כ דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות - דף 8 - סקס אדיר

דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות

71
מתוך ה-7, הרוב מדובר בקנס מנהלי או בתשלום לזונה בכפייה כשהלקוח יודע שזאת כפייה - דבר שממילא קיים בחוק בישראל.
המגמה היא דווקא הפוכה בעולם אוסטרליה וניו-זילנד הצטרפו
בשנים האחרונות לנבאדה בארה"ב, הולנד, גרמניה, אוסטריה, שוויץ, לטביה,
הונגריה, בלגיה, ספרד, יוון ולעוד הרבה מדינות במגמת מיסוד הזנות.
מה שהיטה את הכף פה זה ההתגיסות הגורפת של הדתיים, והגברים הישראלים של היום שהם כנראה הכי פחדנים בעולם. אני הגבתי בפייבסוק, ועוד כמה חברים, אבל הרוב מפחדים. כל המשפחה שלי, ידידות וחברים גם יודעים מה אני חושב.

למעשה החוק הישראל יהיה כנראה הכי מחמיר בעולם, אבל גם אם יעבור, חסר משמעות כל זמן שאין אכיפה אמיתית, במיוחד כשמשרד המשפטים מתנגד לו.

[QUOTE=בנצי8]יש בסה"כ בכל העולם 7 מדינות עם חוקי הפללת הלקוח ,עשרות מדינות עם חוקי מיסוד ומעל 100 מדינות עם מדיניות העלמת עין.[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

72
הפיתרון היחידה: מפלגת מרכז-ימין מתון חדשה שתרוץ לכנסת הבאה ,ברשימה יהיה מס' שווה של גברים ונשים שתרוץ על פלטפורמה מדינית די דומה לליכוד ,כלכלה חופשית אבל גם מדינת רווחה ,ליברליזם קלאסי, חופש הפרט ,מתונה בכל + ביטול חוק ההפללה .כל מה ששקד היתה אמורה להיות עד שהתברר שהיא שמאלנית בהסוואה...לדעתי מובטח למפלגה נניח 5 מנדטים .תמורת כניסה לקואליציה ידרשו את ביטול החוק...

73
חברים יקרים, הגיע הזמן להתקדם לעבר הדבר הבא..
ראיתי כבר כמה בנות באפליקציה.. אין יותר סודי ודיסקרטי מזה..
אם יש כאן חברה שמבינים קצת בתכנות.. נוכל לגבש קהילה נחמדה מאוד..
מקווה שתמשיכו לדוש בנושא בתקווה לעתיד וורוד יותר..

74
ואני חשבתי שיאיר לפיד ירים את הדגל הליברלי . אך הוא בדיוק ההפך !! מלקק לחרדים ומוביל את החוק המתועב הזה.
הוא בגד בכל המצביעים הגברים והחילונים שלו !! רק אידיוט יצביע לו בהמשך! הוא מחוק לתמיד !!!
וגבאי - בצידו האחד מרב מיכאלי ומצידו השני שלי יחימוביץ -
2 פמיניסטיות קיצוניות !! הוא מסוכן לנו בדיוק כמו זהבה גלאון.
כך שלמעשה אין מי שיוביל מפלגת מרכז ליברלית שבאמת תייצג את הגברים בישראל.

75
[QUOTE=אוריה החיתי]החוק עבר בקריאה טרומית מה זה אומר ? מתי החוק יכנס לתוקף ? והאם מועדוני חשפנות גם כלולים ? [/QUOTE]
אין סיבה שמועדוני חשפנות יכללו בחוק מדובר על שירותי מין ו
במועדון חשפנות גם כיום אסור על פי חוק להציע שירותי מין [
מה שקורא בחדרים הפרטיים גם היום המשטרה מנסה ליהילחם בזה]
אם לא תעמוד על שלך שלך לא יעמוד

76
רק לפי 4 שנים יאיר לפיד הפחדן וחסר עמוד השדרה, אמר שזה מתאים רק למי שמתחת לגיל 18, דבר שכולנו נסכים עליו.
כנראה שהיום גם נשים מעל גיל 18 הן ילדות.

חפשו בגוגל:
קו המשווה מי בעד להעניש לקוח של זונה

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

79
אם כן - ברוכה הבאה.
זה מה שכתבה בפייסבוק:

החוק להפללת לקוחות ולשיקום נשים בזנות , שהגשתי עם ח"כ זהבה גלאון Zehava Galon, עבר היום בקריאה טרומית!
רק תראו מה כתב צרכן זנות על החוק הזה באחד הפורומים.

"אז התפרסם היום שככל הנראה יקודם החוק שמפליל את צרכני הזנות. בשלב ראשון קנסות גבוהים ולמתמידים גם עונש מאסר. כשחושבים על זה בבית באופן רציונלי, ולא מחוץ לדירת אירוח, החוק נשמע הגיוני והוגן. העוסקות בזנות, גם אם כאילו מרצון, הן מהאוכלוסיות המוחלשות ביותר עם קשיים פיזיים ופסיכולוגיים יוצאי דופן, ובמקרים רבים עם רקע של התעללות מינית ואחרת עוד לפני שהגיעו לעיסוק הקשה הזה. כצרכנים של השירות זה כמובן מבאס שאולי בסוף עוד נפגוש אחד את השני בכלא, אבל אולי זה יעזור לנו בטווח הארוך להשתחרר מההתמכרות הקשה שמובילה אותנו לזונות מכל הסוגים והמינים וגם לצפייה אובססיבית בפורום החשוב הזה".

בהזדמנות זו אני רוצה להודות על התמיכה ושיתוף הפעולה של שרת המשפטים איילת שקד, שר האוצר משה כחלון, שר הבריאות הרב יעקב ליצמן, ח"כ חיים כץ - שר העבודה והרווחה, השר לביטחון פנים גלעד ארדן | Gilad Erdan, מטה המאבק בסחר בנשים וזנות, לקואליציית הארגונים הדתיים למאבק בזנות ומיטל בנשק Meital David Bonchek על עבודתה המסורה בנושא.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”