עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...
83עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...
84אצלי אין שום דבר חוץ מהאמת ואת זה לצערך הרב לעולם לא תוכל לשנות. אצלי הכל גלוי ובחוץ ואין בחורה שדיווחתי עליה פה שלא הייתי איתה. הדמגוגיה הזולה שלך לא תעבוד על אף אחד ורק מחזקת אותי להיכנס לך בצורה (מילולית) אצלי יש דיווחים ואצלך יש רק רוחות מלחמה ונסיון להצית אש. אתה מפספס את הסיטואציה.... פעמיים ויתרתי לך בנסיון להנמיך את הרוחות אבל עכשיו בוא תנסה להוציא דיווח... אני חושב שצריך להחזיר אותך לכלוב שלך ולכלום שלך עם כמה ציטוטים מהעבר...אין מקום שבו תכתוב שלא תראה תגובה שלי עד שתרוץ בוכה לפיליפינית שלך.
רוני - שים לב שוב על מי אתה מגן. תפנים מה הפעולה שעשית וכמה היא לא אובייקטיבית. תראה איך הטינופת הזה תוקף ואני מגיב. ואל תתפלא עכשיו שאני אלמד אותו לקח בכל חור שהוא יכתוב. ואל תדאג... זה לא יהיה דיווח.
לאחרים - החשדות נגד רוני היו פה לאחוז גדול מהפורום והיו לנו מספיק ריבים שהצדיקו כל מילה שכתבתי עליו. המצב כעת הוא שרוני צריך להתנצל בפני על מה שעשה לחבר תורם בפורום. השתמש בכוח שנתנו לו בצורה לא אובייקטיבית ועשה את הדבר היחיד שמרתיח אותי באמת.. כתב לי ונתן לאחרים לכתוב עלי שאני לא יכול להגיב. אני עדיין מחכה להתנצלות. עכשיו קלטתי שהעזת גם לכתוב שאתה ארייה ואני לא...תסלח לי שאני לא קורה את רוב מה שאתה כותב. צא מהסרט רוני. אתה מישהו שנתנו לו כוח והוכיח שהוא לא ראוי לו... אני מתבייש שכתבת את זה ולא צריך שתסלח לי על כלום. ראית...אני גבר מספיק לומר בדיוווקקק מה היה...ואתה תהיה גבר לומר שבהודעות הפרטיות הרבה לפני שקופיקו רשם שאמרת לי שזה קיק ולא וואטספ ישר נזכרתי ועמדתי מאחורי מה שכתבתי (זה היה לפני כל כך הרבה זמן). אריה אלק..
לאוריאל - אני לא מבקש לא סליחה ולא תהילה. כתבתי דברים קשים על כוסמין בגלל הנזק שהוא עושה לתחום ולצערי זה כנראה לא יפסיק. אתה מבין, אצלי זה רק אמת ותמיד אמת לא כמו הדמגוג שכתבתי לו למעלה. כוסמין הרוויח נקודות בזה שלא תקף מישהו שאין לו דרך להגיב וכתבתי את זה בפומבי.... כמו שידעתי להחמיא לרוני על הדברים הטובים שהוא עושה בו בזמן שהוא עשה את הדבר הכי בזוי שעשו לי בפורום כבר כמה שנים.
תסתכל מה קורה סביבך ותבין שלפעולות שאנשים עושים יש השלכות... שיפסיקו לשכנע את עצמם שזה לא המצב... הודעות על מחירים של 600 ו700 כבר דבר סטנדרטי וזה לא סתם... כל בחורה שמפורסמת פה בצורה זו או אחרת היא תחת המטרייה של הפעולות שלנו. אני לא יכול להבין איך אנשים יגרמו לזה ביודעין. יש כסף... לא הולכים הרבה... לא משנה הסיבה למה לא מזיזה להם עליית המחירים. בהרבה אחרים זה פוגע.
אתה מדבר על הרס וחורבן... מה אתה חושב שקורה כרגע... שהמחירים עולים... מי ישאר פה שעוד שנה וחצי המחיר יהיה 1000 לשעה? ותאמין לי שאנחנו בדרך. אתה רוצה שלא יהיה פה חורבן ואני רוצה שננצל את הכוח הצרכני האדיר שלנו ונדאג שהמחירים ירדו. כל עוד יהיו פה אנשים שברגע שאתה מדבר על כסף אתה מאיים על הדיסוננס הקוגניטיבי שהם בנו ובכך מכניס להם קצת רגשות אשם שהם תוקפים אז יהיה פה חורבן.
לגבי התהילה... אני לא מתכוון להוציא עוד דיווחים עד שלא יתנצלו בפני על הבזיון של מה שהיה פה עם החסימה שלי ועד שלא תהיה פה אובייקטיביות וטינופת כמו קרומבה שלא מדווח ורק זורע הרס לא יעוף מכאן.
85עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...
86תבין את גודל הטעות שעשית ומה מצית אש בפורום...
שימו לב לעומק הטיעונים... למטען השכלי מאחורי התגובות... מדהים.
87עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...
88אין פה אחד שלא צוחק שהוא רואה את השטויות שאתה כותב... כדי לבנות אמינות בפורום צריך דווחים מה שלא היה ולא יהיה לך. בתגובה הבאה נדביק את היסטוריית הדיווחים שלך למי ששכח דמגוג מחרחר ריב.
אתה קופץ על העגלה שרוני בנה אבל איחרת את המועד כי כבר הורידו לה 3 גלגלים...
אתה רוצה להמשיך לקבל בראש תמשיך להגיב
רוני - איך בינתיים... הנקודה עברה או שאתה צריך עוד כמה הודעות להבין מי תוקף ומי מגיב. האדמין גם שומע ורואה.
89עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...
90אוליגופול - יש לי כזאת הרגשה
של דה ז'ה וו מכל השיחות האלה והריבים איתך. ניסיתי להתאפק ולא להגיב (כי הרי לא
ניתן לשכנע אותך בכלום – הגיון זה לא תכונה חזקה אצלך ולכן זה סתם בזבוז זמן) אבל
אתה ובכלל סוג השאנשים האלה לוחצים אצלי על איזה כפתור כל פעם מחדש. אז לא התאפקתי
–אני חלש אופי מה לעשות.
שמילא סתם היית חי במציאות מדומה - זכותך. אבל אתה גם באמת מאמין
בקונספטים השגוים שלך (שאליהם הגעת עקב חשיבה לקויה והחשיבה היתה לקויה כי מה
לעשות זה מה יש לא אשמתך). בשביל לשכנע את
העולם שהדמיון שלך זה המציאות אתה מתעלם מכל עובדה שלא מסתדרת לך, ממציא אין ספור שקרים (קופיקו רשם דוגמא מצוינת
למעלה) ,משחיר אחרים, מפזר איומים חסרי תוכן ומבטל מציאות
.במקרה שלך זה גם על אמוציות של ילדה קנאית ואימפולסיבית בת 10.
בדרך כלל זאת התנהגות של אוהבי תיאוריות
קונספירציה (שזה אחד הסימנים היותר בולטים לטמטום).
אתה התחלת כל כך להאמין שאתה לוחם אמת למען מטרה חשובה של הורדת
מחירים שבדרך פספת את המציאות לגמרי. והמציאות היא שאין לזה סיכוי והמצאיות היא שמה
שאתה עושה כאן הוא חסר כל תוכן ותועלת. והמקור לכל הסיפור הזה הוא לא אחר מאשר
קנאה וטמטום.