Krembo
ניקול מדיזנגוף כבר לא עובדת !!
וג'וליה היא לא באותו לוקיישן. היא נמצאת בקליניקה בדיזנגוף 184.
כ
Krembo
ניקול מדיזנגוף כבר לא עובדת !!
וג'וליה היא לא באותו לוקיישן. היא נמצאת בקליניקה בדיזנגוף 184.
תודה.
אז היום, בשביל רימינג טוב, להמתין לניקול בן-גוריון או שיש עוד אופציות שוות.
גוליה עושה רימינג?
למה שלא תחפש לפי המילה : רימינג ?
אמנם צריך לנבור בתוצאות והרוב לא בר יישום ... אבל בכ"ז אחרי מעט קריאה ...
http://www.sexadir8.com/forum/search.asp?KW=רימינג&SM=1&SI=PT&FM=0&OB=1
תגלה שיש דברים רלוונטיים
המלאך רפאל
רימינג גם אתה הצמחת כנפיים? (עכשיו אני מקנאה,,,
)באמת היית אצל ניקול לפני שבועיים?!
[/QUOTE]
במי האת מקנאה יקיריתי בי או בניקול
p.s תמיד תוכלי לאמר לי בפרטי
תודה.
אז היום, בשביל רימינג טוב, להמתין לניקול בן-גוריון או שיש עוד אופציות שוות.
גוליה עושה רימינג?
[/QUOTE]
יש את איב - ראה המלצות במדור פירסומי
קטי + אלכס מאיבן גבירול - צריך לשאול אם הן עדיין מבצעות את המצווה.
מיקה מר"ג
להלן קישור
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=9075& KW=%EE%E9%F7%E4
אז כך חברה אני יודע שאני לא יחדש רבות לחברים הוותיקים בפורום זה אבל רציתי לשתף אותכם במפגש
איכותי שהיה עם ניקול מהמלונית בבן גוריון 22 ברמת גן ואולי החברים היותר חדשים בפורום וחובבי הזאנר של מציצות ורמינג איכותי כן ירוויחו מדיווח זה .
אחרי תקופה מסוימת של התנזרות משירותים בתשלום החלטתי לחזור לניקול שאצלה ביקרתי בפעם האחרונה לפני כחצי שנה- החלטתי שכן שההביקור היה מוצלח ואיכותי אני יגלח את הערווה והגיע אליה מצוחצח ונעים .
אז הגעתי לרמת גן בשעות הצוהרים ולמרות שהנסיונות לתפוס אותה לא צלחו בחזרה אחרי כמחצית השעה הגברת חזרה אלי בעצמה והתנצלה שהיא היתה עסוקה והזמינה אותי לעלות אליה.
אז כך נכון שהגברת היא מבוגרת ומתקרבת לאמצע שנות הארבעים לחייה והיא נמוכת גיזרה עם חזה קטן וחמוד אז מה אני הגיד לכם חברה היא אחת המלכות העולם בכל הקשור - בביקור לשון בכל חלקי גופו של הגבר.
אחרי מקלחת מרעננת היא החלה ללטף לי את כל הגוף מלמעלה ולמטה ... טעמה לי את החבר שלמטה ויותר מכך חפרה לי עם הלשון הקטנה שלה ברקטום ואני לא מגזים במשך דקות רבות והיא פשוט לא רצתה להרפות... ששאלתי אותה את כל כך אוהבת את הרקטום היא אמרה שבחור כל כך נקי ומגולח למה לא אני פשוט נהנת מזה ובטח שזהב עושה לי טוב שגםן הלקוח מרוצה.
בעידודי היא השתמשה גם באצבע שלה וביקרה היתה בחור שלי מאחור ...למרות היותי חובב בחורות זה תמיד נחמד שבחורה מגרה אותך ברקטום ובנקודת הג'י וגורמתלך להרגיש לא בעולם הזה..זו חוויה מעולם אחר..לפחות עבורי.
אחרי מזמוזים של כחצי שעה ותענוג רב נתתי לניקול פשוט להתפרעה לי על החבר למטה ...וביקשתי ממנה שהיא תעשה את זה שאני עומד והיא יושבת על ברכיה ..מה אני איד לכם חברה . קיבלתי מציצה פיגוז ... עד שפכתי לתוך פיה שמפניה כמתנה לכבוד החג הקרב ובא.
כארחד שביקר אצל לא מעט בחורות בתחום אין הרבה בחורות שמתמחות בנושא המציצה והרמינג אז לחובבי הז'אנר שעדין לא היו אצל ניקול אתם מוזמנים... אך עדין ממולץ רק לאלו שהמראה של הבחורה וגילה לא מטרידים אותו יתר על מידה ...
אז כך חברה שהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה ..והרבה חוויות מיניות כמו זו שהיתה לי עם ניקול שעושה הכל...חחחח
מספיק נקי ומצוחצח...
אני לא מגלח את האיזור התחתון וזכיתי לפינוק שלא מהעולם
שוב, ישנן כאלה שיש להן מודעות לשירות טוב ללקוח
ממליץ על מקלחת משותפת איתה, לא היה לי מושג לאיזה מקומות
גופה הקומפקטי מצליח להשתחל
ירוני
מה התעריפים של הגברת ? האם המראה החיצוני שלה בבחינת "נסבל" או דוחה ?
זיינפלד ידידי,
הייתי לפני כחודשיים:
שילמתי 250 ש"ח (ליותר זמן מהרגיל, לצערי לא זוכר בדיוק לכמה זמן)
בסביבות 45,נמוכה מאד (כ-1.50 מ'), רזה, שיער כהה ארוך, חזה קטן (בהתאם לגוף)
לא בדיוק דוגמנית פנים אבל גם לא בעלת פרצוף שיגרום לך לסיוטים (לפחות במקרה שלי...)
לדעתי, הפינוק שווה את ההתפשרות על המראה
חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”