קלודין נפילה בריבל 13
1אז ככה הלכתי אני ועוד חברים להתפרק קצת היסתובבנו במקומות כמו תושיה 12א וקרליבך 21 והחלטנו בסוף ללכת לריבל 13 הינעתי את האוטו ודהרתי לכיוון רחוב ריבל חיניתי במקום שמה ודרך אגב כנראה בגלל חג הפסח הייתה חנייה בשפע . ירדנו מאוטו והלכנו לכיוון הדירה פתח לנו את הדלת השומר שמה הינחה אותנו איפה לשבת וחיכינו לבחורות אחרי שלוש בחורות שלא מצא חן בעיניי באה בחורה שהציגה את עצמה בשם קלודין המראה שלה משך אותי שיער צבוע לאדום חלקית גוף סקסי משגע וחזה מדהים אז החלטתי להיכנס איתה דרך אגב חבר שלי אמר לה בצחוק יאלה 5 ב10 אז היא כעסה עליו ואמרה לו טל תגיד את זה שמעת חחחחח היא כמעט הרביצה לו . טוב היא הובילה אותי לחדר שלה 250 החליפו ידיים יצאה ואני היכנתי את עצמי אחרי כמעט 5 דקות יא נכנסה אמרה תישכב על המיטה והיתחילה להתפשט וכמו שאמרתי לבחורה יש גוף סקסי משגע חזה בדיוק כמו שאני אוהב ציצים ממש יפים אחד היפים שראיתי הבחורה סקסית מכל הבחינות ויש לה עור שוקולד היא לא לבנה גוון חום כזה טוב לעניינים היא היתקרבה אליי ישר הילבישה קונדום והיתחילה לעשות לי ביד כן כמו ששמעתם אז היבנתי שנפלתי נפילה ממש קשה אחרי זה שהגדול עמד היתחילה למצוץ אותו מדובר במציצה גרועה לא הריגשתי את הפה שלה המציצה בקושי נימשכה חצי דקה ויאללה הופ היא אומרת לי אתה רוצה שאני אהיה מעליך או אתה מעליי אמרתי לה את מעליי . אמרה בסדר אבל אתה זז היא שמה שמן על הגדול עלתה עליי ולא היזיזה את עצמה אמרתי לה אני יכול ללקק לך את החזה אמרה לי לא . ממש היתבאסתי כי היה לה חזה ממש יפה וציצים ממש יפים וכמו שאתם יודעים אני אוהב ללקק חזה במיוחד חזה יפה כמו שלה . טוב אני הימשכתי לזיין אותה שהיא מעליי והיא מתנהגת כמו גופה לא זזה ואני עושה את כל העבודה אני אישית רציתי לגמור וללכת ממש היתאמצתי לגמור וללכת כי ידעתי על מה נפלתי אחרי שגמרתי היא קמה מעליי אמרה לי כך הנייר פה תינקה את עצמך היא התלבשה בלי מקלחת ואמרה שאתה מסיים להתלבש סגור את הדלת אחריך וזהו עד כאן הסתיימו 7 דקות איתה . חברים מדובר פה בבחורה שאין לה כל תודעת שירות היחס על הפנים מתנהגת כאילו שהיא עושה לך טובה שאתה נוגע בה תקתקנית ברמה גבוהה נכון שהיא נראית ממש פצצצה אבל היחס מתחת לכל ביקורת זבל של שירות לבחורה קוראים קלודין לא יודע אם מישהו מהפורום נתקל בה אבל מדובר פה בבחורה ממש נפילה גם המקום לא משהו בכלל כולן שמה תקתקניות ולא יודעות לתת שירות למי שמתכננן ללכת שמה שיזהר לא להתקרב למקום הזה
UMA 2013-12-06 08:22:14