[QUOTE=BBWLover]שאלה מעניינת שנוגעת בנושא - כמובן למי שמוכן לתת מענה -
מה היה תווך הגילאים של המשתתפים ? אני ,למשל , במרחק של כמה חודשים מגיל 45 ..
האם הייתי מרגיש כמו האבא או אולי סבא של המשתתפים או שהיו שם אנשים מחזורים דומים לשלי ?

[/QUOTE]
אז זהו ... היות ואני מבוגר ממך ב-9 שנים בערך, אתחיל מהפן החינוכי: כותבים טווח גילאים ולא תווך גילאים. המשמעות של תווך היא שונה. דוגמה: שלושה בולבולים מפמפמים במרץ, ובתווך נמצאת אנה.
ואם כבר עברתי את מחסום הכתיבה, אשתף מחוויית המפגש הראשון. נתחיל בנערה ששמה אנה שהיא פשוט פצצה. או כמו שאומרים בקבוצת הגיל שלנו, שאפה לא נורמלית. רגליים יפות, הטוסיק שלה צריך להיות מוצג בגלריה לאמנות, הציצים גדולים ונעימים - עבודה יפה של מנתח כשרוני. פנים נאות, עור רך וריח טוב (לפחות בהתחלה).
אני לא יודע איך חולה על סקס איתר אותה, אבל הוא איתר אותה וגם עמל לחלוק את חסדיה העתירים ברוחב לב נדיר. חולה, חבר יקר, אני חייב לך. תודה לך שוב. תודה גם לחולה תחת. חולה אבל תותח.
אדלג כ-10-15 דקות קדימה, כאשר אנה כבר הייתה עירומה ועל ארבע. תחילה, רציתי להיות השלישי או הרביעי, מתוך שילוב של נימוס ומבוכה, אבל אז כבר לא יכולתי יותר להתאפק. ראשית, חינכו אותי שזה לא יפה לתת לבחורה להמתין. שנית, הישבן ... הישבן האלוהי של אנה משך אותי כמו שרצועה מושכת כלבלב.
ועדיין, ניסיתי לשמור על התנהגות מנומסת (כן, יש כאן דפוס), אז קודם כל חדרתי לכוס של אנה. כאן נשברתי. תנוחת הדוגי לא אפשרה לי יותר להתעלם מחור התחת שלה. שלפתי את הזין ותקעתי אותו בהדרגה עמוק יותר ויותר בין פלחי ישבנה, עד שהאשכים שלי נחו לה על הפות. כשדחפתי את הסנטימטרים האחרונים, אנה הפסיקה למצוץ ונאנחה בקול, אני לא יודע אם מהנאה או שלא ... אני מקווה שכן.
עוד שתי דקות קדימה, וכבר התחלתי לדפוק אותה כמו שצריך. ללא נימוס בכלל. המראה הזה, של הזין שלי מחליק פנימה והחוצה מהתחת שלה והקולות שהיא עשתה יישארו איתי עוד הרבה זמן. בכל פעם שאני נזכר, במתכוון או שלא במתכוון, אני חוטף הזדקרות קשה.
עוד חצי שעה קדימה או קצת יותר ... לא אשתהה על ביצועיהם של חברי לאירוע ... נאמר רק שאנה הרוויחה בעמל כל אגורה שהיא קיבלה והיא קיבלה הרבה. לסיבוב שני, ניסיתי את הפה שלה. אנה השתדלה במציצה אבל בכל זאת השיניים הפריעו. אז בהסכמתה, הורדתי לבחורה את הלסת מעט עם האצבעות ודחפתי לה את הזין עמוק יותר לתוך הגרון, כדי לגמור מהר וחזק. חלק מהזרע שלי ירד לה ישר לבטן ואת מה שנשפך לפה היא מיהרה לירוק לתוך הכיור בחדר המקלחת.
זהו. היו שעתיים ומשהו נהדרות ואז הייתי צריך לחזור ליום-יום. אני מקווה שתהיה לי עוד הזדמנות לזיין את אנה.
עכשיו כבר מאוחר ואני צריך לחזור לדיור המוגן, אז סלחו לי.
דן