כ הנסיכה די (דייט 69) - דף 9 - סקס אדיר

הנסיכה די (דייט 69)

81
[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=אוליגופול]

האמת שמריה מדייט 69 דוגמה ממש טובה למה קורה באתר הזה. מדובר בבחורה עם גוף אחד המגעילים שקיים. לא רק שהיא מלאה בלי צורה נשית יש לה חזה קטן מאד ולא יפה....אין יותר גרוע מזה.

עכשיו כזו בחורה רוצה 1000 כאשר ברור לי שהיו איתה פה גם ב 500 ושאפשר גם 400 אבל למההה...אם הייתי רואה אותה במכון של 200 באמת שלא הייתי נכנס (ללא ציניות).

צריך לפעמים להפעיל שכל ישר..

[/QUOTE]
תזהר, מקסימום עוד יגיד שאתה לא מכבד בנות, הרי בעולם שלו כולם יפות ויש להם גוף מדהים.

[/QUOTE]

הסבר לי איפה כתבתי שכולן (על נשים כותבים כולן ולא כולם) יפות ויש להן (שוב להן ולא להם) גוף מדהים?
יש דרך להתייחס לאישה, כל אישה אדון אכילס, פחד ותיעוב או צורת ההתנהגות שלך לנשים באופן אישי טעונה שיפור ויש הרבה פה שיסכימו עם דבריי
בין אם תיקח את זה לתשומת ליבך ותנסה לשפר ותבין שבאיזה מקום טעית, זה יהיה נפלא
אבל העניין שאתה חושב שאתה צודק, שאתה מושלם ושדרכך היא הדרך הנכונה
מותר להגיד לאישה שהיא לא מוצאת חן בעינך, מותר להגיד עליה שהיא לא שווה או שהגוף שלה ללא פרופורציה, מותר להגיד שאין לה צורה נשית. אבל אתה כל הזמן מדבר ככה, כמעט בכל פוסט שלך זה נמצא, גם היחס המזלזל לנשים ולאנשים בכלל
אתה אחד האנשים שלא מוכן לקבל דיעה אחרת ולדוגמה נושא הגברת שקיבלת את המספר שלה ממני
לא רק שלא התאים לך, אתה פשוט מזועזע מזה שלאחרים התאים ללכת איתה, לשלם לה ואפילו להנות ישמור האל
אני מקווה שתבין בתגובה הפחות מתלהמת שלי איפה הטעות שלך ומה הבעיה פה

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

הנסיכה די (דייט 69)

82
[QUOTE=אכילס]רוני, אני מצטער שאני משתמש בך בדוגמה אבל אני חייב,
מקסימום, תקרא את הקטע הזה, במיוחד את הבדיחות בסוף:

[QUOTE=roni golan]
בוקר טוב bigdike
ראשית תודה על הדיווח
אני משתתף בצערך ...אך היה משהו משעשע בלקרוא את הדיווח שלך ...
לכן אני אספר לך בדיחה בכדי להמתיק עבורך את המרירות מהמפגש הלא מוצלח שעברת ...
ראשית היום תשעה באב אז אולי קמילה אישה מאמינה Disapprove
קמילה עלתה לאוטובוס עם שני ילדיה הקטנים שואל אותה הנהג... הם תאומים ?
קמילה עונה לנהג באנגלית עילגת... שלא ולמה אתה שואל ?
אז הנהג אומר לה ...אני לא מאמין שמישהו זיין אותך פעמיים !!!
קמילה ישבה ומסתכלת על קובית קרחGeek
באה סבטה אומרת לה... על מה לעזאזאל את מסתכלת ?
ענתה לה קמילה אני משתגעת מאיפה הנזילה !!!
חברים כרגע אין בבת ים משהו מעניין תעשו הפסקה ...
חבל על הזמן וחבל על הכסף ...

[/QUOTE]

האם לדעתך רוני לא מכבד נשים בגלל הבדיחות הנ"ל? האם בעולמך אסור לרדת על שום בחורה אף פעם?
[/QUOTE]

יש דרך ויש דרך, דרכך היא לא הדרך
אוליגופול:

גזען!

הנסיכה די (דייט 69)

83
[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=maximum]
וכדי לפגוע בי (רק חושב שהוא פוגע בי) מתאר את הבחורה, אני אצטט:
לזיין כונפות שעושות פרצוף ורוצות על פגישה 800 שקל למרות שהם נראות כמו בסטיונר בשוק, זכותו
זאת לא דרך לתאר אישה ולא משנה איך היא נראית, גם לא משנה שאתה מנסה לפגוע במישהו אחר (שוב רק חושב שזה מזיז לי משהו)

די והותר כדי להעביר את דבריי
[/QUOTE]

לא הבנתי, אסור להעביר את הרגשת הגועל האישית שלי מאיך שהבחורה נראית? הרי אם הייתי רואה אותך במציאות כנראה שגם הייתי מרגיש גועל מסויים, אז לייפות את זה בגלל שהיא "אישה" ואתה "גבר" ?
[/QUOTE]

אני לא ראיתי אותך וכבר מרגיש את הגועל
ואין לזה קשר לאיך אדם נראה, אני נגעל מצורת התנהגות יותר ממראה
אוליגופול:

גזען!

הנסיכה די (דייט 69)

84
[QUOTE=אוליגופול]

קשה לי לראות או להבין את ההשפעה הקוסמית שיש למילה "פרטית" על אנשים פה שחלקם אני מחשיב כאינטלגנטים. הרי מריה מדייט 69 לדוגמה היתה פה עם חצי מהפורום...אז מה ההבדל בינה לבין אחת שאתה פוגש בדירה ב 400 לשעה ...אני אגיד לכם את ההבדל...היא נראית פחות טוב.

האמת שמריה מדייט 69 דוגמה ממש טובה למה קורה באתר הזה. מדובר בבחורה עם גוף אחד המגעילים שקיים. לא רק שהיא מלאה בלי צורה נשית יש לה חזה קטן מאד ולא יפה....אין יותר גרוע מזה.

עכשיו כזו בחורה רוצה 1000 כאשר ברור לי שהיו איתה פה גם ב 500 ושאפשר גם 400 אבל למההה...אם הייתי רואה אותה במכון של 200 באמת שלא הייתי נכנס (ללא ציניות).

דוגמה נוספת...דיברתי עם טוטי37 שגם רצתה 1000 והסכימה להתפשר ל900 כי בכל זאת "זה בדירה שלה". הבחורה נראית בינוני מינוס במקרה הטוב.

צריך לפעמים להפעיל שכל ישר..

[/QUOTE]

באיזה מקום אתה צודק, אבל מריה למשל קיבלה נגיד חצי מהפורום כמו שאתה אומר, אבל ביום אולי אחד או שניים
לעומתה הגברת מדירה בבת ים קיבלה את הפורום פעם וחצי ביומיים
פה מהות ההבדל בין פרטית לדירה
לגבי המחירים וכל השאר אתה צודק, יש הרבה בנות שאני מדלג עליהן גם אם הן רוצות 500 ויש בנות שאני מוכן לשלם להן גם 1000
הכל תלוי באיך שאני מצליח לקלוט אותה בשיחה

בקשר לטוטי, גם בפחות לא הייתי הולך איתה

אגב לגבי מריה די קשה לקלוט את הגוף שלה בתמונות שהיא שולחת ורק אחרי שהיא מורידה בגדים אתה רואה בדיוק מה פיספסת בתמונות
חוצמזה היא בחורה חמודה וזהו, לכן לא חזרתי

[QUOTE=אוליגופול]אכילס...אל תמשיך את הריב המטופש הזה.

אני בטוח שמקסימום מבין שאין שום קשר בין הרצון שלי לעסקה הוגנת ולמצב ההזוי שאני רואה שקורה בדייט 69 לבין היחס שלי לבנות.
[/QUOTE]

מבין בהחלט, מקווה שזה הובן למעלה

אוליגופול:

גזען!

הנסיכה די (דייט 69)

85
[QUOTE=maximum]
[QUOTE=אכילס]רוני, אני מצטער שאני משתמש בך בדוגמה אבל אני חייב,
מקסימום, תקרא את הקטע הזה, במיוחד את הבדיחות בסוף:

[QUOTE=roni golan]
בוקר טוב bigdike
ראשית תודה על הדיווח
אני משתתף בצערך ...אך היה משהו משעשע בלקרוא את הדיווח שלך ...
לכן אני אספר לך בדיחה בכדי להמתיק עבורך את המרירות מהמפגש הלא מוצלח שעברת ...
ראשית היום תשעה באב אז אולי קמילה אישה מאמינה Disapprove
קמילה עלתה לאוטובוס עם שני ילדיה הקטנים שואל אותה הנהג... הם תאומים ?
קמילה עונה לנהג באנגלית עילגת... שלא ולמה אתה שואל ?
אז הנהג אומר לה ...אני לא מאמין שמישהו זיין אותך פעמיים !!!
קמילה ישבה ומסתכלת על קובית קרחGeek
באה סבטה אומרת לה... על מה לעזאזאל את מסתכלת ?
ענתה לה קמילה אני משתגעת מאיפה הנזילה !!!
חברים כרגע אין בבת ים משהו מעניין תעשו הפסקה ...
חבל על הזמן וחבל על הכסף ...

[/QUOTE]

האם לדעתך רוני לא מכבד נשים בגלל הבדיחות הנ"ל? האם בעולמך אסור לרדת על שום בחורה אף פעם?
[/QUOTE]

יש דרך ויש דרך, דרכך היא לא הדרך

[/QUOTE]
מי קובע את הדרך, אתה? כי אם כן, הדרך רצופה בכונפות.

הנסיכה די (דייט 69)

86
[QUOTE=maximum]
הסבר לי איפה כתבתי שכולן (על נשים כותבים כולן ולא כולם) יפות ויש להן (שוב להן ולא להם) גוף מדהים?
יש דרך להתייחס לאישה, כל אישה אדון אכילס, פחד ותיעוב או צורת ההתנהגות שלך לנשים באופן אישי טעונה שיפור ויש הרבה פה שיסכימו עם דבריי
מותר להגיד לאישה שהיא לא מוצאת חן בעינך, מותר להגיד עליה שהיא לא שווה או שהגוף שלה ללא פרופורציה, מותר להגיד שאין לה צורה נשית. אבל אתה כל הזמן מדבר ככה, כמעט בכל פוסט שלך זה נמצא, גם היחס המזלזל לנשים ולאנשים בכלל
אתה אחד האנשים שלא מוכן לקבל דיעה אחרת ולדוגמה נושא הגברת שקיבלת את המספר שלה ממני
לא רק שלא התאים לך, אתה פשוט מזועזע מזה שלאחרים התאים ללכת איתה, לשלם לה ואפילו להנות ישמור האל
[/QUOTE]
אסביר לך בפעם האחרונה, כי אתה מתעקש לא להבין.

1. פחד ותיעוב זאת כותרת משם של סרט, אני מבין שאין לך מספיק אינטיליגנציה לעשות את הקישור, הנה, עשיתי לך אותו. לך תראה סרט בשם פחד ותיעוב בלאס וגאס, אולי אפילו תהנה.

2. אני אכן מזועזע מכך שאחרים הולכים איתה וגורמים לבחורות כאלו לעלות את המחיר, היא חושבת לעצמה "היי, יש לי ביקוש, אז לבחור הבא שאני מתקשרת אני גם אבקש שיביא מתנה, אח"כ גם אני רוצה מימון חודשי, אח"כ גם נסיעה לחו"ל, למה? כי מוכנים, זה למה" אתה מבחינתי חלק מהבעיה שאני בא לבחורות שלא שוות 100 שקל בתחנה המרכזית ואני מקבל מהם מחיר של 1000 שקל לפני חדר או מלון. ביום שתבין שאתה חלק מהבעיה ושאתה בעצם זה שמרומם את הנשים שלא נראות טוב לדרגה שהם רושמות "כוסיות" בפרופיל שלם, אתה תווכח ותבין איזה טעות גדולה אתה עושה.

יאללה, נגמר לי העניין בך ובסטנדרטים הנמוכים שלך. אשמח אם לא תפנה אליי או תזכיר אותי. זה נהיה כבר מעיק ללמד אותך דברים פשוטים שאתה לא מצליח להבין.

הנסיכה די (דייט 69)

87
[QUOTE=אכילס]

[QUOTE=maximum]
[/QUOTE]
אסביר לך בפעם האחרונה, כי אתה מתעקש לא להבין.

1. פחד ותיעוב זאת כותרת משם של סרט, אני מבין שאין לך מספיק אינטיליגנציה לעשות את הקישור, הנה, עשיתי לך אותו. לך תראה סרט בשם פחד ותיעוב בלאס וגאס, אולי אפילו תהנה.

2. אני אכן מזועזע מכך שאחרים הולכים איתה וגורמים לבחורות כאלו לעלות את המחיר, היא חושבת לעצמה "היי, יש לי ביקוש, אז לבחור הבא שאני מתקשרת אני גם אבקש שיביא מתנה, אח"כ גם אני רוצה מימון חודשי, אח"כ גם נסיעה לחו"ל, למה? כי מוכנים, זה למה" אתה מבחינתי חלק מהבעיה שאני בא לבחורות שלא שוות 100 שקל בתחנה המרכזית ואני מקבל מהם מחיר של 1000 שקל לפני חדר או מלון. ביום שתבין שאתה חלק מהבעיה ושאתה בעצם זה שמרומם את הנשים שלא נראות טוב לדרגה שהם רושמות "כוסיות" בפרופיל שלם, אתה תווכח ותבין איזה טעות גדולה אתה עושה.

יאללה, נגמר לי העניין בך ובסטנדרטים הנמוכים שלך. אשמח אם לא תפנה אליי או תזכיר אותי. זה נהיה כבר מעיק ללמד אותך דברים פשוטים שאתה לא מצליח להבין.

[/QUOTE]

אתה רק מוכיח את מה שאני אומר
אתה אדם מתנשא ויהיר, אתה אדם שאני בטוח שאנשים שמכירים אותך מתעבים בלי להגיד לך
אתה אדם שרק מוכיח כמה שהתרבות האנושית רחוקה ממך והלאה
ודבר אחד תלמד ממשפט פשוט שנאמר ע"י חכמים ממני וממך
על טעם וריח...
כנראה שתמשיך לזיין כוסיות רק כי יש להן חור
אני אמשיך לזיין "כונפות" כהגדרתך במחיר מופקע
לפחות אני נשאר בן אדם, איתך התקווה שתהיה בן אדם כבר אבדה
אוליגופול:

גזען!

הנסיכה די (דייט 69)

89
[QUOTE=החפוז המכני]חברים יקרים... צום תשעה באב היום... אנא מכם, די לשנאת חינם...[/QUOTE]

אני לא שונא אותו, סתם מתעב אנשים שכמותו והוא נפל לי טוב פה
צר לי שזה קורה היום אבל אני לא יודע לשתוק
אוליגופול:

גזען!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”