כ ולנטינה פרטית מבת ים - דף 10 - סקס אדיר

ולנטינה פרטית מבת ים

91
אהלן..

אם אתה שומר על עצמך ושם לב למהלך העניינים אין שום
פסול ובעיה בהמשך הליכה אליה.

גם נותנת שירות "שמורה" כביכול.. יכול מאוד להיות שחרגה אי פעם בחייה (מספיק פעם אחת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון) ונדבקה
מתישהו בעברה ונשאית גם היא של מחלות כאלו ואחרות שאין אנו יודעים...

אנו לא עושים הרי בדיקת דם ותרבית שתן במפתן דלתה
של אותה פרוצה...

אז אסכם בשמירה שלנו על הימצאותו של גומי לכל אורך מהלך החדירה/ות ואין צורך להיכנס לפאניקה.

נאמר כבר רבות.. ניתן להידבק גם במגע יותר זהיר
ולאו דווקא רק מהפרה הקדושה של חדירה ללא חציצה.

הכרס שלה כיום מהווה את רוב הבעיה שלי לגביה אגב....

ולנטינה פרטית מבת ים

94
חברים זה הדיווח שלי עם ולנטינה.
אני קורא פה די הרבה, אני לא גר בארץ אז אין כל כך מה לדווח, הגעתי לארץ לביקור משפוחה וביקרתי את ולנטינה.
הגעתי אליה דרך אתר טיטי, כמה הודעות בוואטסאפ שלחה כמה תמונות מגרות וקבענו להיום בבוקר.
קניתי בקבוק שמפניה וקופסת פררו ואני בדרך אליה.
מגיע לכתובת אין בעיית חניה כותב לה שאני למטה והיא מכוונת אותי לדירה.
מגיע ונכנס לדירה... חברים מה אני יגיד לכם... MILF 100%...בלונדינית מלאה במקומות הנכונים...אישה בשלה שנוטפת סקס.
קצת דיבורים לשבירת הקרח, פתחנו את השמפניה עשינו לחיים ואני בדרך למקלחת.
יוצא מהמקלחת והגברת מחכה לי במיטה מוכנה, מתקרב אליה,היא מתיישבת על המיטה ומתחילה לפנק את החבר במציצה איטית ועמוקה עם המון רוק...תענוגגג (אני מת על אורלי, אבל טיפה יותר אגרסיבי) מחזיק לה את הראש ומתחיל טיפה להגביר את הקצב היא הבינה את רצוני ולא התנגדה (לא היה אגרסיבי אבל היה איטית ועמוק..מאוד מחרמןןן)
כך בערך עשר דקות שהיא עוברת מהזין לביצים בתאווה והמון רוק, בהחלט יודעת את העבודה!
מיצינו את הקטע השכבתי אותה על הגב והתחלתי לרדת לה, נראה שמאוד אוהבת את זה תפסה לי את הראש ופשוט הצמידה לכוס שלה... הרמתי לה את הרגליים ותוך כדי הירידה התחלתי לשחק לה עם הדגדגן... חברים 10 דקות והיא התחילה להתפתל כמו נחש.. רואים שהיא נהנת מאוד כשיורדים לה.
מיצינו את המציצות הלבישה גומי והתחלנו בדוגי... יש לה תחת מטורף!!! מתחיל לפמפם אותה עם סטירות קלות על הטוסיק... האישה פשוט סקסית!!! שואל אותה לגבי אנאלי הסכימה בלי שום היסוס, שמה חומר סיכה עליי ועלייה מתחילים לאט ומגבירים קצב... הבחורה יודעת לזוז ולתת קונטרות מעולות! נותן לה כמה סטירות קלות על התוסיק תופס לה את השיער ומצמיד אותה אליי ( הכל בעדינות ולא חזק)...הרגשתי שחקן פורנו לרגע... ככה רבע שעה בערך, שלפתי את הגומי וגמרתי לה על הטוסיק שלה מרוב החרמנות מרחתי לה הכל על הפלחים... חלום.
נכנסנו להתקלח שנינו, קיבלתי שם מציצה עמוקה ואיטית עם גמרה בפה, לא בולעת.

לסיכום חברים הכל עניין של כימיה,ולנטינה היא אישה מאוד סקסית! עם המון תשוקה לסקס.
לא ראיתי שום רצון ממנה להחדיר בלי גומי, ההיפך היא זהירה מאוד!
תתיחסו אליה יפה ותקבלו את הזיון של הלייף!!!
אני יחזור עוד הרבה!

טומי

ולנטינה פרטית מבת ים

96
מסתבר שיש לה כרטיס באתר הכתום תוכלו להתרשם mb1444200583
וליטינה אכן מילפית שנותנת שירות מצויין, חוזר ואומר התקשורת איתה לה הכי קלה כי אין עברית או אנגלית בפי העלמה, לא ניסית נסיעה ברוורס לי מספיק לנסוע ישר ומקסימום מהר, לגבי המקום מקבלת בדירה שמחולקת לשתיים, כך יצא שנקשתי על הדלת שבכלל ביא פתוחה ואין שום סיכוי שישמעו אותי, זו דלת שמובילה לשתי דלתות נפרדות.
למי שרוצה מילף זו הכתובת.
תהנו.

ולנטינה פרטית מבת ים

100
הכרתי את ולנטינה באתר הלבן לפני שהרסו אותו, לפני שנתיים זו היתה הפעם הראשונה שלי איתה

זיינתי אותה המון פעמים, אכן אין מה להוסיף לגבי זה , אני מחזק את כל מה שאמרו פה, (אבל אני לא זיינתי אותה בתנוחות מוזרות) ,

היא שלחה לי הודעה שהיא נמצאת בארץ, והאמת הפיתוי ללכת אליה גדול מאוד,

יש להזהר ממנה כי היא פשוט סכנת נפשות, מזדיינת בלי קונדום בכל חור אפשרי,

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”