פרטים:
המקום: מנחם בגין 92 ת"א.
הבחורה: מיכל, מראה לוליטה בישנית, חמודה. הבת של השכן.
המקום: מנחם בגין 92 ת"א.
הבחורה: מיכל, מראה לוליטה בישנית, חמודה. הבת של השכן.
גובה:160-155
מבנה גוף: רזה.
חזה: קטן.
רגליים: חלקות ורכות.
רגליים: חלקות ורכות.
פנים: יפות.
עיניים: כהות.
צבע שיער: שטני/שחור. (שיער ארוך)
מוצא: נראה ישראלי
מיקום - מנחם בגין 92 ת"א (בעבר היא עבדה ברובל בשם דנה, עכשיו עובדת במנחם בגין בשם מיכל)
פרטים שסגרתי איתה: 2 מספרים, מציצה בלי גומי זיון עם. 30-40 דקות (בפועל אחרי 30 צילצלו לי)
מחיר: 250 ש"ח (כולל מע"מ)
מיקום - מנחם בגין 92 ת"א (בעבר היא עבדה ברובל בשם דנה, עכשיו עובדת במנחם בגין בשם מיכל)
פרטים שסגרתי איתה: 2 מספרים, מציצה בלי גומי זיון עם. 30-40 דקות (בפועל אחרי 30 צילצלו לי)
מחיר: 250 ש"ח (כולל מע"מ)
אחרי שביקרתי בכמה מקומות ואחרי סיבוב זונות ברחוב החלטתי להיכנס לדירה ולהשקיע את ה - 250 ש"ח.
בהתחלה ראיתי כמה בחורות במנחם בגין שלא נראו לי עד שהגיע הקטנה הזאת וידעתי שאין מצב לטעות איתה.
מיכל נראית טוב ונראתה אחד שלא מתקתקת. שילמתי את הכסף ונכנסתי לחדר.
בחדר התחלתי לגעת בה (אני אוהב רגליים) והיו לה רגליים חלקות ורכות כמו שאני אוהב וכבר ידעתי שהולך להיות זיון סוף.
היא התחילה לנשק אותי בגוף ואני דחפתי אותה לזין (ישר ולעניין בלי משחקים) היא נתנה לי מציצה בינונית מינוס...
עברנו לזיון, כאן היה לי כיף. היא צרה וגונחת בדיוק כמו שאני רוצה. כמה פוזות, מסתכל במראה נהנה... עד הגמירה...
לסיכום:
מי שרוצה את המראה הלוליטה ולזיין/לפרק את הבחורה, לזיין את הבת של השכן... מיכל מתאימה (אבל לא יותר מזה) לא לצפות לסקס שהבחורה משתוללת.
נהנתי מאוד לראות אותה גונחת ולתפוס את הרגליים החלקות שלה ולפמפם. (סוג אחר של זיון)
המציצה שלה היתה חלשה ביותר לטעמי, לא הצליחה להכניס הכל לפה ולא יודעת לשאוב.
אני לא בטוח שהיא מתקלחת בין הלקוחות. היה לה ריח שהוא.. לא נגיד מסריח אלה לא טוב...
יש בה איזה משהו בהתנהגות שלא ברור בין שיכורה לבין לא אפויה. לי זה לא הפריע כי בסך הכול יש תקשורת טובה איתה ובזיון ההתנהגות "השיכורה" שלה זרמה טוב...
אני ממליץ, כמובן עדיף להיכנס איתה למקלחת ולסבן טוב לפני הזיון כי אני לא בטוח שהיא עושה את זה. (אחרי הזיון שלי היא נכנסה להתקלח כי היה לה חם)
לשמור עליה בבקשה, היא בחורה טובה. ותהנו...