כ מאיה-ישראלית רוכבת פראית + רימינג/בהגבלה - סקס אדיר

מאיה-ישראלית רוכבת פראית + רימינג/בהגבלה

2

יוניקורן אחי - תיאור מדוייק לחלוטין! כמו תמיד אצלך קיבלנו דיווח מעולה ומפורט.

האמת היא שמאיה באמת פראית ואגרסיבית בזיון וזה בדיוק מה שאהבתי אצלה! אתה מרגיש את הקונטרות החזקות שהיא נותנת וממש מקבל תחושה שאתה בסרט פורנו. שלא לדבר על המראה שליד המיטה שממנה רואים את תנוחת הדוגי מצויין.

דווקא לי לא הייתה שום בעיה עם הרימינג. פשוט נשכבתי על הבטן והיא התחילה לעבוד בלי שום הדרכה/בקשה מצידי. ליקקה את החור, חפרה בו עם הלשון, ליקקה גם את הביצים והזין מאחורה לכל אורכו, והשיא המחרמן היה שמצצה את הזין שלי מאחורה שאני בדוגי. פשוט משכה אותו למטה, נכנסה עם ראשה בין רגליי ומצצה אותו שעל הדרך גם לקחה את הביצים בפיה. לכל זה הוסיפה ליטופים וכאפות שובבות בישבני. כל הקטע חירמן אותי שכמעט התפוצצתי! הזיון עצמו היה פראי ומחרמן עוד יותר!

היא באמת חרמנית מאוד ואוהבת סקס. האמת היא שדווקא אהבתי את הזיון "האולימפי" האנרגטי שלה. ברוך השם אני בחור די פיזי וחזק ואוהב לפעמים לגוון עם איזו בחורה פראית שמוציאה ממני את הצד האנרגטי והאגרסיבי שלי בסקס. מאיה היא בדיוק כזאת. גם אלכס/מוניק ממאפו אבל כמו שכולם יודעים יש לה מצבי רוח משתנים וקיצוניים. מאיה יותר יציבה.

בקיצור, מומלצת למי שרוצה לגוון עם בחורה פצצת סקס וכוסית שנותנת סקס יצרי ופראי. לא לבחורים עדינים.

zooz

3
יודל'ה ידידי.. אחלה על הכתיבה היוצרת .

לגביי המקצועניות בתחום צריך להוסיף לרשימה כמובן את טלי (הסקסית) מחיפה..שאין עליה!

עכשיו..מי שמתעניין בקטע של קעקועים יש את נטלי המלכה שהיא גם מדיזינגוף (לא נידגמה על-ידי ולא תדוגם) שבעבר,מספר פעמים הייתי רואה אותה בת"א ליד דיזינגוף והסביבה.

והנה קצת מידע עליה :

ניסיון - דיי ותיקה ומוכרת.

איזור מגורים - דיזינגוף, תא.

מיקום - ביתה הפרטי.

מחיר - לחצי שעה 600שח ,לשעה וחצי 1000שח (צריך להתעדכן במחיר).

מה כולל - הכל חוץ מאנאלי ואורגיות.

המלצות - ממקורות מסויימים היו כאלה שניהנו איתה ויש את אלו שלא.

כותבת על עצמה כך :

"נטלי מלכת הפורנו הישראלית הכי גדולה בכל הזמנים. כוכבת פורנו איכותית עם חזה ענק שיודעת היטב את העבודה. פצצת מין מתקתקת שתגרום לך להרגיש בסרט כחול. מגשימה חלומות,מופעי חושפנות וסאדו.."

תמונתה שמפרסמת (כולל מספר טלפון) באינטרנט -

לילה (בוקר) טוב ..

המלאך רפאל2010-07-13 12:19:50
Follow your instincts, not your horniness

5
יוניקורן ידידי...... קצת קשה לי לעמוד בקצב הדיווחים המטורף שלך,זה פשוט לא יאומן איך שמת לך למטרה לבדוק כל אופציה הנקראת בדרכך וכמובן שוב לא אכזבת ושיחקת אותה בדיווח מעולה!!!!!!! כל מחשבה/התלבטות/רצון ליותר פרטים שהיו לי לגביה הצלחת להעביר בדיווח אחד על מאיה! למרות שהיו לך לא מעט דיווחים יותר מפורטים בעבר איכשהו פה קלעת בול בשביל לתת לנו פה בפורום בדיוק מה שנחוץ לדעת עליה! כמובן שאהבתי מאוד גם את הדיווח על דניאל! בכל אופן גם אתה וגם לקסר ידידי לא מאכזבים ובהחלט עוזרים לכולנו! לסיכום.... מאוד נהנתי לקרוא את הדיווח על מאיה,בהחלט הסקתי לי מסקנות לגביה וכל שנשאר הוא לומר לך תמשיך להנות ותודה.......
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

7

עדיין לא הבנתי איך נטלי המקועקעת

הישתרבבה לפוסט של מאיה המקועקעת (הפנתרה 224 ) ?

זה יכול ליצור בילבול וחבל ...

זה שני בחורות שונות עם מראה שונה ..ושרות שונה .

אם כי דומות בתימחור גבוה .

מאיה (הפנתרה 224 ) היא ליד הבימה .

ונטלי המקועקע

היא בדיזנגוף פינת בר כוזיבא ביכלל ,הבחורה המדוברת עם הסיליקונים הבומבסטיים זו נטלי .

אוהב רימינג ואנאל
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”