כ מילפיות או לא להיות - דף 9 - סקס אדיר

מילפיות או לא להיות

81
[QUOTE=Bobh2000]
[QUOTE=כוסמין]שירז משורר דדי לחברים בדרום ..מילפית חיה ..מתה על סקס[/QUOTE]

תודה על השרשור המבורך כוסמין!

מה היה התגמול לשירז?
[/QUOTE]
500
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

מילפיות או לא להיות

82
bom bom דפק את השבלול.
הייתה לנו MILF ב-200 פרסמנו אותה הללנו אותה בלענו את שבלולה . היא הייתה מרוצה . שבלולה רעד מאושר ושלמנו 200.
באו הפרזיטים ואמרו לה למה 200 מה את פרארית קחי 300 . וככה היא תפסה תחת והמחיר עולה סתם בגלל BOM BOM שנתן לה טיפ 100 הייתה קונה לה פרח היית מביא בפעם הבאה בונבוניירה כמו האחרים וראית זאת ליד המיטה. הייתה קונה בונזו לכלב , מצע לחתול. אבל למה לדפוק אותנו . אתה דפוק שדפק פעם אחת ב-300 ועכשיו זה המחיר של כולם. היא לא עמוסה אתה יכול להגיד לה שתשריין לך שעתיים ואז תן לה גם 400 וזה יהיה בסדר. תחשוב שוב מה אתה עושה.

מילפיות או לא להיות

84
Lorn
משוגר דדי,מילפית כמן בסרטים הכחולים,יודעת לפנק,ציצי משופץ קלות,גוף מדהים,אמיתי,יודעת לשלוק בייצים כמו אלופה,בזמן ששולקת מחזיקה את המוט ומרימה עיינים לראות שאתה נהנה,
מילפית מגשימת חלומות
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

מילפיות או לא להיות

85
אסף אני לא חייב לך דין וחשבון אבל כדאי שכולם ידעו כי זה חוזר פעם אחרי פעם אני לא מתייחס לאישה שאני שוכב איתה כאל חפץ אפילו היא זונה לשיטתך אם אתה הולך למסעדה ומשלם טיפ למלצר מחר הארוחה יותר יקרה
בגלל אנשים כמוך שמתקמצנים השרות שאנו מקבלים בדר"כ מזונות הוא גרוע עד משפיל ולא פעם אנו קוראים פה על נפילות ועל כך יש מרחק רב בין ההצעה לבין המציאות אחר"כ
אני שהייתי אצלה פעמיים ובפעם הראשונה היה המפגש יבש ומכאני ובפעם השניה היה רטוב ומוצלח יודע שבפעם השלישית המפגש שלנו יהיה פצצה ואם אכן הוא יהיה כזה היא תקבל ממני טיפ של 200 שקל כי אני משלם לפי התמורה שאני מקבל ולצערך הקמצן אולי היא בגלל זה אפילו לא תרצה לקבל אותך

מילפיות או לא להיות

87
[QלUOTE=כוסמין]Lorn
משוגר דדי,מילפית כמן בסרטים הכחולים,יודעת לפנק,ציצי משופץ קלות,גוף מדהים,אמיתי,יודעת לשלוק בייצים כמו אלופה,בזמן ששולקת מחזיקה את המוט ומרימה עיינים לראות שאתה נהנה,
מילפית מגשימת חלומות
[/QUOTE]

קוסם יקר.
איך בדיוק נקראת העלמה בכרטיס?
אם תוכל לשתף כאן או בפרטי זה יהיה נחמד מאוד.

מילפיות או לא להיות

90
[QUOTE=אוהבעיסויטוב]שרשור עם דיווחים מהסרטים. ככה בונים מדינה. [/QUOTE]

כל הקרדיט לכוסמין הגדול (ענק)
אוהב אנשים
אוהב נשים צעירות
אוהב מילפיות
אוהב מלאות תחת
אוהב רזות
אוהב פרטיות
אוהב לפרגן
אוהב שמפרגנים