טוב אז אדלין חזרה בשמה החדש קירה וזה הזכיר לי את חזרתו של רוקי לזירה מול האפולו שהצליח בהחלטת שופטים להחזיק בחגורת האליפות, אבל מרגיש מרומה ורוצה קרב חוזר מול רוקי ועל כן משתמש בכל אמצעי הפירסום הקיימים כדי למשוך את רוקי לקרב חוזר, והוא חוזר ובגדול,ברוקי 2 (סרט פחות טוב מהראשון).
עם הנסיון לפירסום החדש, חשבתי שאין סיבה להשאיר את אדלין לבד במערכה ולתת גם לקירה תמונה אמיתית, וזאת כדי שאף אחד לא יתבלבל (לקסר )
הייתי אצלה למרות שאני בחיים לא מוציא סכומים גדולים וגם נדיר שאני הולך לבחורות בתשלום אבל הייתי ממש חרמן חח, אז ככה היא נראת סבבה בפנים לא כזו מכוערת כמו שאומרים גוף פצצה ובסקס היא נותנת קונטרות טובות,היא רטובה ברמות ובסך הכל סקס מצוין אבל יש לה קטע שלפעמים היא מדברת ברוסית ואתה לא מבין מה היא רוצה מבחינת סקס היא מצוינת אבל אני עד עכשיו לא מבין למה שילמתי סכום כזה אפ היא הייתה ב300 אולי הייתי מבקר שוב כי היא יודעת להזדיין קיצר חפשו לכם יזיזות עדיף לחסוך את הכסף הזה בהצלחה
אני ממש מופתע מהחוויה שהיה לביגדדי עם אדלין .הייתי איתה פעמיים וממש ממש נהניתי .בחורה כוסית ברמה גבוהה נקייה .גוף פיצוף עם סליקון ענק והייתה מדהימה.גם הפנים שלה יפיפיות ,שיער גולש חלק ומטופחת מאוד.חבל לי לשמוע על תגובות כאילו .לפי דעתי התמונה ששמו עליה -על הפנים שלה ,עשו לה ממש עוול ולא מוצדק .