כ חיילת משוחררת - דף 9 - סקס אדיר

חיילת משוחררת

83
נפגשתי איתה שבוע שעבר.
הפנים יפות
רזה מידי לטעמי
נותנת gfe נעים וזורמת
המציצה טובה רטובה ועמוקה אבל משהו שם לא עבר...לא יודע מה. (היו לי יותר טובות)
המנוע רחב ונכנס בלי שום שיפשוף.

לא יגיע עוד פעם
לא שווה את ה 500.

חיילת משוחררת

85
שאלות שעלו לי בזמן קריאת הדיווחים על החיילת תסתכלו שבתמונה שלה היא עם רגליים סגורות מעניין למה חושך מוחלט בחדר בזמן הסקס מעניין למה לא מסכימה שיירדו לה שוב מעלה את שאלת הלמה מי בלי להיות איתוווו ועל פי המימצעים נראה לי שמדובר בקוקסינל שעבר ניתוח לשינוי מין מלא למה עם הייתה בחורה הייתה מנסה להדליק אותך יותר באמצעות גופה החטוב והמבורך וגם נראה לי שאף אחד מהדוגמים לא ראה את איבר מינה באור ואגב תראו סירטונים אל קוקסנלים שעברו ניתוח לשינוי מין ותראו איזה דגדגן נפוח יש להם זו דעתי בכל אופן לשיקולכם

חיילת משוחררת

89
[QUOTE=מנחם הורוביץ] [QUOTE=wow]החדר לא בחושך מוחלט,
ואתה יכול להסתכל כמה שאתה רוצה על השבלול שלה,
ובטח לגעת בו,
ואם תהיה ממש ילד טוב, אולי היא תיתן לך לרדת לה.

לא קוקסינל ולא בטיח[/QUOTE]
עדיין, זכותו לפחד
[/QUOTE]

מנחם הורוביץ, איזה כינוי צחוקצחוקצחוק

חיילת משוחררת

90
עם יעל נפגשתי מספר פעמים בשבועות האחרונים, והיא כרגע הפייבוריטית שלי. השרשרור הזה היה ספקולטיבי מאוד, אז קודם כל נעשה סדר:

א. לא, היא לא גבר.
ב. כן, התמונות אמיתיות (!)
ג. גם התמונות של שירה אמיתיות. וזו לא אותה בחורה.

יעל מקבלת בדירתה הפרטית, והדיסקרטיות הזו תמיד מבורכת מבחינתי (ובוודאי אם חלילה יעבור החוק החדש).

מבחינת מראה - כמו שרואים בתמונות: רזה, גבוהה וחטובה, עם גוון עור שחום. מה שלא רואים בתמונות בגלל המלבן הלבן המעצבן הוא שגם הפנים יפות מאוד. יעל מספרת שלעתים קרובות היא מקבלת הצעות לדגמן - ואני מאמין לה. היא גם משקיעה לא מעט במראה שלה, למרות שלדעתי היא פשוט לא צריכה. כנראה איזה קטע של בחורות...
החזה בגודל בינוני, זקוף ויפה. גם את זה לא ממש רואים בתמונות.

בדרך כלל אני מחפש "יחס של חברה", כלומר זרימה איטית עם הרבה חיבוקים, ליטופים ונשיקות. את זה יעל עושה מעולה. יש לי רושם שהיא תתאים פחות למי שמחפש פורקן אגרסיבי. בכל אופן יש לה תודעת שירות גבוהה - תמיד קיבלתי את מלוא הזמן ותמיד יצאתי מרוצה.

מה שכן, הקול שלה באמת נמוך. בשיחה פנים אל פנים אין בעיה, אבל בטלפון זה עוד יותר מורגש. עד עכשיו לא לגמרי התרגלתי לזה..

המחיר המבוקש הוא 500 לשעה. כמו תמיד יהיו כאלה שיגידו שזה הרבה, אז שכל אחד יקבל את ההחלטה לעצמו. אישית אני חושב שהמראה והשרות מצדיקים את הסכום.

הערה אחרונה: תודה לאיצטגנין שהיה הראשון 'להעז' ושיחרר דיווח אמין ומפורט כהרגלו.
ולא, אין לי קשר אליו או להנהלה הקודמת...

חפרפר2012-03-03 22:15:00

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”