כ לין מקרליבך 21 - סקס אדיר

לין מקרליבך 21

1

עובדת בדרכ בשעות הלילה מ10 ככה נראית סבבה לגמרי

הייתי אחרי העבודה אם חבר כמה בירות חיכיתי חיכתי בסוף נכנסתי עם גילי לזכר ימי עברו

היה נחמד עבר הרבה זמן מאז שהייתי איתה איזה 3 שנים עוד מימי יגאל אלון 136

את לין לעומת זאת ראיתי שיצאתי והייתי דיי רעב וחיכו לה כמה אז החלטתי ולוותר לפעם הבאה מישהו אולי היה אם לין ויכול לתת קצת אור על המצב שם נראית טוב לא סבבה לגמריי נראית טוב בלונדינית חזה בינוני + קצת מותניים אבל בקטנה

חוץ מזה שאר הבנות שם לא משהו בכלל

יש שם את שלי שגם כבר לא יכול להיכנס איתה שנים אבל שנים בוגרשוב 10 וכאלה דיי צריך לחדש קצת אתם לא חושבים

הרבה זמן לא דיווחתי לא הולך כל כך הרבה

אין בחורות ברמה כבר תקופה ארוכה

לין מקרליבך 21

2

מתוך 600 פלוס אנשים אף אחד לא היה עם לין מה נסגר איתכם אנשים

וזאת מסתבר בחורה עם קהל מה לעשות עוד לא הספקתי לעבור שם שוב ובטח שלא אחרי 10 בלילה

אם אני הולך זה בשעות היום

אבל אם היא שווה אני יעשה מאמץ

לין מקרליבך 21

3

שלום לך plonter יקר

בתור גבר שמסתובב הרבה בדיורת בתל אביב היכרתי הבחורה הזאת טוב מאוד,שמה לין ועובדת בקרליבך21 עובדת במשמרת ערב,בחורה צעירה בלונדינית גבוה,רזה,שיער בלונדינ מטולטל,חזה שלה בינוני,עשתה לאחרונה ניתוח להגדלת חזה ועכשיו תראה אותו גדול בטח (סיליקון)!!,נכנסתי איתה 4 פעמים הבחורה בסדר גמור,סבבה,ליברלית,זורמת,אחלה שירות,מסכימה גם ל2 אקטים,אבל הבחורה זאת שותה יותר מדי,בפעם האחרונה באתי רציתי לכנס איתה וזאת היתה הפעם החמישית היא סירבה למרות שהייתי איתה 4 פעמים קודם,שאלתי אותה למה ?!! מה הסיבה!! לא ענתה בכלל....הלכתי לפקידה שם שואל אותה למה היא לא רוצה לכנס!!! אני לקוח קלינט שלכם הרבה זמן....וקיבלתי תשובה שלילית...הבחורה הזאת אם אפשר להגיד מוזרה פעם רוצה אותך ופעם לא ניכנסת איתך...שאלתי כמה גברים שהיו שם אמרו לי אותו דבר עליה....ועוד דבר חשוב מאוד אחי הבחורה הזאת יש הרבה ביקוש עליה...אתה לא תאמין שגברים מחכים לה בתור כמו קופת חולים או תור בבנק..לכן אתה תהיה איתה מקסימום 10 דקות ודופקים לך עך הדלת אפילו שוברים אותה...לנצל כמה שאפשר קלינטים..יצאתי אחרי 15 דקות מבועס לא היספקתי לגמור האקט השני צועק אומר להם 30 דקות!!! ואתם אחרי רבע שעה !מוצאים אותי מהחדר מה זה?!!מה זה אומר!!!!...אף אחד לא הקשיב לי,בטח לקחו את ה 250 ש''ח מי איכפת לו ממני,הכסף בכיס שלהם אחרי שלוקחים הכסף אף אחד לא מסתכל עליך,לכן מבחינתי דירות בדרום תל אביב ב 100 או 120 שקל נותנים לך זמן שלם אפילו יותר מהזמן שלך ושירות טוב,אני מקווה שיכולתי לתת לך תמונה ברורה על הבחורה ועל המקום מתוך ניסיון אישי,ואם הלכת בעתיד ונכנסתה איתה תעדכן אותי,בגלל שאני לא הולך לשם יותר.

תמיד בשטח למען כולם.

לין מקרליבך 21

4

תודה חתיך רומנטי. דיווח קורע (אולי תשנה השם ל"חתיך הקרוע" ? או "האביר עם שגיאות התחביר" )

גם אני במקום הבחורה אם הייתי יודע שאתה הולך לדווח עליי בעברית כל כך עילגת לא הייתי נכנס איתך...

אם לאבשלום קור יש ילד קטן שגולש באינטרנט הוא בטח חוסם לו את הדיווחים שלך

לין מקרליבך 21

5

באותו ערב הייתי הראשון שמחכה לה חכיתי כל כך הרבה זמן עד שהתארגנה שהחלטתי להיכנס עם גילי לזכר ימים עברו

אבל נראית כוסית השאלה עם שווה לתת לה מראש 500 לפעמיים וככה לנטרל את הלחץ מהתור חחח

קיצר שווה קפיצה נשתדל השבוע

לין מקרליבך 21

6

שלום חברים

אתמול הייתי בדירת קרליבך21 המוכרת לחלק גדול ממכם,לין שהייתה עובדת שם והפסיקה לעבוד מצאתי אותה שם,חזרה לדירה אחרי שנעלמה לתקופת שלושה חודשים, ואף אחד לא ידע לאן נעלמה.היא צבעה השיער שלה לשחור,ולא עובדת כל יום,יש ימים מסוימים שהיא עובדת,עשתה ניתוח להגדלת החזה שלה (סיליקון) גדול,אבל כל פעם נוגעים בו היא מפחדת ולא נותנת לגעת בו.

לין בחורה ישראלית מזרחית בת 25 שיער בלונדיני ארוך(קודם) צבעה אותו לשחור,גבוה,חזה גדול,ליבראלית,ויש הרבה ביקוש על הבחורה הזאת.היא באה מחשפנות וחזרה לחשפנות.מצאה אולי בזנות משהו חדש או הרבה כסף,דרך אגב אצל חשפניות יש חדרים במועדונים ועושים גם אקטים מינים,אבל המחירים שם עבור שירותי מין יקר מאוד,הייתי במועדון ולא אפרט את שמו ניכנסתי לחדר עם חשפנית ונתנה לי מציצה בלי קונדום עבור 300ש''ח,שימו לב רק מציצה בלבד ללא חדירה.

אני הייתי איתה(לין) הרבה פעמיים עושה מציצה בלי קונדום,נשיקות חופשי,אפשר גם לרדת לה,תנוחות מה שבא לך,הזיון איתה סוף הדרך,אני לפעמים הולך לדירה(קרליבך21) יורד במדרגות ורואה תור של גברים מחכים לה ,עומדים בתור כמו בנק או תחנה מרכזית,ובטח אתה לא הרבה זמן בחדר,חזרנו למילה שלנו {תיקתוקיה} אבל הפעם לא מהבחורה עצמה,אילו מהנהלת הדירה והפקידה שם,בקיצור לעשות כמה שאפשר קליינטים בזמן מסוים, וכמה שאפשר להשיג כסף באותה משמרת.

*יש המון חברים הזהירו מתיקתוקיה בקרליבך21 וכתבו כמה מאמרים על הדירה הזאת שהיא דומה ליקרון98.

*יש חלק גדול ממכם מכיר המקום הזה טוב מאוד ויודע על מה אני מדבר (מתחם קרליבך) מתחם המועדונים והסמים ובאים לשם מסטולים (קריסטל) הרבה.

לסיכום מי שחיפש את לין הרבה זמן,היא חזרה לעבוד בקליבך21 משמרת לילה כמובן,מחיר 250 ש''ח,מדרגות למטה,ריח חזק של אלכוהול ורעש גדול של מוסיקה ,ותור גדול של גברים,חלק שיכור,חלק מסטוול,חלק מסומם,וחלק אחרון חרמן....תיהנו.

תמיד בשטח למען כולם.

לין מקרליבך 21

7
רציתי לכתוב דייוח חדש על לין מקרליבך21.
הבחורה הזאת ישראלית מיזרחית,המקור שלה אשדוד,עבדה בתחילת חייה בחשפנות,אחרי זה התחילה באירוח,עבדה שנה בקרליבך21,אחר כך ניפתח מקום חדש ''חננאל2'' ועברה לשם שזה לאותם בעלים של קרליבך21 וטברסקי4 וטברסקי15. (אותה רשת).

הבחורה הזאת יפה,צעירה,סקסית,ליבראלית הייתי איתה קרוב ל 11 פעמים,אבל יש לה שריטה עמוקה בראש,מצב רוח שלה משתנה בין 5 דקות והיא כבר משתנה לגמריי,בנוסף לזה היא שותה אלכוהול הרבה,זה גורם לשטיות אצלה.

יש הרבה ביקוש על הבחורה הזאת,תור שלם תמיד מחכים לה,כל הזמן היא בחדר ולא יוצאת,ניכנסת יוצאת כל המשמרת,( בטח עושה מיליונים) הרבה כסף.

בגלל הביקוש הרב עליה,האף שלה עלה הרבה מטרים למעלה,והפסיקה להיתיחס טוב ללקוחות אפילו להנהלת המכון גם,ושמה זין גדול על כולם וזה גרם לבעיות עם הרבה לקוחות,הרבה תלונות,אחרי זמן קצר ניעלמה שוב.

אתמול ידיד לי אמר לי שהיא כרגע עובדת בדירת ''המסגיר72'' 03-5611686 דירה מוכרה היטב על הכביש הראשי במסגיר קומה 2.

היא עובדת שם משמרת ערב,דירת יש עליה הרבה תלונות מכמה חברים על תיקתוק ויחס זבל ללקוחות.

אבל אני בטוח בדבר אחד,שהיא לא תחזיק מעמד שם ותחזור לעבוד בקרליבך21 או חננאל2 כי רוב הלקוחות שלה הם באים לשם,ולא יודעים איפה היא כרגע.
תמיד בשטח למען כולם.

לין מקרליבך 21

8
שבת שלום

אז ככה יום שני השבוע החלטתי לקפוץ לקרליבך לבדוק מה חדש שם.

האמת שהיו שם ממש כוסיות(זואי,פורשה שנוזלת סקס וקארין)ופתאום אני רואה את לין בחדר האחרון שאלתי מי ממתין לה עוד? ונאמר שאף אחד אז כמובן שקפצתי על האופציה.ללא ספק היא לא גבררררר יש דימיון לקוקס אבל ממש לא...

יש לציין שנפגשתי איתה מספר פעמים בעבר ואפילו היה לי את הנייד הפרטי שלה למרות שאי אפשר להפגש עמה מחוץ למקום.

יש לי כימיה מעולה איתה היא ממש מפנקת אותי והאמת היא דיי אוהבת אותי(ברצינות).

ישר היא שמחה לראות אותי ישר נגשתי לעבודה (באתי מקולח כבר)אמרתי לה שאני קודם כל רוצה לגמור לה בפה ואז נעבור לאקט השני

הייתי כ''כ חרמן שבשתי דקות מלאתי את פייה נוזל בלעה וניגבה.

אח''כ העמידה אותו שוב וכל תנוחה שתרצו בכייף עמידה, רכיבה ישיבה, דוגי , מסיונרית ושוב זיון גרון עמוק ושאבה הכל.

ועוד מקלחת אותי בסוף ואומרת לי אני חייבת לנשק אותך אמרתי בשמחה התנשקנו איזה שתיי דקות והלכתי לדרכי.

חשוב לציין שנשמע הזמזם של הפקידה עו באמצע האקט אבל זה ממש לא עניין את לין.

רציתי בהזדמנות זו לשאול אם למישהו יש יותר פרטים על פורשה וקארין.(יש פוסטים על פורשה אבל הם דיי ישנים . יש משהו עדכני?היא פשוט נראת נמפומנית ושמעתי אותה גונחת בטירוף).

שבת שלום

03-6248877
חייה ותן לחיות

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”