כ שברתי לקירה את כל הקירות בדירה בתא - דף 10 - סקס אדיר

שברתי לקירה את כל הקירות בדירה בתא

91
[QUOTE=חמש תלתן]לא בטוח שליסטרין עושה משהו חוץ מריח טוב[/QUOTE]במי פה יש קוטלי חיידקים וחומרים לשמירה על השיניים. מי שיש לו פאראנויה חיסונית ממילא לא ישתכנע.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

92
יש שם פלואוריד וריח טוב וחומר שמוריד אבנית מהשיניים - כל זה לא רלבנטי לנו.
לא בטוח שיש משהו שהורג חיידקים ואם כן אז לא בטוח שאת כל הסוגים. לא שמעתי אף רופא שהציע להשתמש בזה כדי שלא להידבק במשהו. אפילו לא בחיידקים של דלקת גרון פשוטה אז בטח לא למניעה של מחלות מין. לא מזמן מישהו פרסם כאן כתבה על חיידקים של מחלות מין שיכולים לגור בגרון ולהדביק מישהו אחר במגע אוראלי. ליסטרין לא מגיע לגרון ולא הוזכר בכתבה כמשהו שיכול למנוע הדבקה.

הייתי שמח מאד לשמוע שאני טועה או שיש חומר אחר שאפשר להשתמש בו ואחר כך להתנשק בלי בעיות.

93
אפילו במי פה שיש לי כרגע שאינם מותג כלל וכלל כתוב שיש
cetylpyridinum chloride קוטל חיידקים ומחטא את חלל הפה.

וברור שמי פה אינם יכולים להבטיח התנשקות בלי בעיות כי וירוסים כמו הרפס או פפילומה אינם חיידקים ולא מושפעים מקוטלי חיידקים.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

94
חברים,
אני קצת קצת מבין ברפואה (רק 8 שנות לימודים :~| )
כל דבר חשוף בסקס עם זונה הו סיכון למחלות קשות,
וגם הקונדום לא מגן ב 100%...

מי שהולך לבחורה בתשלום מראש מסכים לקבל ולהכניס מחלות הביתה !!
החיים הומצאו כדי לנצלם, הנאה מינית היא ההנאה המועדפת עלי :-)

95
מסכים לגמריי עם אסי הרופא שום מחלת מין לא תהרגו ע"י ליסטירן לא בנושא המחלות תהה חברינו תומר אלא מבחינה מחשבתית, הרי יכול מאד להיות שכרגע בחור יצא מבחורה עובדת אחרי שגמר לה פה או שהלשון שלה שיחקה בחורים נוספים... איך אפשר לנשק אותה אח"כ,מבחינתי השטיפת פה עונה על השאלה, כמובן שכמו שציין אסי הרופא, כל אחד לוקח סיכון בעצם העובדה שהוא מבלה עם נערה עובדת... (לא שאלו שלא עובדות נקיות ממחלות) חיוך גדול

99
אני מכיר עשרות גברים (ובתוכם אני) שהיו עם מאות זונות ללא שום מחלה. אני בעצמי קיבלתי מעל מאה מציצות ללא קונדום. חיוך גדול
סתם לדוגמא אם ניקח את הסיכוי להידבק בHIV ללא קונדום מבחורה נגועה, מדובר ב1- ל-3000. (מאחר שרוב הבחורות כמובן לא נגועות אז הסיכוי אפסי).
לשם ההשוואה הסיכוי לחלות בסרטן הוא 1 ל-3.

אם אתם נשואים, אז כן תחשבו פעמיים, כל השאר תחגגו.

[QUOTE=69Asi69]חברים,

אני קצת קצת מבין ברפואה (רק 8 שנות לימודים :~| )

כל דבר חשוף בסקס עם זונה הו סיכון למחלות קשות,

וגם הקונדום לא מגן ב 100%...

מי שהולך לבחורה בתשלום מראש מסכים לקבל ולהכניס מחלות הביתה !!

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

100
מזכיר לי את שרון "בת העשרים" הידועה שתמיד פתחה את התפריט במציצה חשופה והסבירה לי שאין עם זה בעיה כי היא תמיד שותה ומגרגרת וודקה אחרי כל לקוח...

לעניינינו - קירה היא אחלה סוכריה... אהבתי יותר את חברתה יאנה אבל כרגע זה מה שיש :-)

תזיינו ותהנו... ותמיד עם קונדום... ללא נשיקות וללא רימינג....

אף אחד פה לא היה רוצה הרפס בפי הטבעת.... תאמינו לי שעדיף למות...
החיים הומצאו כדי לנצלם, הנאה מינית היא ההנאה המועדפת עלי :-)

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”