טוב חברים אני לא יודע אם אתם מכירים את הבחורה אבל בשביל זה אני פה
ביום ראשון בשעה 10:00 בלילה בתאריך 11.03.2013 הייתי חניתי בחנייה של קרליבך 21 טוב היה קצת קשה למצוא חנייה טובה אבל הסתדרתי בסוף
ירדתי מהאוטו והלכתי לכיוון קרליבך 21 ירדתי במדרגות היו שמה שני בחורים שיושבים על הבר איך שנכנסתי קיבלה את פניי פקידה שהייתה בהריון היא אמרה לי בוא תכנס לחדר ליד (איך שאתם נכנסים למקום החדר בצד ימין ליד השירותים שמה ) ותכף יבואו הבנות אז ישבתי
וחכיתי היא השאירה את הדלת פתוחה וראיתי בחורה מתקרבת אליי היא יצאה מחדר שבו הבנות יושבות (החדר ליד הבר) היא ניגשה אליי הציגה את עצמה בשם שילי ולהפתעתי המחיר באמת היה 280 שקל איך הם מעזים להעלות

את המחיר) הבחורה נראית ממש טוב גוף סקסי חזה בינוני אבל בכל זאת אמרתי לה אני רוצה לראות עוד בנות היא הלכה ואחרי זה נכנסה עוד בחורה בלונדינית נראית מבוגרת לא זוכר את השם שלה היא אמרה רוצה להכנס המחיר הוא 280 אמרתי לא רוצה לראות עוד בנות היא אמרה למה אתה לא רוצה אותי עניתי לה לא רוצה לראות עוד בנות היא ענתה כולן עסוקות אמרתי טוב אני אחכה וז היא הלכה פתאום אני רואה בחורה בלונדינית יוצאת מהחדר ליד ובאה לכיוון שלי היא נכנסה הציגה את עצמה בשם שרון הפרטים שלה סקס מציצה בלי גומי

כן כן חברים זה מה שהיא אמרה
אני יודע שזה לא מומלץ כל הקטע הזה בלי גומי אבל תשמעו הייתי חרמן אחרי חודשיים שלא התפרקתי אז נתתי לה 300 היא יצאה ואמרה בוא אחרי כיוונה אותי לחדר ליד נכנסתי היא אמרה תכף חוזרת אני היכנתי את עצמי יש לציין שהיא שאלה אותי אם התקלחתי או שאני צריך מקלחת אמרתי לה לא אני התקלחתי בבית (חשוב לציין אני מאוד שומר על ניקיון והיגיינה לפני שאני הולך למקומות האלה) אחרי 3 דקות היא נכנסה שמה את ה20 שקל עודף על השולחן והתחילה להתפשט לבחורה יש גוף מדהים ותחת סקסי ושיער בלונדיני שמגיע עד הכתפיים עור חלק ולבן אני מת על עור לבן מה שלא אהבתי זה החזה שלה קטן בניגוד לציפיות שלי כשהיא הייתה לבושה החזה היה נראה יותר גדול ובולט אבל שאחרי שהיא התפשטה
הציצים שלה היו קטנים עם פטמות זקופות(אני אוהב חזה גדול ובזה פישלתי )היא עלתה עליי התחילה בנשיקות בכל הגוף וליטופים
ואני התחרמנתי עוד יותר אחרי זה ירדה לגדול והתחילה לנשק וללקק את הביצים הגדול עמד כמו טיל ואז היא התחלה במציצה טובה ובלי קונדום כמו שהיא הבטיחה ממש נהניתי המציצה נמשכה משהו כמו 3 דקות בערך אחרי זה הלבישה את הגדול חליפה ועלתה עליו הכניסה אותו לתוך הכוס החם שלה אני כמובן לא נשארתי חייב התחלתי ללקק את החזה שלה היא מאוד אהבה את זה תפסתי אותה והתחלתי לתת לה חזק עד שגמרתי בזמן הגמירה היא אמרה" כן תשפוך הכל לתוכי" הזיון ארך משהו כמו רבע שעה היא שכבה עליי ואמרה אתה ממש חמוד ונתנה לי נשיקה על החזה וקמה אמרתי לה שממש נהניתי היא אמרה אני שמחה אני שרון אתה יכול פעם להיכנס איתי ופעם עם טינה כולן יודעות שמה שאני לקוח קבוע של טינה למי למכיר את הבחורה. אחרי זה הלכה להתקלח אני התלבשתי לקחתי את עודף היא סיימה להתקלח יצאה עם מגבת על גוף נשיקה וחיבוק ויצאתי לכיוון האוטו
מקווה שנהנתם