שלום חברים
אתמול הייתי בדירת קרליבך21 המוכרת לחלק גדול ממכם,לין שהייתה עובדת שם והפסיקה לעבוד מצאתי אותה שם,חזרה לדירה אחרי שנעלמה לתקופת שלושה חודשים, ואף אחד לא ידע לאן נעלמה.היא צבעה השיער שלה לשחור,ולא עובדת כל יום,יש ימים מסוימים שהיא עובדת,עשתה ניתוח להגדלת החזה שלה (סיליקון) גדול,אבל כל פעם נוגעים בו היא מפחדת ולא נותנת לגעת בו.
לין בחורה ישראלית מזרחית בת 25 שיער בלונדיני ארוך(קודם) צבעה אותו לשחור,גבוה,חזה גדול,ליבראלית,ויש הרבה ביקוש על הבחורה הזאת.היא באה מחשפנות וחזרה לחשפנות.מצאה אולי בזנות משהו חדש או הרבה כסף,דרך אגב אצל חשפניות יש חדרים במועדונים ועושים גם אקטים מינים,אבל המחירים שם עבור שירותי מין יקר מאוד,הייתי במועדון ולא אפרט את שמו ניכנסתי לחדר עם חשפנית ונתנה לי מציצה בלי קונדום עבור 300ש''ח,שימו לב רק מציצה בלבד ללא חדירה.
אני הייתי איתה(לין) הרבה פעמיים עושה מציצה בלי קונדום,נשיקות חופשי,אפשר גם לרדת לה,תנוחות מה שבא לך,הזיון איתה סוף הדרך,אני לפעמים הולך לדירה(קרליבך21) יורד במדרגות ורואה תור של גברים מחכים לה ,עומדים בתור כמו בנק או תחנה מרכזית,ובטח אתה לא הרבה זמן בחדר,חזרנו למילה שלנו {תיקתוקיה} אבל הפעם לא מהבחורה עצמה,אילו מהנהלת הדירה והפקידה שם,בקיצור לעשות כמה שאפשר קליינטים בזמן מסוים, וכמה שאפשר להשיג כסף באותה משמרת.
*יש המון חברים הזהירו מתיקתוקיה בקרליבך21 וכתבו כמה מאמרים על הדירה הזאת שהיא דומה ליקרון98.
*יש חלק גדול ממכם מכיר המקום הזה טוב מאוד ויודע על מה אני מדבר (מתחם קרליבך) מתחם המועדונים והסמים ובאים לשם מסטולים (קריסטל) הרבה.
לסיכום מי שחיפש את לין הרבה זמן,היא חזרה לעבוד בקליבך21 משמרת לילה כמובן,מחיר 250 ש''ח,מדרגות למטה,ריח חזק של אלכוהול ורעש גדול של מוסיקה ,ותור גדול של גברים,חלק שיכור,חלק מסטוול,חלק מסומם,וחלק אחרון חרמן....תיהנו.
תמיד בשטח למען כולם.