בערבות יער בן יהודה בודד הייתי ללא מלני....
82בתמונות אין לה קעקוע
זונה מרצה בטד
https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
83ביום האישה החלטתי להיות עם אישה. מלני מדברת קצת אנגלית. בחורה נאה מאוד. אם לא הפתיח של הרב לא הייתי חושב ששידייה טבעיים. הייתי בטוח סיליקון. אבל אנכי לא איש של ציצים אלא איש של כוס. הצלחתי לחרמן אותה ונטפה רטיבות , הדגדגן הקטן והמתוק בלט והטרפתי אותה. אף אוננה לעצמה. וגמרה בטירוף. אמרה לי ואו איזה מסז.
גמרתי פעמים עם קונדום. הגמירות שלה גרמו לכך שלא היה צורך במציצות וליקוקים. עמד לי לכבוד יום האישה.
נהניתי אך לא בטוח שאחזור. תלוי בשוק.
גמרתי פעמים עם קונדום. הגמירות שלה גרמו לכך שלא היה צורך במציצות וליקוקים. עמד לי לכבוד יום האישה.
נהניתי אך לא בטוח שאחזור. תלוי בשוק.
84שבתי לביקור נוסף על בסיס חווית עבר מהנה.
עדין מהטובות שבבנות תל אביב אבל יש חשש שקצת נשחקה, יכול להיות שבגלל צפיות מהעבר הרגשתי פחות שיתוף פעולה וקצת תקתוק.
עדין מהטובות שבבנות תל אביב אבל יש חשש שקצת נשחקה, יכול להיות שבגלל צפיות מהעבר הרגשתי פחות שיתוף פעולה וקצת תקתוק.
85ביקרתי היום אצל מלני..שוב..פשוט ליגה..עוזבת בסוף החודש כל מי שלא הספיק כדאי למהר. .יפה בפנים והגוף בכללללל.....רטובה נהנית זורמת פשוט חוויה...ממליץ באהבה..
יש לי דודא לתותה.
86אני גם התרשמתי מהדיווחים כאן שזו מישהי שזוף סוף כדאי לדגום, אבל לא עונים במספר אף פעם או שמסננים, התקשרתי כמה פעמים, יש מצב שזה בגלל שאני מתקשר ממספר של global 015 שנראה כמו מספר קווי?. (מתחיל ב079)
87אגב,במציצה עדינה הכל סבבה כזה נהיה פראי מרגישים שיניים...אבל היא עושה את זה מכל הלב אז נוותר לה..וחזה סיליקון בדוק אבל אשכרה מלאכת אומן..
יש לי דודא לתותה.
89הייתי אצל מלני אתמול.
אכן במציצה לפעמים מרגישים קצת שיניים.
עם טיפת הכוונה זה מסתדר.
נשארת אתנו עד 30 למרץ.
90בהמלצת הרב מנסה כבר כמה שבועות
לצערי
נראה שהביקוש קשיח ועולה על הז מינות
אולי בסיבוב הבא שלה
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א
ואהבת לרעתך כמוך
ואהבת לרעתך כמוך