כ אנה חדשה - דף 8 - סקס אדיר

אנה חדשה

71
קיבלתי מבול של פניות.
המודעה ירדה, בטח תחזור אחרי הסילבסטר.
נא לזכור: לפני שאתם שולפים ארנקים ובולבולים ומשלמים לה כמה שהיא תדרוש (600, אחרי יומיים 650, אחרי יומיים 700...) - היא מוכנה לרדת ל-500 לשעה!!! רק להציע לה!!!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אנה חדשה

73
[QUOTE=חמש תלתן] מכוערת?
פירסמה שם מודעות עם תמונות ללא פנים.
[/QUOTE]
מהתמונות ששולחת - כן, די... לא ברור עלמה כל הרעש. כן ברור למה מוכנה לרדת במחיר...

אנה חדשה

76
היבריזה לי!
קבענו אתמול בצהריים והגעתי בדיוק בזמן. צילצלתי וסימסתי מהרחוב ללא תגובה.אחרי המתנה ונסיונות חוזרים במשך חצי שעה התייאשתי והלכתי.
אחרי רבע שעה נוספת, שלחה הודעת התנצלות. לדעתי עשתה דבל בוקינג והבחור השני הגיע כמה דקות לפני.
יופיה אינו ידוע

אנה חדשה

77
[QUOTE=וסקו דה-גמה]
היבריזה לי!
קבענו אתמול בצהריים והגעתי בדיוק בזמן. צילצלתי וסימסתי מהרחוב ללא תגובה.אחרי המתנה ונסיונות חוזרים במשך חצי שעה התייאשתי והלכתי.
אחרי רבע שעה נוספת, שלחה הודעת התנצלות. לדעתי עשתה דבל בוקינג והבחור השני הגיע כמה דקות לפני.
[/QUOTE]
הורדת ל-500?

אנה חדשה

79
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=וסקו דה-גמה]
היבריזה לי!
[/QUOTE]

הורדת ל-500? [/QUOTE]
התכוונתי להציע לה 40 דקות (שזה מספיק לי בדרך כלל) ב-400.
אבל לא הגעתי לזה, כי לא נפגשנו.
יופיה אינו ידוע

אנה חדשה

80
דגמתי את אנה,סהכ הייתה חוויה מוצלחת למדי.מבחינת מראה: העלתה קצת משקל מאז הסבב הקודם,היא לא רזה הייתי מגדיר אותה כמלאה במקומות הנכונים. מבחינת ביצועים: אין שינוי, אחלה שירות שכולל גרון עמוק מהסרטים+ליקוק אשכים מושקע,רימינג רטוב ונעים.השיא מבחינתי הגיע כאשר גמרתי לה עמוק בגרון והיא העלימה את הכל בלי למצמץ, יש לה כישרון נדיר בתחום אין ספק. היה גם סקס במגוון תנוחות, היא הייתה ממש רטובה וגנחה בקולי קולות ואחרי דוגי עצבני גמרתי בתוך הכובע. תשלום:600 לשעה (2 מספרים), בפועל נשארתי קצת יותר מפני שניהלנו שיחה בין לבין. מציעה אנאלי תמורת 100 שח תוספת.

ביחס למה שקורה בשוק מומלצת מאוד הן מבחינת ביצועים והן מבחינת מראה. היא גם מפרסמת בטיטי, שם מצאתי את הטלפון שלה. תשגלו ותהנו כי זמננו קצוב!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”