כ מעיין בפתח תקווה - סקס אדיר

מעיין בפתח תקווה

1
אהלן וסהלן,

שלשום יצא לי לברוח מהעבודה קצת מוקדם, אז אמרתי ניתן איזה בדיקה, נראה מה מעניין בעיר האורות. צדה את עיני מודעה חדשה (http://sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=6682) בפתח תקווה.

הדירה יושבת בסמטא צדדית באזור המוסכים, מבחינת דיסקרטיות- סביר לגמרי.

הטוב: מעיין עצמה: פרצוף יפה, ציצים גדולים, עומדים כאלה יפים (אני חושב עם סיליקון, אם זה מפריע למישהו). גובה 1.65 סטייל, קצת כרס, אבל ממש לא משהו שמפריע. כוס מגולח, שבלול מוצלח.
בדירה עצמה יש מקלחת (מעיין עושה לפני ואחרי מקלחת), וברקע של החדר - פורנו רץ (לי זה בא בטוב, לא אשקר). מעבר לזה, יש מגוון של דילדואים ועניינים, למי שבעסק.

הרע: מעיין תקתקנית משהו (אני חושב שהייתי הלקוח האחרון של היום, אז יש מצב שבשעות יותר מוקדמות מ-5/6 יהיה יחס יותר כיפי), מציצה זריזה (מקונדמת) לא רעה, קצת קאוגירל והופ למיסיונרית. בלי GFE, לי זה לא מטריד.

קיצר, אני נותן 5/10 לחוויה, אבל אני חושב שאני אצטרך לתת בדיקה חוזרת בשעה יותר "שמחה", אולי עוד שבועיים ככה. להרגשתי, יש מצב לשירות מוצלח יותר.

054-3358499

UMA2012-09-05 21:55:45

מעיין בפתח תקווה

4
בקרית אריה מפרסמת כפרטית בשם מעיין גם פה באתר
מכוונת לשנקר......
הבטיחה 2 מספרים ב 250 שח... עשתה טובה ממש גודל נפש של שירות אין מה לפרט פשוט הייתי חרמן רצח והלכתי
אבל זה היה בזיון!
טיפה מלאה שחומה ישראלית רווח ענק בשיניים לא ללכת!!!!!!!!!
מצד שני וזה החדשות הטובות לגבי המקום הזה שבוע לפני הנפילה עם מעיין הייתי עם בחורה בשם לינוי
בחורה מקסימה מראה אוקראיני למרות שטוענת שהיא צרפתייה. בכל מקרה היא נראת חצי ישראלית חצי רוסייה כזאת ללא מבטה
בהירה פנים נאות בת 28 גוף טוב חזה בינוני תחת נחמד מאוד בטן שטוחה 1.72 כזאת.....שיער שחור
זורמת מתנשקת 2 מספרים נתנה ב 250 שח חברותית וצוחקת...
+ מינוס קטן זה שביםן המספרים היא תקעה לי גרעפססססס ............ נראה לי מהסטלה או משהו שהיא הייתה בא.....
חוץ מזה היא מומלצת
עכשיו תיזהרו מאוד מהמקום הזה ותוודאו למי אתם הולכים כי אם תלפשו את "לינוי" וזאת המשמרת של מעיין יגידו לכם שמעיין זאת לינוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתן צריכים להתקשר ולשאול מי נמצאת!
להיזהר ממעין

מעיין בפתח תקווה

5
למרות שאני רק קורא בד"כ הפעם יש לי מה להגיב.
הייתי אצל המעיין הזאת, ויש לי כמה תובנות על הנושא.

1. היא לא צעירה, היא בת 40 +- לובשת פאה שחורה ארוכה כדי לבלבל אותנו הגברים.
2.מעיין תקתקנית מאוד, היא לא מרשה לגעת בה, היא מנסה רק לגרום לך לגמור מהר מהר מהר.. הייתי שם והרגשתי בזבוז זמן וכסף, עדיף לאונן בבית, אני זוכר שהייתי שם בדיוק 10 דקות כשהמגע והאקט איתה היה בדיוק 3 דקות, כי הבחורה מתחילה להזדיין מיד ולא מרשה לך לעצור כדי לחכות קצת, פשוט הכוח היא המשיכה לזוז כדי שאגמור כמה שיותר מהר.
3. יש בדירה 2 בנות או אפילו שלשה, כך שהפרסום כאילו מדובר בפרטית לא נכון.
4. בעבר הייתה שם אחת בשם כריסטינה בלונדינית רוסיה גבוהה ורזה, והיא הייתה טובה באמת, גם ניראית פצצה, וגם משקיענית, המציצה שלה הייתה המציצה הכי טובה שקיבלתי בחיים, וגם הסקס היה ממש מדהים, אחרי שגמרתי היא הציעה אקט נוסף במסגרת ה-40 דק' שסוכם מראש, ניסיתי כמה פעמים להתקשר ולבקש את כריסטינה ולצערי אמרו לי שהיא כבר לא עובדת שם, כך שכל מי שיודע פרטים על הכריסטינה שהייתה שם אשמח מאוד אם הוא יעדכן היכן היא היום.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”