לא אחזור.
אמלי, חוויה בלתי נשכחת
73היא לא נשחקה להיפך איתי היא משתפרת מפעם לפעם. אמי אצלה לפחות פעם בשבוע. לאוהבי הרגלים ששאלו אות כבר כמה פעמים, היאמאוד בקטע
אמלי, חוויה בלתי נשכחת
74קובע עם הפקידה מגיע בול בזמן ואן מענה .מתקשר כמה פעמיים במשך 40 דק ואן קול ואן עונה .זבלים סתם נסעתי 20 ק"מ לכל כיון . קחו לצומת לבכם .
אמלי, חוויה בלתי נשכחת
75אחרי כמעט חודש ללא גיחות ל בת ים החלטתי ללכת לאמילי (רציתי ל מלני אבל היא עמוסה מידי)
לי היתה חוויה ממש סתמית עם אמילי. אולי זה חוסר הכימיה, אולי זה היה יום לא טוב שלה... היא פשוט היתה חסרת עינין לחלוטין ודי קרה ומכנית. בנוסף - ריח הפה שלה היה מחריד דבר שהוריד הרבה מ ההנאה.
נקווה שהרמה תעלה (ולא רק המחיר)
לי היתה חוויה ממש סתמית עם אמילי. אולי זה חוסר הכימיה, אולי זה היה יום לא טוב שלה... היא פשוט היתה חסרת עינין לחלוטין ודי קרה ומכנית. בנוסף - ריח הפה שלה היה מחריד דבר שהוריד הרבה מ ההנאה.
נקווה שהרמה תעלה (ולא רק המחיר)
אמלי, חוויה בלתי נשכחת
77היא לא מריחה שום בית זה הכל עניין של כימיה תסתכל מעלה תראה כמה דיווחים חיוביים יש עליה? בטונות אם אני לא טועה
היא בין נותני השירות בין הטובים שפגשתי
אהוב כל אדם באשר הוא
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
אמלי, חוויה בלתי נשכחת
78ותסתכל את התאריכים שהם רשמו דיווח...
לדעתי היא תשוב הביתה בימים הקרובים ולכן היא זורקת...
אבל זה דעתי יכול להיות שבאמת היא קמה הפוכה כמו שלנו יש ימים פחות מוצלחים
אמלי, חוויה בלתי נשכחת
79חברים צריך להפסיק ללכת אליה!!
הפקידה הבת אלף זונות הביאה אותי במיוחד מתל אביב, אני מגיע ומתקשר ו... כלום! לא עונה!
מסמס...כלום! לא עונה!
שלא תראה אור יום יותר.
אמלי, חוויה בלתי נשכחת
80מעניין, אתה לא הראשון:
[QUOTE=כלי] קובע עם הפקידה מגיע בול בזמן ואן מענה .מתקשר כמה פעמיים במשך 40 דק ואן קול ואן עונה .זבלים סתם נסעתי 20 ק"מ לכל כיון . קחו לצומת לבכם .[/QUOTE]
באיזו פקידה מדובר? הדיכאונית? הפקידה "שניה שניה שניה"? אחותה הצעירה?
[QUOTE=כלי] קובע עם הפקידה מגיע בול בזמן ואן מענה .מתקשר כמה פעמיים במשך 40 דק ואן קול ואן עונה .זבלים סתם נסעתי 20 ק"מ לכל כיון . קחו לצומת לבכם .[/QUOTE]
באיזו פקידה מדובר? הדיכאונית? הפקידה "שניה שניה שניה"? אחותה הצעירה?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?