הדיווח השלישי שלי הוא על בחורה בשם פורשה (מקווה שאני מאיית נכון) מקרליבך 21 בתל אביב.
כהרגלי, לפי שאתאר את "החוויה" עם הבחורה (ותיכף תבינו למה המרכאות), כמה מילים על המקום.
מדובר במקום גדול למדי עם שישה חדרים לכל הפחות.
החדרים בהחלט ברמה גבוהה (יחסית כמובן למקומות כאלה), עם פרקט, טלוויזיה, מקלחת נורמלית וכו', אבל מאוד הפריע לי שאין שם שום דיסקרטיות, וכאשר הגעתי, ישבו בכניסה בערך 10 גברים...
התעריף המינימלי הוא 250 ש"ח, כאשר בטלפון נאמר לי שמקבלים לכל הפחות 40 דקות ויש אופציה לאנאלי עם כל הבנות.
כאמור, לבחורה שהייתי איתה קוראים פורשה. מדובר בבחורה בת 25 לערך, עם פנים נאות (אבל לא מאוד), מאוד שחומה, גוף
יפה למדי, ישבן עסיסי, חזה בסדר גמור, אבל איכשהו, בסה"כ הכולל לא היה לה מבנה
סקסי במיוחד.
פורשה לא ידעה לדבר בעברית ובאנגלית ידעה לומר כמה מילים, אז מהר מאוד הבנתי שעל תקשורת כלשהי אפשר לוותר מראש.
שאלתי אותה מה התוספת לאנאלי, אך למרבה האכזבה היא אמרה שאם אני רוצה אנלי, שאלך לגן חיות (את זה היא דווקא כן ידעה לומר). אני מזכיר שחצי שעה לפני זה, בטלפון, אמרו לי שכל הבנות שם עושות אנאלי תמורת תוספת...
נשכבתי על המיטה, פושה הלבישה על הזין שלי גומי והתחילה למצוץ. היא הורידה את שפתיה לחלקו התחתון של הזין, הרימה אותן, הורידה שוב ואז הוציאה אותו מהפה - בזה הסתיימה המציצה...
כן, קראתם נכון - פחות מ-5 שניות של מציצה.
אז היא נשכבה על הגב ואמרה לי בלי בושה - קדימה, לגמור, לגמור! התחלתי לחדור אליה, וכבר בחדירה הראשונה היא פתחה בסדרה של אנחות מזוייפות כאילו זיינתי אותה כמה שעות והיא עוד 2 שניות הולכת לגמור.
בין אנחה לאנחה היא המשיכה להזכיר לי שהגיע הזמן לגמור....
האנחות המזוייפות ממש לא עשו לי את זה, אז ביקשתי ממנה להסתובב ולשכב על הבטן. מאחר והבנתי שעל איזה סקס סוער אני כבר יכול לוותר, כיווצתי לה את הישבן חזק, חדרתי לתוכה וגמרתי אחרי כמה דקות (בעוד המטורללת ממשיכה להאנח כמו בסרט סקס גרמני סוג ז' שמדובב לגרוזינית).
אני בד"כ נחמד מאוד לנערות, אדיב, מודה תמיד ומשאיר טיפ, אבל הבחורה הזו פשוט לא יכלתי להסתכל. קמתי מבלי לומר לה מילה ונכנסתי למקלחת. סובבתי את הברז, ואיך שהמים התחילו להזרום, "הפשע" הזו קראה לי לסיים להתקלח כי יש תור...
הסיפור כולו (כולל התשלום, הורדת הבגדים, המציצה, הסקס ""הסוער"", המקלחת ולבישת הבגדים בשנית) לקח 10 דקות!!!
בשורה התחתונה - התיקתוקיה הכי גדולה שראיתי בחיים, פשוט גועל נפש, מקום שעולם לא אחזור אליו בשנית. זה היה ביזבוז כסף משווע (בחישוב פשוט זה יצא 25 ש"ח לדקה...)
הציונים למי שמעוניין:
פנים: 5
חזה: 6
ישבן: 7.5
גזרה כללית: 7
מציצה: 0
סקס: 1
אנאלי: 0 (כי הובטח ולא ניתן)
יחס: 0
תמורה: 0
שלכם,
פורד