זה מהירות התנועות שלה... כל הזמן אמרתי לה איזי איזי.. עושה הכל כמו שצריך אבל מהר מידי. סה"כ נהניתי. היא נראית טוב בהחלט אבל היא לא יפה ברור שלא יפיפיה. כשהיא צוחקת היא יותר יפה. גיליתי על עצמי בביקור אצלה שקשה לי כבר לזיין זונות מקצועיות. אני אוהב את הפרטיות למרות שהן עולות פי 3

נטשה -מבית יוליה

73
[QUOTE=אוריאל]טוב חברים . . הייתי אמש אצל נטשה החמודה . קומפקטית ורזונת.. גוף מוצק למרות היותה קטנטונת. נחמדה וחביבה נותנת ומאפשרת לעשות בה כרצונך. החיסרון שלה, זה המציצה. מכניסה שליש ראשון בלבד למרות שיש לי ממוצע בלבד. למרות שהוספתי לה 100 על גמירה בפה... מיד כשהתחלתי לגמור הוציאה אותו וזה ביאס אותי. חיסרון נוסף זה מהירות התנועות שלה... כל הזמן אמרתי לה איזי איזי.. עושה הכל כמו שצריך אבל מהר מידי. סה"כ נהניתי. היא נראית טוב בהחלט אבל היא לא יפה ברור שלא יפיפיה. כשהיא צוחקת היא יותר יפה. גיליתי על עצמי בביקור אצלה שקשה לי כבר לזיין זונות מקצועיות. אני אוהב את הפרטיות למרות שהן עולות פי 3

[/QUOTE]

שמח שנהנת אח יקר
גם חצי קלאצ זאת הנאה .

טוב חברים לא ללכת יותר לנטאשה תשאירו אותה לי חחחח

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

נטשה -מבית יוליה

74
אחרי 3 שבועות התנזרות, לאחר שאי אלו נסיונות לא הבשילו, החלטתי ללכת לנטשה. בגדול הביקורות נכונות, היא אכן נאה, קומפקטית ושירותית, אלא שבעיני היא נראית סביר + ולא יותר. בהחלט לא כוסית. בשביל מחיר תקתוקיה זה לא נורא, אבל בהחלט אין אפקט wow. אין לי תלונות אבל היה לי פרווה ולכן לא אחזור.

נטשה -מבית יוליה

76
[QUOTE=jack daniels]יאלה פרשו הבחורה נשחקה .

[/QUOTE]

מסכנה
אנשים לא מרחמים עליה .קריצה
ברור שתשחק ...כל הבנות של יוליה נשחקות וויקה לעולם נשארת .קריצה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

נטשה -מבית יוליה

78
אז ביקרתי את את נטשה היא עדיין בארץ למי שתהה...

תיאום טלפוני קצר ומהיר עם פקידה סובלנית, כוונה אותי לרח׳ בתל אביב ממש 2 דקות מהטיילת,
אמרה שאתקשר 30 דקות לפני כדי לוודא שאני בדרך, קבענו לשעת צהריים,
הגעתי בשעה המיועדת היה קצת קשה למצוא חניה, מצאתי ברחוב צדדי 3 דקות הליכה,

הגעתי ליעד, אינטרקום,מעלית ובדלת מחכה לי נטשה בחורה אשר תואמת לדיווחים הקודמים...
נמוכה גוף נערי, חזה קטנטן, היא לא רזה גם לא שמנה (בחלק מהתנוחות התגלתה קצת בטן) אבל בטעם טוב!
אני לא יכול להגיד שהיא ״יפיפיה״ גם לא מכוערת משהו קצת שונה בפנים.
בדירה היתה עוד בחורה שראתה טלויזיה, נטשה שאלה אותי בחשש אם באתי אליה או לבחורה השניה (והצביעה עליה)
אמרתי שבאתי אליה, שילמתי 300 ש״ח ל-40 דקות
הכניסה אותי לחדר, שאלה אם מקלחת? אמרתי שאני נקי...
היא היתה קצת ביישנית היה צריך להפעיל אותה לבקש ממנה מה לעשות, זה התחיל במציצה טובה ללא קונדום.
עבר למסיונרית, המשיך לדוגי, היא עלי ושוב חוזר חלילה כאשר היא נאנחת עד הגמירה המיוחלת לאחר 30 דק׳ כאשר שנינו מזיעים.
מקלחת והביתה.

יתרונות:
-קטנה וקומפקטית.
-זורמת ולא מתעייפת.
-נעימה ושירותית.

חסרונות:
- ריח של סיגריות מהפה (אני לא מעשן וזה הפריע לי, גם לא מנשק)
- חזה קטנטן (למי שאוהב חזה גדול, לי זה לא הפריע)

נטשה -מבית יוליה

79
הוי נטאשה נטאשה אהובתי תפסקי עם הסגריות האלה מרגע שהתחלת לעשן ביום עבודה שלך אני הפסקתי להגיע ..יוליה לתשומת ליבך נטאשה 10 אבל משהוא עובר עליה ורואים את זה בשירות שירד פלאים מדרגה 10 לדרגה 6 לדעתי .
אך נפלו גיבורים צחוק

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”