כ סטלה מראשון-לציון/תל אביב - סקס אדיר

סטלה מראשון-לציון/תל אביב

1

מודעתה מתפרסמת ב'אולסקס' יחד עם תמונה של בלונדינית מתכופפת ברגליים זקופות, כשישבנה מתנוסס אל-על..

ובכן, זו לא היא. אבל שלושת התמונות האחרות במודעה הן אכן שלה, אבל לפני 10 שנים לפחות.

נמצאת בדירה דיסקרטית על רחוב הרצל בראשל"צ, ומתחלקת בה עם ז'אנה, לשעבר מוולפסון 55. לטלפון ( 054-9829343 ) עונה פקידה המכוונת אותך לדירה, כאשר מאד בסמוך קיימת דירה נוספת הנשלטת על-ידי אותו מס' טלפון, ובה מתחלקות שתיים אחרות.

סטלה בת 38, שיערה קצר יותר מבתמונה, צבוע בלונד פלטינה. הגוף דומה לתמונות, חזה קטן פלוס, טבעי, עור בהיר וחלק, תחת מתעגל יפה בעת כריעה על הברכיים.

המקלחת ספרטנית, אבל בסדר, הוסבה כנראה מחדרון מזווה או משהו דומה.

טלפון זריז לפקידה, ומתחילים.

התחילה בהתמקמות על המיטה, אולם אני מסמן לה, ומשכיב אותה על צידה, אגנה מופנה אלי כשאני כורע על השטיח, ומיד לאחר מכן מעביר אותה לכריעה על ברכיה, כשכתפיה מוטות מטה. ישבנה מעוגל, בוהק בלובנו באור הרך ששורר בחדר. שפתי פותה משתרבבים מעט החוצה כקציצת המבורגר בלחמניה... אבריה עדינים, הכוס יפה למראה. היא משתפת פעולה בנחמדות רבה, מביטה מידי פעם אחורה מצד זה או אחר, ומודאת שאני מרוצה מהמחזה...

עברנו לשכיבה זה לצד זה, כשהיא מלטפת את גופי בחושניות רבה, תוך שהיא עושה דרכה דרומה באיטיות נכונה. משהגיעה ראשה לאזור המבצעי, נשמע רשרוש קל של עטיפה נפתחת, ובתנועת פה מיומנת וזריזה הלבישה קונדום ומיד העמיקה והחלה במציצה.

מציצה מקונדמת נעימה, ידיה לא התבטלו ממעש ועסקו בליטופי ביצים. מידי פעם שלפה את ראשה וחילצה את השרביט ממנו, ולשונה עשתה דרכה מטה, למחטף אשכים נעים... וחוזר חלילה...

סימנתי לה כי הגיעה העת לחדירה. היא התישבה על קצה המיטה, הושיטה ידה לשידה, ונטלה שפופרת של חומר סיכוך ושימנה את מבואה (לנוחיות הקהל...)

שיתפה פעולה גם בתנוחות סקס, למעט בתנוחת דוגי כשאני נשען מעט עם ידי על אגנה, ביקשה לשנות מעט פוזיציה בגלל כאבי גב. לא נשמע לי כתירוץ כלשהוא, בהתחשב באוירה הכללית החיובית, ושיניתי מצב לטובתה.

במיסיונרית נראה שנהנית ביותר, נאנחה בהתענגות, ואף שלחה ידיה לאזור דגדגנה להשתתף בשמחה.

לאחר מעשה, פטפטנו קצת, וסיפרה שהן ארבע בנות במעין שיתוף, כאשר לכל אחת יש תחום אחריות אחר - פרסום באינטרנט, תאומים טלפוניים, אחזקת החדרים וכד'.

נחמד למדי.

טבלת תנאים וביצועים:

מה?

ציון

הערות

10

דירת 'פרטר' על הרחוב הראשי

גיל, מחיר

- -

38, 200 ש"ח לחצי שעה

התאמה לתמונה

7

מתאימה, תמונות מעט 'ותיקות'

אוירה

9

נינוחה, חברותית

מקלחת

7

גוף

8

בהיר, חלק,

חזה

6

קטן-פלוס, טבעי

תחת

8

עגלגל

GFE

0

לא

מציצה חשופה

0

לא

ליקוק ביצים

6

כן, מעט

ליקוק אזור דרומי

0

לא

זיון

7

סביר

גמירה בפה

0

לא

אנאלי

0

לא

אקט נוסף

- -

אפשרי

ניהול זמן

8

ללא לחץ

UMA2013-01-15 10:27:24
המגביה עוף - ירחיק ראות

5
רציתי לדווח אליה בעבר אבל אני לא נכנס הרבה לפורום בכל מקרה רציתי להגיד שהייתי קבועה אצלה והיה לי איתה כמה זיונים מדהימים! אבל לא הכל מושלם....אין GFE, המראה סביר + ,ממש ממש ממש רגישה בפיטמות כל שניה איי כואב איי כואב, יש פעמים שהיא ממש לא זורמת בתנוחות ולפעמים כן אבל גם לא תנוחות מיוחדות(שהיא עליך או אתה עליה או דוגי) לרוב היא רוצה רק מסיונרית שאתה עליה. בקיצור בשביל 200 ש"ח היא זיון סבבה לגמרי אבל לא יותר מזה לא מצדיקה שקל יותר! ולדעתי המקום ממש לא דיסקרטי אבל לא נורא.
הפלוסים שלה הם שהיא מאוד חביבה מאוד לא לוחצת בזמן וניתן ליצור איתה כימיה טובה.

8
זו הדירה (שתי דירות סמוכות,למעשה) שהוזכרה בדיווח על סטלה מראשל"צ:

שתי דירות, שתי משמרות, סה"כ מבחר של ארבע בחורות (סטלה, ז'אנה ועוד שתיים)

סטלה מפרסמת גם כנותנת שירות בצפון תל-אביב, תחת המספר 054-9729385 .

[בוצע איחוד שרשורים, הלינק יפנה לשרשור הנוכחי]

UMA2013-07-18 21:01:31
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”