שוב חזרתי מהדירה הזאת, שהיא אמנם תקתוקיה אבל יש שם אחלה בנות
ראשונה הציגה את עצמה ישראלית שחומה ממש רזה אבל מבוגרת מדי בשבילי (40), ויתרתי. אחריה רוסיה לא מעניינת בסביבות גיל ה 30 ואז נכנסה איימי.
איימי נראית כבת 25, אולי שנה-שנתיים מעל. גבוהה יחסית, שחומה. מבנה גוף די מלא וקמור שזה כולל תחת רחב אך בולט וחזה בין היפים שראיתי. גדול, עומד ונעים. בפנים היא די יפה, נראה לי שעשתה בוטוקס לשפתיים.
היא טוענת שהיא יווניה. יש לה מבטא טיפה רוסי למרות שהיא לא כ"כ נראית רוסיה.
מבחינת שירות היה רגיל, לא משהו להתלהב ממנו. מציצה מקונדמת ולעבודה. היו קצת גניחות תוך כדי.
ממליץ ביותר גם אם זה רק בשביל החזה שלה.
איימי - קרליבך 21
4הייתי היום עם איימי.
היא כבר איזה 8 שנים לא בת 25 והיא בחורה גדולה. הציצים מדהימים העור רך ונעים. אמנם לא עשתה רגליים (מה נסגר עם זונות שלא עושות רגליים??) אבל ממש ממש נעים לגעת בה.
שיחקתי קצת הציצים. היא הביאה מציצה ללא ניילון. מציצה בינונית, אבל הייתי חרמן לאללה ומיסטר ג'ונס עמד כמו טיל סקאד משופר :)
הגברת עברה לדוגי די מהר ונכנסתי. תקשיבו, בשביל בחורה כל כך גדולה לא האמנתי כמה שהיא צרה. שתיים שלוש גניחות ונגמר.
כוסומו, למה באתי כל כך חרמן?
תקתקנית מנייאקית, אבל איזה כוס :)
איימי - קרליבך 21
5הייתי אצלה היום אחרי הרבה זמן
אני חוזר שוב על ההמלצה - היא יפה באופן חריג
לא מבין איך היא לא הולכת להיות פרטית
אני חוזר שוב על ההמלצה - היא יפה באופן חריג
לא מבין איך היא לא הולכת להיות פרטית
איימי - קרליבך 21
6אחי המבנה גוף שלה לא הכי מלא.לפני בערך שנה היא הייתה ממש מלאה וסקסית ברמות מטורפות אבל היא עשתה דיאטה רצחנית ועכשיו היא עוד כוסית.לי דווקא היו זיונים מצוינים איתה בזמנו עכשיו אני לא נכנס איתה כי רזתה מאוד[יחסית]שכחת לציין שיש לה קעקוע ענק על הבטן.היא עבדה בעבר בירקון 98.
איימי - קרליבך 21
7היא כוסית, אוהבת ויודעת להזדיין.
גם אני אהבתי אותה יותר במראה הקודם שלה.
יש לי יותר מתחושה שההרזיה שלה היא תוצאה של שימוש בסמים.
מקווה מאוד שאני טועה!
מותק של בחורה.
פין חס - מזיין ולא חס
איימי - קרליבך 21
8צהרי היום, החלטתי לראשונה לנסות את קרליבך 21 ת"א.
פתחה לי את הדלת בחורה בשם איימי, שחומה, רזה, ציצי יפה, נראית כבת 30.
נתנה לי פרטים שזה 250 ש"ח לחצי שעה, רציתי ללכת לעזוב כי היו ברשותי רק מאתיים ש"ח אך היא ביקשה שאשאר בהמתנה לראות עוד בחורות, אמרתי לה שאין לי 250 ש"ח כי זה לא התקציב שלי אך היא טענה שאולי הבנות האחרות יסכימו.
הגיעה בחורה רוזיה ג'ינג'ית נחמדה, הוצע לה 200 ש"ח אך היא סרבה וביקשה ממני להמתין בחדר המתנה לבחורה הבאה.
בעודי ממתין בחדר ההמתנה חזרה אלי איימי ושאלה אותי אם אני מעוניין במציצה וזיון ב- 200 ש"ח ל- 10 דקות, אני הסכמתי והחלנו לצעוד לכיוון החדר, ממש לפני כניסתי לחדר היא שוב הזכירה לי "אבל מהר", אמרתי או קיי.
נכנסתי לחדר, איימי נכנסה, הורידה מגבת, החלה במציצה ולאחר מכן נכנסה לתנוחת דוגי סטייל כאשר לוחצת עם הציפורניים שלה על הביצים שלי במטרה להכניס את שמוליק, כאב לי אך הכנסתי והכל בלחץ, כל שניה היא מזכירה לי בציטוטים של: "נו", "מהר", "אין הרבה זמן", "שילמת 200" וכו... מה שהביא לי את הסעיף זה שבזמן שאני בדוגי איתה ולא עברה אפילו לא דקה אחת, היא פנתה אלי בטענה שאני קמצן, ניסיתי להחליף תנוחה אך לא הצלחתי להתקשות כי הורידה לי את כל החשק עם היחס המעליב והמגעיל הזה.
והיא ממשיכה לזרוק לי: "נו", "אין הרבה זמן", הורדתי קונדום וביקשתי ממנה לעשות לי ביד בו בזמן שאני מחזיק את הציצי שלה, היא סרבה ואמרה אני לא יעשה לך ביד אלא אתה תעשה לעצמך. ביקשתי ממנה לעבור צד לצד ימין שלי כי אני מורגל לנער ולהביא ביד רק ביד שמאל ולא בימין והיא סרבה ובמקום לעזור לי הוסיפה עלי שמן והסתכלה עלי בזלזול.
אמרתי לה שהשירות שלה גרוע ומעליב, היא החלה לדבר אלי לא יפה ולקלל, והדגישה שלא מגיע לי החזר, יצאתי וביקשתי לדבר עם מנהל המקום או השומר ואחת העובדות אמרה שאין שומר ואין מנהל. הוסבר להם שמאוד הושפלתי וכך לא מתנהגים ללקוחות אך הם גירשו אותי משם בתגובה: "שיהיה לך יום טוב". המקום הוא תיקתוקיה עם השפלות ויחס דוחה ללקוחות, ברגע שיש להם את הכסף שלך אתה כבר לא מעניין אותם, בשום אופן אסור היה לה לקרוא לי כך ובמיוחד אם היא הסכימה להכנס איתי ב- 200 ש"ח מרצונה החופשי.
* * * דוגם איכותי * * *
איימי - קרליבך 21
10אתמול הייתי במקום,נכנסתי לחדר עם בחורה בשם איימי,הבחורה פצצה !!!,מתייחסת ממש יפה,יש רק בעיה אחת היא לא מחזירה עודף אם לא מבקשים,כמובן שלפני היציאה בקשתי את העודף ואז נתנה בי מבט מזלזל ושמה את העודף על הדלפק,לא להיות פראיירים לבקש!!!,ושוב לגבי איימי היא נראית ממש טוב ונותנת תמורה מעולה סה"כ הייתי בחדר 27 דק מדוד בסטופר.