הייתי בדרך ליפו אני ועוד חבר לאכול אצל שווארמה עווני אחרי שהבטן התמלאה החלטנו ללכת לקרליבך 21 הינעתי את האוטו ונסעתי ישר לשמה אחרי כמה סיבובים בשביל לחפש חנייה מצאתי חניה (המקום שמה בעייתי מבחינת חניה ) ירדנו מהאוטו אני והחבר והלכנו לכיוון המקום ירדנו במדרגות פתחו לנו את הדלת וכרגיל היו שמה הרבה אנשים כולל אנשים שיושבים על הבר עם השומר הרוסי הקירח נכנסתי ושאלתי אם טינה נמצאת השומר ענה לא
אבל יש עוד בנות חכיתי בחדר המתנה חבר שלי חיכה לי וישב על הבר ואני בחדר באה אליי בחורה בשם ישראלית התחילה לשכנע אותי להיכנס איתה אמרתי לה לא אני רוצה לראות עוד בנות אחרי כמה ניסיונות שיכנוע היא הלכה

ואחרי שתי דקות האבה עוד בחורה לא זוכר את השם שלה כמובן סירבתי בנימוס פתאום קלטתי בחורה בלונדינית מתקרבת אליי אמרתי לה אפשר להיכנס אמרה בטח בוא לחדר נכנסתי לחדר 280 היחליפו ידיים שאלה אותי אם אני פעם ראשונה פה אמרתי לה לאץהיא אמרה הוווו יפה. אמרה לי טוב תתקלח אני תכף באה היא יצאה אני היתקלחתי והיכנתי את עצמי אחרי 3 דקת היא נכנסה והתחילה להיתפשט היא הייתה עם חזייה ותחתונים הבחורה גבוהה חזה בינוני מינוס גוף סקסי תחת פצצה היא נראית מליון דולר אני נשכבתי על המיטה היא עלתה עליי היתחילה עם הנשיקות בחזה ובטן אחרי דקה כבר היתחילה להלביש את הקונדום והתחילה למצוץ הציצה הייתה לא משהו שנמשכה בקושי חצי דקה אחרי זה היא שאלה אותי אם אני רוצה דוגי אמרתי לה לא אני רוצה שתהיי מעליי(אני לא אוהב דוגיי) היא חשבה קצת ואמרה טוב עם חיוך תפסה את הגדול והיכניסה אותו לתוך הכוס הנעים שלה שאלתי אותה אם אני יכול ללקק את החזה?
אמרה בטח היתחלתי תוך כדי זיון ללקק את הציצים שלה (אני אוהב את זה במיוחד עם חזה גדול) אחרי זה היתחילה לנשק אותי בפה
תענוג להתנשק עם בחורה יפה . ובסוף גמרתי היא אמרה לי אתה ממש חמוד
ונתנה עוד נשיקה אחרי זה קמה להתקלח אני קמתי והתלבשתי יצאה מהמקלחת נשיקה וחיבוק ויצאתי טני והחבר לכיוון האוטו חזרה הביתה. אני אישית נהניתי אבל הייתה לי הרגשה שהיא

ממש תקתקנית כי כל העניין קרה מהר סך הכל נשארתי 10 דקות שמה בלי המקלחת אבל מה איפשר לצות מתוקתקייה כמו הקרליבך