כ מיכל - מנחם בגין 92/יצחק שדה 36 - סקס אדיר

מיכל - מנחם בגין 92/יצחק שדה 36

1
דיווח חם מהתנור (עכשיו חזרתי) 9/10/12

פרטים:
המקום: מנחם בגין 92 ת"א.
הבחורה: מיכל, מראה לוליטה בישנית, חמודה. הבת של השכן.
גובה:160-155
מבנה גוף: רזה.
חזה: קטן.
רגליים: חלקות ורכות.
פנים: יפות.
עיניים: כהות.
צבע שיער: שטני/שחור. (שיער ארוך)
מוצא: נראה ישראלי
מיקום - מנחם בגין 92 ת"א (בעבר היא עבדה ברובל בשם דנה, עכשיו עובדת במנחם בגין בשם מיכל)
פרטים שסגרתי איתה: 2 מספרים, מציצה בלי גומי זיון עם. 30-40 דקות (בפועל אחרי 30 צילצלו לי)
מחיר: 250 ש"ח (כולל מע"מ)

אחרי שביקרתי בכמה מקומות ואחרי סיבוב זונות ברחוב החלטתי להיכנס לדירה ולהשקיע את ה - 250 ש"ח.
בהתחלה ראיתי כמה בחורות במנחם בגין שלא נראו לי עד שהגיע הקטנה הזאת וידעתי שאין מצב לטעות איתה.
מיכל נראית טוב ונראתה אחד שלא מתקתקת. שילמתי את הכסף ונכנסתי לחדר.

בחדר התחלתי לגעת בה (אני אוהב רגליים) והיו לה רגליים חלקות ורכות כמו שאני אוהב וכבר ידעתי שהולך להיות זיון סוף.
היא התחילה לנשק אותי בגוף ואני דחפתי אותה לזין (ישר ולעניין בלי משחקים) היא נתנה לי מציצה בינונית מינוס...
עברנו לזיון, כאן היה לי כיף. היא צרה וגונחת בדיוק כמו שאני רוצה. כמה פוזות, מסתכל במראה נהנה... עד הגמירה...

לסיכום:

מי שרוצה את המראה הלוליטה ולזיין/לפרק את הבחורה, לזיין את הבת של השכן... מיכל מתאימה (אבל לא יותר מזה) לא לצפות לסקס שהבחורה משתוללת.
נהנתי מאוד לראות אותה גונחת ולתפוס את הרגליים החלקות שלה ולפמפם. (סוג אחר של זיון)
המציצה שלה היתה חלשה ביותר לטעמי, לא הצליחה להכניס הכל לפה ולא יודעת לשאוב.
אני לא בטוח שהיא מתקלחת בין הלקוחות. היה לה ריח שהוא.. לא נגיד מסריח אלה לא טוב...
יש בה איזה משהו בהתנהגות שלא ברור בין שיכורה לבין לא אפויה. לי זה לא הפריע כי בסך הכול יש תקשורת טובה איתה ובזיון ההתנהגות "השיכורה" שלה זרמה טוב...

אני ממליץ, כמובן עדיף להיכנס איתה למקלחת ולסבן טוב לפני הזיון כי אני לא בטוח שהיא עושה את זה. (אחרי הזיון שלי היא נכנסה להתקלח כי היה לה חם)

לשמור עליה בבקשה, היא בחורה טובה. ותהנו...

UMA2013-01-01 18:25:52

5
קודם כל כל הכבוד לסגן על הדיווח, בעקבות הדיווח הלכתי לדגום.

הבחורה עובדת גם במנחם בגין 92 וגם ביצחק שדה 36.
אני ביקרתי אותה ביצחק שדה 36 (טלפון: 0548088883).

ובכן, התיאור שנתן סגן - מדוייק. הבחורה הזאת ממש לטעמי: צעירה (בת 20, אבל באמת בת 20!!!), רזה, חזה קטן, חלקה, כ- 1.50 ושוקלת 40 ק"ג. יש לה עיניים חומות ושיער בלונד צבוע, לוק מרוקאי טיפוסי, היא אמרה לי שהיא חצי צרפתיה חצי משהו אחר, ואכן יש לה מבטא קל.
לגבי ה"משהו בהתנהגות" שלה: הדיבור שלה איטי, מידי פעם נעצמות לה קצת העיניים, אני חושד שהיא משתמשת... אלו סממנים מובהקים של משתמשים. יש לציין שהיא היתה נקיה והריחה ממש טוב מבושם איכותי.
לכאורה ממש מציאה... בנות כאלה בליווי מתומחרות בכ 600-700 ש"ח לפחות.
אבל - ופה מגיע ה"אבל" הגדול:
השירות שלה פשוט נוראי. אני בחור רגוע, נראה טוב, מריח טוב, עדין ונחמד ואין לי דרישות מיוחדות, ואף פעם לא היו לי בעיות בנושא שירות כמו במקרה הזה.
סיכמתי איתה על 250 שקלים לשני אקטים אם אני אספיק. איך שהיא נכנסה לחדר והתפשטה ניסיתי ללטף לה את היד, והיא מיד הסיטה לי את היד ואמרה "אני לא אוהבת ככה... אל תעשה את זה". הצעתי לה להתמזמז קצת אבל היא "לא לא, אני שונאת את זה".
"אז מה את רוצה שאני אעשה?" שאלתי. "שכב על המיטה", אמרה את המשפט של התקתקניות המקצועניות.
שכבתי על המיטה, היא הלבישה לי קונדום. זיינתי אותה וגמרתי אחרי חצי דקה. יש לציין שהכוס שלה לא צר כמצופה, כנראה הרבה סודנים עברו עליה לפני.
כנהוג בין האקט הראשון לשני ניסיתי לדבר איתה ולגעת בה קלות. והיא שוב דחתה אותי: "אתה מעצבן אותי, אתה לא בא לי טוב בכלל".
"מה עשיתי?" שאלתי אותה בתדהמה.
"לא יודעת, אני לא אוהבת את ההתנהגות שלך." ענתה.
מה אני אגיד לכם, הייתי אצל עשרות נערות עובדות ואני נחשב לקוח איכותי ונחמד, מעולם לא אמרו או רמזו לי דבר כזה.
"מה את אוהבת?" שאלתי בנסיון לרכך אותה.
"שום דבר, לא רוצה שום דבר". ענתה ביובש.
ניסיתי לדובב אותה ולדבר איתה על הא ודה אבל מסתבר שהבחורה לא ממש אשת שיחה.
כשביקשתי ממנה בצורה יפה את האקט השני כמסוכם - היא סירבה. למה? כי פשוט לא בא לה.
בעוד אני מנסה בצורה יפה לקבל את המגיע לי, היא קמה בפתאומיות ואמרה "אני הולכת להתקלח".
התקלחה 2 דקות, התלבשה ויצאה.

סה"כ הייתי איתה 20 דקות, כשמתוך זה לפחות 10 דקות שרפתי על ויכוחים איתה.
יכול להיות שנפלתי על יום לא טוב, כי אצל סגן היא התנהגה כנראה אחרת לגמרי.

בחורות נוספות שהיו במקום:
זאנה - רוסיה מבוגרת
עוד רוסיה מבוגרת - לא זוכר את שמה.
קרן - ישראלית בלונדינית קצת מלאונת, נראית כבת 27. נדמה לי שהיא עבדה פעם בירקון 98.
עוד בחורה ישראלית צעירה - כ 1.75 רזה (לא מידי), שיער שחור חלק ארוך. לא ממש ראיתי את הפנים שלה, ראיתי אותה מאחור.. גוף סבבה. לא יודע את שמה.

אז לסיכום:
מראה : 9
שירות - 2

ego22012-10-12 22:12:05

8
[QUOTE=סגן]ego2 צר לי שזה מה שהיה לך איתה.
אני מתאר לעצמי שהיא באמת לכאורה משתמשת במשהו.
משפטים כמו: "אתה לא בא לי טוב" "אתה מעצבן אותי" רק מחזק את זה שהיא על חומר כלשהו.
אז ego2 זה לא אתה זה החומר שהיא לוקחת... (אולי, בדובר בתאוריה שלי)

[/QUOTE]

חבל חבל... בחורה כזאת מתוקה וצעירה וכבר משתמשת...
עדיין אני ממליץ עליה למי שמוכן לזיין במסגרת המגבלות המחמירות שלה, כי בכל זאת - קשה למצוא במחיר הזה בחורות במראה שלה.

9
כמה שזה מבאס לקרוא על מישהו שנפל על תקתקנית ובודאי שעוד יותר מכעיס ליפול על אחת שכזו.
עוד יצא לי להיכנס לשם ולשאול אודותיה, כך שכל הנראה אני אמור לחוש הקלה שהיא לא נכחה במקום...

השאלה - איך היא במתן בפרטים. מה משדרות עיניה? ומה אומרת שפת גופה?

האם מדובר פה בשילוב מושלם של משחק במה משובח,
יכולות שיווקיות של כריש נדל"ן ממולח ( "2 מספרים בבגין 92" נשמע כמו התחלה של בדיחה טובה )
בתוספת עיניים תמימות ובת שכן חמודה שפשוט אי אפשר לעמוד בפניה? - תמהני.
אך אם זהו המקרה דנן, אזי היא ייחודית במחוזותינו אם לא לומר בודדת.

מנסיוני, אני לא אלך ואכנס עם מישהי שבאה בגישה סתמית ובנאלית כמו "רוצה להיכנס?"
מבלי שהבחורה תשדר לי שאני רצוי. פשוט לא.
ברור הרי שזהו סימן הבא לרמז על איכות שירות ירודה.

*אם היא אומרת/ קוראת לך "מאמי" הרבה - גם לא טוב.

10
[QUOTE=מוסלי]כמה שזה מבאס לקרוא על מישהו שנפל על תקתקנית ובודאי שעוד יותר מכעיס ליפול על אחת שכזו.

עוד יצא לי להיכנס לשם ולשאול אודותיה, כך שכל הנראה אני אמור לחוש הקלה שהיא לא נכחה במקום...

השאלה - איך היא במתן בפרטים. מה משדרות עיניה? ומה אומרת שפת גופה?

האם מדובר פה בשילוב מושלם של משחק במה משובח,

יכולות שיווקיות של כריש נדל"ן ממולח ( "2 מספרים בבגין 92" נשמע כמו התחלה של בדיחה טובה )

בתוספת עיניים תמימות ובת שכן חמודה שפשוט אי אפשר לעמוד בפניה? - תמהני.

אך אם זהו המקרה דנן, אזי היא ייחודית במחוזותינו אם לא לומר בודדת.

מנסיוני, אני לא אלך ואכנס עם מישהי שבאה בגישה סתמית ובנאלית כמו "רוצה להיכנס?"

מבלי שהבחורה תשדר לי שאני רצוי. פשוט לא.

ברור הרי שזהו סימן הבא לרמז על איכות שירות ירודה.

*אם היא אומרת/ קוראת לך "מאמי" הרבה - גם לא טוב.

[/QUOTE]
במקרה שלי - איך שראיתי אותה ישר חטפתי אותה בלי "לשאול פרטים" (תכל'ס אני לא מאמין שיש אדם אחד במדינה שלא יודע את ה"פרטים", אבל נו מילא)
היא שידרה תמימות וקצת אדישות, אבל לא במטרה להטעות. כי פשוט ככה היא. כל ההתנהלות שלה היא לא של בחורה נורמלית מן הישוב, קשה לצפות אותה... כנראה עקב השימוש בסמים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”