יוליה זונת על נימפומנית בזכות!!!
72הי חברים,
קודם כל תודה גדולה ליויו על הדיווח ומספר הטלפון.
פגשתי את יוליה בבוקרו של יום רביעי.
שהיתי במלון קטן וחביב ביפו ובתאום דרך וואטסאפ קבעתי עם יוליה שתגיעה אל המלון.
הגיעה באיחור קל, אבל סביר וכן הודיעה על כך מראש (בגלל מוצאי השוויצרי אני שונא איחורים).
אהבתי את המראה שלה, מראה זנותי בעליל, עיניים יפות ומבט מקרין חושניות נוטפת.
חזה קטן, אבל על כך מפצה ישבן (תחת) מהחלומות.
בילינו כשעה וחצי מאלפות ביחד, הבחורה פשוט שרותית, נעימה ומשתפת פעולה ובהחלט תוספת ראוייה למלכה ליזה שננטשה בגפה בארץ הקודש.
המחיר כפי שפורסם, 500 ש"ח למפגש, שום לחץ על הזמן. דורשת את כספה בשיטת cash in advance, אבל נותת תמורה מלאה.
לא מוכנה לאנאלי ללא תוספת של 200 ש"ח אז ויתרתי.
בקצור אחזור גם אחזור.
שבוע טוב ונובי גוד שמח לכל בנות בת ים
73מישהו יודע אם יוליה עדיין נמצאת/עובדת? לא עונה לווטסאפ כבר שבוע +/- ...
74קודם כל תודה רבה ל KingKong על המספר.
יוליה באה אלינו ממוסקבה הקרה.
יוליה את החורף הישראל אוהבת.
יוליה סקס אוהבת.
אז היום בשעות הצהריים המאוחרות פגשתי את יוליה.
יוליה הגיעה כשמעיל על גופה, מסכנה היה לה קר, ואני מייד הצעתי לה להתחמם.
יוליה הגיעה כשמעיל על גופה, מסכנה היה לה קר, ואני מייד הצעתי לה להתחמם.
יוליה בחורה לא רזה אך אינה שמנה, ולמרות שאני אוהב רזות מידי פעם אני מגוון עם בחורות מטיפוס אחר,
זה מרגיש אחרת ומהנה.
זה מרגיש אחרת ומהנה.
יוליה אוהבת נשיקות ואיך שהיא נכנסה לחדר החלה לנשק ולהתגפף כנגדי מרגיש את הגוף הסקסי שלה.
למי שמחפש בחורה כמו חברה (מהסוג שאוהבת שמזיינים אותה חזק ומפרקים אותה) זו הבחורה המתאימה.
למי שמחפש בחורה כמו חברה (מהסוג שאוהבת שמזיינים אותה חזק ומפרקים אותה) זו הבחורה המתאימה.
לאחר מספר דקות של התגפפות ונשיקות התאבדות מצידה יוליה החליטה שאת חבריקו היא רוצה לענג, ומה אומר
לכם, הבחורה יודעת למצוץ כמו אלופה, מוצצת שולקת מכבסת ויודעת להכניס עד הסוף. כמובן נאנחת תוך כדי (ואני מסתכל על זה לא כהצגה אלא כרצון שלה לגרום לגבר הנאה).
לכם, הבחורה יודעת למצוץ כמו אלופה, מוצצת שולקת מכבסת ויודעת להכניס עד הסוף. כמובן נאנחת תוך כדי (ואני מסתכל על זה לא כהצגה אלא כרצון שלה לגרום לגבר הנאה).

מה שיוליה לא יודעת זה שאני כנראה הגבר בין היחידים בעולם
שמציצה לא ממש עושה לו את זה, אבל מה לא עושים בשבילכם.

אז לאחר שנתתי ליוליה להשתעשע החלטתי לשחק בה...שתי אצבעות עברו למצב פעולה וביצעו פעולת משחק על ה G, הבחורה התחילה להתפתל כמו משוגעת (ולמרות שאני ספקן לא יכולתי להמנע מלהרגיש את השיטפון באזור). המשך Fingers Fucking ושליקה של הדגדגן עשו את שלהם והבחורה התפוצצה חזק תוך זעקות Stronger ו Crazy, רעידות חזקות בכל הגוף (ושוב אנחנו המנוסים ספקנים אך יחד עם זאת גם מכירים בחורות). אחרי התפוצצות כזו יוליה היתה צריכה מנוחה של שתי דקות, אבל כנראה לא הרגישה נוח וחזרה לעמדת המציצה (נראה לי לבחורה יש Cock Craving). וכמו שאמרתי אני נהנה מבחינת הביצועים ופחות מהמציצה עצמה - ולכן דוחף את הראש של הבחורה עד הסוף ומצמיד חזק והבחורה משתוללת - תאמינו לי אלופה.
אחרי שסיימנו את השעשוע החלטתי סוף סוף להרגיש אותה, קונדום והבחורה עולה עלי..ומה אני אגיד המנוע לא הכי צר שהרגשתי אבל הבחורה יודעת לכווץ חזק ונעה בצורה מטריפה, תוך כדי שאני מפליק לה חזק על הישבנים ומפמפם לגברת את הצורה. היא צורחת ונאנחת חזק עד שחששתי לגורל האוזניים של השכנים. יוליה בחורה שאוהבת סקס ודוחפת אותי מעליה, רוצה שאזיין אותה חזקה (או שאולי רוצה מנוחה :)), אבל אצלי אין מנוחה מרים לה את הרגליים מעל הראש ומבצע פירוק והרכבה תוך כדי צעקות שלה Stronger שהפכו לאחר כמה דקות ל Please Finish. ריחמתי על הבחורה אז עצרתי ונתתי לי דקה לנשום, תוך כדי שאני מלטף כל חלק בגופה.
הבחורה אומרת לי שוב ושוב Crazy, אז החלטתי שדי מנוחה והעברתי אותה על ארבע, תוך כדי שאני מבצע פעילות מבצעית בתוכה מפליק לה הישבן שלה חזק והיא צורחת. חברים פשוט מסיבה עם חולת סקס. במהלך הדוגי כמובן שהיא הורידה את הפלג גוף העליון לכיוון המזרן, אבל לא בבית ספרי ולכן הרמתי לה את הפלג גוף תוך שהבחורה מקבלת אותי ונותנת לי קונטרות חזקות. ושוב הבחורה צורחת עלי Please Finish.
אין מצב....פירוק זה פירוק אבל רחמים על הבחורה, אז יצאתי מהבחורה, והיא החליטה שהיא רוצה לפנק אותה (או לגרום לי לעזעזל לגמור מפני שריסקתי לה את הצורה), מייד התחילה לעשות לי פינוק ידני עם הקרם הידוע ....
סבלני שכמוני
נתתי ליוליה להשתעשע, ואני רק מסתכל ב MTV תוך כדי 
וחושב לעצמי שהבחורה עוד לא יודעת שהיא הולכת לעבור המשך פירוק, לאחר עוד איזה 10 דק אני אומר ליוליה, קונדום ? והיא מסתכלת עלי (לא מאמינה), מחייך אליה יודע שזה ירכך אותה והיא מייד מביאה קונדום ומלבישה, החלטתי שהפעם הגיע הזמן לפמפום חזק על הצד ולאחר כמספר דקות של צעקות, ומשחק על הדגדגן הבחורה שוב גומרת עלי, מצטער לא הפעם....עולה מעליה (הישבן שלה למעלה) נשען קדימה ומצמיד לה את הרגליים...הבחורה מעלה את האגן תוך צעקות Crazy מחדש ואני מזיין אותה חזק, כאן כבר החלטתי שהגיע הזמן למפץ הגדול, יציאתי מתוכה מעניק לה תמורה חמה על כל הישבן הסקסי שלה (לוותיקים - גמירת ישבן מלוקסרת [קרדיט ללקסר]).

הבחורה נשכבת לידי מלטפת בקושי נושמת (גם אני מתנשם קצת - בכל זאת אימון לא קצר).
מצמידה את היד שלי ללב שלה ואומרת לי Crazy. כמה דקות נחים והבחורה קמה, וכמעט נופלת (כנראה היו לה התכווציות רגליים) ...נותן לגברת להתרחץ לבד למרות שעברה לי המחשבה להיכנס איתה למקלחת משותפת (ואולי לתפעל אותה שוב :))
יוליה חוזרת ונצמדת, כנראה אין בעיית זמן, מדסקסים קצת (נראה שהיה לה קצת קשה בחיים) ולאחר כ 20 דק של התלטפויות נפרדים בנשיקה. כמעט שעתיים של פירוק והרכבה, מקלחת והביתה.
האתנן הרגיל 500 + מיקום + שוקולד וחיוך.
אני חושב שהבנתם את התמונה הכללית 

75לכל הפונים שממשיכים .. אין ברשותי יותר
את מיספרה של יוליה אתם מוזמנים לבקש
מ king kong ומעילוי הפורנו הישראלי sex 4 u
הם ישמחו לשתף ולתת מענה .
79חוזר ממפגש בוקר עם יוליה. נפגשנו במלון בת ים. 200 זוזים לחדר ממש ממש לא שווה (חפשו מקום אחר) אבל נעניתילבקשת יוליה שכנראה גרה קרוב. ליוליה יש פנים יפיפיות לטעמי עיניים מהממות ומבט סקסי. גוף לא דקיק אבל גם לא שמן כמובן. אבל עזבו הכל, התמסרות מטורפת וחווית gfe יוצאת מהכלל. מתוקה ומומלצת בחום רב!!!!
תהנו
תהנו
80חברים עידכון חשוב לגבי יוליה הבחורה כנראה החליטה שהישראלים אוהבים לשלם אז למה לא
לפני כמה ימים התקשרתי אליה והנה הופה המחיר קפץ ל700 ש"ח לא כולל מלונית
בקיצר ירדה מבנק המטרות שלי עם כל ההנאה הצרופה שהיה לי איתה
סוף סוף אנשים בחיים צריכים להיות שפויים
אהוב כל אדם באשר הוא
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים