http://www.sexadir8.com/girl.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=5458
אני לא מצרף כאן את התמונות מפני שהן לא ממש אמיתיות (אבל גם לא רחוקות מדיי מהמציאות).
קצת קשה לי להשתפך עכשיו בסופרלטיבים, אז הדיווח יהיה קצת יבש. עמכם הסליחה

- מאד קשה לקבוע עמה פגישה. ניסיתי און-אנד-אוף להתקשר במשך כשלושה שבועות עד שנפלתי על יום שהיא הדליקה את הטלפון.
- הבחורה פרטית לחלוטין, נפגשת בדירה במרכז ת"א שנראית סביר, ונדמה שהיא ממש ממש גרה שם, וישנה במיטה הזו. הדירה במצב נקיות סביר.
- מאיה נראית במציאות כבת 22, לא גבוהה (משהו כמו 160), עם שיער ארוך ויפה, וגוף רזה עם קימורים מצויינים. השדיים שלה מצויינים: לא קטנים, לא מסולקנים, לא נפולים, ממש תענוג. הגוף שלה גם כן אחלה, למרות שמרגישים שזה בגלל שהיא צעירה ורזה, ולא בגלל שהיא מתעמלת. רכה וחלקה בכל הגוף. תענוג. הכל עומד במקום, מתוח וחצוף היכן שצריך, רך ונעים לתפיסה היכן שרצוי. פנים די יפות, נראית כמו הבת של השכן שהיית בהחלט רוצה לזיין
- העלות היא 400 ל40 דקות מוגבל אקט אחד, 500 לשעה עד שני אקטים. אני אוהב להתפנק בניחותא, אז הלכתי על אקט אחד במשך שעה (500). לא שאלתי על אקסטרות. לא מתנשקת עם השפתיים.
- נכנתתי להתקלח, וגם היא (הגיינה חושבה). היא יצאה ריחנית ונקייה ועברנו למיטה.
- הסקס היה נחמד, אבל לא יותר מזה. המעבר בין השלבים היה אוטומטי, ולא הרגשתי שום ייחוד או השקעה מיוחדת. אמנם לא זירזה אותי וביליתי סה"כ אצלה את כל השעה, אבל הסקס היה ברמה פחות או יותר של תקתוקיה, ורוב הזמן בילינו בשיחה נעימה:
- פורפליי: עברה בליקוקים קלים על הגוף. נחמד, לא משהו מיוחד.
- מציצה: מציצה חלשה ביותר. אמנם לא מקונדמת, אבל חלשה (ללא שאיבה), רק הקצה זכה להתייחסות, המהירות היתה מכאנית ובאופן כללי לא עשתה לי כלום (ואני מת על מציצות בד"כ). שקלתי אם להסביר לה איך לעשות את זה, אבל זה הרגיש כאילו שהיא לא יודעת למצוץ טוב. פשוט ככה.
- זיון: רכבה עליי, ואח"כ עברנו לדוגי. הסקס היה טוב כי סקס זה תמיד טוב, ויש לה גוף ממש טוב בעיניי, אבל לא יותר מזה. נתנה קצת קונטרה, אבל שום דבר מרגש.
- פורפליי: עברה בליקוקים קלים על הגוף. נחמד, לא משהו מיוחד.
- מקלחת זריזה ויאללה הביתה.
סה"כ היו לי מפגשים הרבה יותר מוצלחים, גם עם פרטיות ואפילו בתקתוקיות.
הפלוסים של מאיה בעיני הם הפרטיות (זה נראה שהיא ממש גרה שם, ולא עוסקת הזה כל יום, אלא רק כשהיא רוצה), המראה והגיל. היא לא פראיירית, ונראה שיודעת בדיוק מה קורה (אל תצפו ל"מתחילה" בתחום) - אבל עדיין נראית צעירה ועובדת בסביבה ביתית.
לסיכום: בסופו של דבר, לא מצדיקה את המחיר, אלא אם כל מש שחשוב לכם זה מראה ואווירת בת השכן הכוסית (ופחות חשוב לכם הסקס עצמו).
*** אם הדיווח הזה עזר לכם, השיבו באותה מטבע: דווחו גם אתם! ***