[QUOTE=אוליגופול]
האמת שמריה מדייט 69 דוגמה ממש טובה למה קורה באתר הזה. מדובר בבחורה עם גוף אחד המגעילים שקיים. לא רק שהיא מלאה בלי צורה נשית יש לה חזה קטן מאד ולא יפה....אין יותר גרוע מזה.
עכשיו כזו בחורה רוצה 1000 כאשר ברור לי שהיו איתה פה גם ב 500 ושאפשר גם 400 אבל למההה...אם הייתי רואה אותה במכון של 200 באמת שלא הייתי נכנס (ללא ציניות).
צריך לפעמים להפעיל שכל ישר..
[/QUOTE]
תזהר, מקסימום עוד יגיד שאתה לא מכבד בנות, הרי בעולם שלו כולם יפות ויש להם גוף מדהים.
[/QUOTE]
הסבר לי איפה כתבתי שכולן (על נשים כותבים כולן ולא כולם) יפות ויש להן (שוב להן ולא להם) גוף מדהים?
יש דרך להתייחס לאישה, כל אישה אדון אכילס, פחד ותיעוב או צורת ההתנהגות שלך לנשים באופן אישי טעונה שיפור ויש הרבה פה שיסכימו עם דבריי
בין אם תיקח את זה לתשומת ליבך ותנסה לשפר ותבין שבאיזה מקום טעית, זה יהיה נפלא
אבל העניין שאתה חושב שאתה צודק, שאתה מושלם ושדרכך היא הדרך הנכונה
מותר להגיד לאישה שהיא לא מוצאת חן בעינך, מותר להגיד עליה שהיא לא שווה או שהגוף שלה ללא פרופורציה, מותר להגיד שאין לה צורה נשית. אבל אתה כל הזמן מדבר ככה, כמעט בכל פוסט שלך זה נמצא, גם היחס המזלזל לנשים ולאנשים בכלל
אתה אחד האנשים שלא מוכן לקבל דיעה אחרת ולדוגמה נושא הגברת שקיבלת את המספר שלה ממני
לא רק שלא התאים לך, אתה פשוט מזועזע מזה שלאחרים התאים ללכת איתה, לשלם לה ואפילו להנות ישמור האל
אני מקווה שתבין בתגובה הפחות מתלהמת שלי איפה הטעות שלך ומה הבעיה פה