כ לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב - דף 8 - סקס אדיר

לא הייתה כזאת -בן יהודה תל אביב

72
מה שקרה בינינו כתוב...איך היא ייבשה אותי ואמרה לי ללכת אחרי שעה שחיכיתי כי היא לא שמה על לקוחות.

היא לא שווה את הסכום שהיא דורשת וזה שאתם משלמים לה כזה סכום גורם לאינפלציה במחירים וחבל. תדעו לעשות אחורה פנה שמכוערת בת 45 רוצה מיכם סכום הזוי...

76
[QUOTE=חולה חזה עומד]
אחי אני פשוט לא יודע על מה אתה מדבר, אבל נערה עובדת עם שירות כזה אני הרבה זמן לא פגשתי, אני בדיווח שלי
הדגשתי שמבחינת יופי, אז נכון היא לא הכי יפה בעולם, אבל מבחינת שירות, היא עולה בכמה רמות על כל אלו 
שבאות אלינו מאוקריינא ומרוסיה, כלילות יופי מושלמות ב500 ש"ח לשעה, ושירות חרא שלא שווה את ה200 במקרה 
הטוב, אז תסלח לי ידידי אולי עבר בניכם משהו רע, או שקרה משהו שאף אחד כאן לא יודע מה הוא, אבל אתה היחיד 
שקרה לו מקרה כזה, אז אנא בדוק בעצמך מה עשית לא בסדר, לפני שתבוא בתלונות לבחורה עצמה, כי שירות 
כמו שלה שווה בהחלט את ה600 שהיא מבקשת, כי אתה יוצא בתחושת סיפוק כל כך גדולה, שהנה הצלחת בשעה 
להגשים את כל הפנטזיות שלך בשלמותן, אנאלי ורימינג טוב ומשובח, נשיקות עמוקות ומה לא? מה עוד צריך 
לקבל מנערה עובדת? אני חושב שיש בה הכל מכל כל 
[/QUOTE]
לא עבר ביניהם שום דבר רע.
גם לי קרה משהו כמעט זהה, רק שלא קבענו שעה. למה לא קבענו? כי היא פשוט לא החזירה לי תשובה מתי.
זה מצוין שנהנית ודיווחת ואני שמח בשבילך, אבל אני מבקש לא להתבלבל ולבלבל.
שתבין עד כמה זה אירוני: באותה עיר, באותו רחוב, באותו מספר!!! יש בחורה שנראית הרבה יותר טוב ולא פחות שירותית. מלני.
ובעיר השכנה יש מישהי שנראית הרבה יותר טוב אך פחות ליברלית ב-400 לשעה: נטשה.
המקרה הזה גרם לי להיזכר באותה אחת שהגיעה מזמן, לא הכי יפה אבל כן הכי שירותית וב-400 לשעה מבת ים. עבדה אצל הפקידה הדיכאונית וקיבלה בבן גורין. או סבטה בולעת החרבות, ש"חצי שעה" ב-300 הפכה אצלה לשעה.
לאן הגענו...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

77
הלשון של המדינה !!!
הבחורה לא רק גבוהה יש לה גם לשון ארוכה שהיא יודעת לעשות אתה נפלאות. (היא כנראה מודעת לזה כי יחד עם תמונות היא שולחת סרטון מוזר ששכל מה שהיא עושה בו זה להציג את הלשון שלה) .
קשה להרחיב מעבר לתיאורים למעלה אכן לא מלכת היופי בפנים , אכן גבוהה אבל גוף פגז חזה סביר , אבל מה שחשוב זה השרות היחס ההשתדלות משחקי הלשון בכל המקומות והמציצה בכל תנוחה אפשרית. משתפת פעולה לכל מה שרוצים . קצת מגזימה עם קולות "כאילו נהנית" אבל סביר . מתאימה גם לחובבי הרימינג למי שמעוניין.
תקשורת טובה בווטסאפ, אנגלית סבירה , תיאום בזמן , לא היו לי שום עיכובים או בעיות.
בטוח שאחזור .
מהמעולות שקיימות כיום במחוזותינו.

78
אתמול הייתה לי דגימה שניה עם הגברת ופשוט אין הרבה מה להרחיב היא פשוט משתבחת מפגישה לפגישה
פשוט מטורפת על השכל במובן הטוב של המילה יצאתי ממנה בתחושת סיפוק אדירה ממש
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

79
הייתי אצל הגברת אתמול.
לגבי המראה, אכן לא מהמדהימות אבל איזה ביצועים מטורפים
הבחורה פשוט נמפומנית וחולת זין ברמת הגבוהות ביותר והיא גם מודה שהיא ממש אוהבת סקס

נמצאת בקצה הצפוני של דיזינגוף
מומלצת ביותר
u gatta risk it, to deep the bisquit

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”