חחחח דמגוג זקן ושקרן... אפס דיווחים... אפס בן אדם...
רוני - רוצה להשתמש בכוח שלך בצורה הוגנת... תחסום את את מקור האש והלכלוך פה בפורום. משום מה הוא שוכח שכל פעם הריבים בינינו נגמרים שהוא בוכה על הרצפה.
עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...
92השקרים שאני מדבר עליהם זה שאמרת לאומי שלא היה ולא נברא שליכלכת עליו והופ...יצאה האמת לאור ע"י מקורב שלך לשעבר.
השקר השני זה על הבחורה בבן יהודה שהמצאת שהיית אצלה
ומסתבר שאתה לא יודע איפה זה.
והנורא מכל, זה שלא כופים עלייך אישפוז. אתה עוד תפגע במישהו או מישהי שלא תסכים להוריד את המחיר בשלושים ש"ח.
אבל אני באמת לא כועס עלייך. אני מבין את המצב שלך.
בברכת"יוקעו השקרנים"
ק.
93הרקולה.... אני כתבתי את הדברים בדיוק כמו שהיו ואתה ועוד אלף כמוך לא תוכלו לשנות את זה... כתבתי על הקיק ברגע שהבנתי שמדובר בקיק... בכל זאת זה היה לפני המון זמן וגם עמדתי מאחורי כל מילה. כל בר דעת מבין וכל בר דעת יודע לקרוא. אני מאמין במה שאני מאמין וזו זכותי המלאה ואתה לא תבוא ותגיד לי מה נכון או לא נכון ותצפה שאני אקבל את זה. גם בקיק מהרגע הראשון חיפשת אותי וגם עכשיו זה בדיוק אותו הדבר.
קרומבה יא תרח זקן.... אין לך גבולות... אני אעלה ציטוטים מאותה בחורה שאלקקק לא הייתי איתה ונראה לעולם שאתם דמגוג שקרן... אתה אפס מאופס חסר גבולות ושמוכן למכור את אמא שלו כדי להצית אש ואני לא אתן לך. מבטיח ומתחייב להיכנס בך בכל מקום פה.
אתם לא רוצים להפסיק לריב ואני כן... אני לא אפסיק להגיב זה בטוח.
קרומבה יא תרח זקן.... אין לך גבולות... אני אעלה ציטוטים מאותה בחורה שאלקקק לא הייתי איתה ונראה לעולם שאתם דמגוג שקרן... אתה אפס מאופס חסר גבולות ושמוכן למכור את אמא שלו כדי להצית אש ואני לא אתן לך. מבטיח ומתחייב להיכנס בך בכל מקום פה.
אתם לא רוצים להפסיק לריב ואני כן... אני לא אפסיק להגיב זה בטוח.
94כולנו יודעים שדברי רכילות מעוררים את הסקרנות ומפיגים את השעמום...
אך מהווים תמיד גילויים חדשים של סודות נסתרים...
אוליגופול, כתבתי לך שלוש פעמים בפוסט הזה שכולנו אוהבים אותך...
גם קישקשתא לא העיר לך עד שלא כתבת: שאתה "מאחל את כל הרע שבעולם"
לחברים בפורום.
אבל אותך לא מעניין דבר. אתה רק רוצה לצאת מנצח ! אתה לא רוצה ללמוד או להקשיב לאיש.
נסה אותי פעם אחת בלבד בבקשה !
קבל את העצה הזאת באהבה:
[QUOTE=roni golan]
"לעלבון השב בשתיקה. כשפוגעים בך, אל תשיב באותה מטבע.
אז תהיה ראוי לכבוד אמיתי. כבוד שהוא כבוד פנימי, כבוד הבא ממקור עליון"
[/QUOTE]לכל החברים אבקש בכל לשון של בקשה להפסיק את המלחמה המיותרת הזו.
זו לא מטרת הפורום ! במיוחד שמדובר בחבר תורם בפורום.
תודה על ההבנה.....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
97אוליגופול - כתבת על הקיק ברגע שתפסו אותך על זה שזה קיק ולא "ברגע שהבנת" - תגלגל למעלה. פשוט דוגמא מצויינת- כתבו לך הודעה שלמה שהיתה לגמרי נכונה חוץ מהבלבול שזה קיק ולא ווצאפ ואתה בחרת להתייחס רק לנקודה הטכנית הזאת ולא לתוכן העיניינים. מאוד אופייני.
אבל מה שמצחיק באמת זה לא ששיקרת אלא שלא חשבת שיתפסו אותך תוך שניה - הרי אתה יודע שיתפסו

לא חיפשתי אותך- יותר מזה בכיף הייתי מחזיר אותך (היחיד שהיה מספיק לדווח על בנות יוליה עוד לפני שביקרתי אצלהן). אתה פשוט מזמין את זה כל הזמן וכמו שאמרתי אני חלש אופי
98ממש לא כתבתי על הקיק ברגע ש"תפסו אותי".
אם רוני יצא גבר הוא יכתוב עכשיו שהתכתבנו בהודעות פרטיות לפני שקופיקו כתב בפומבי וכבר שם שהוא הבהיר לי שזה קיק נזכרתי (כן הרקולה זה היה חפני המון זמן ואני לא בקבוצה המון זמן).
נראה לי שמשנינו יותר אופייני לך לא להתייחס לעובדות כהווייתם ורק לנסות לתקוף אותי. אני הרבה דברים אבל משקר לא אחד מהם ולא יעזור לאף אחד.
אני ממש מקווה שרוני יצא גבר ויגיד את זה בפומבי ואני לא אצטרך להדביק את התוכן של ההודעות הפרטיות כי עייפתי.
אם רוני יצא גבר הוא יכתוב עכשיו שהתכתבנו בהודעות פרטיות לפני שקופיקו כתב בפומבי וכבר שם שהוא הבהיר לי שזה קיק נזכרתי (כן הרקולה זה היה חפני המון זמן ואני לא בקבוצה המון זמן).
נראה לי שמשנינו יותר אופייני לך לא להתייחס לעובדות כהווייתם ורק לנסות לתקוף אותי. אני הרבה דברים אבל משקר לא אחד מהם ולא יעזור לאף אחד.
אני ממש מקווה שרוני יצא גבר ויגיד את זה בפומבי ואני לא אצטרך להדביק את התוכן של ההודעות הפרטיות כי עייפתי.
100אני יודע שקשה אבל אני תנסה להבדיל בין תגובה לבין מתקפה. אין לי שום כוונה לתקוף אף אחד יותר רק להגיב שתוקפים אותי.