כ הירקון 33 דקל - סקס אדיר

הירקון 33 דקל

4
הייתי אצלה.

כמה מילים על המכון:
מדובר במוטציה שנוצרה מתאגיד בן יהודה 38וולפסון 48, הכתובת היא: הירקון 33 תל אביב, הטלפון הוא: 03-5252424. המכון הצטמצם משמעותית ועד כמה שידוע לי עובדות בו 2 בנות במשמרת. המחיר היא כמו ברוב התיקתוקיות - 280 ש"ח.
הדירה היא בקומת קרקע, בשביל שממול הטלפון הציבורי ממשיכים עד הסוף אל הדלת. דירה די קטנה. לפני כ 3 שנים היתה דירת אירוח בקומה שניה של הבניין, הייתי שם עם איזו אתיופית צעירה פצצה ושילמתי אז 500 כולל אנאלי.

הבחורה:
מדובר בבחורה צעירה בת 24, אבל הייתי נותן לה 21. נראית מרוקאית, כ - 1.63 רזונת - 45 קילו. פנים נאות אבל לא יותר מזה, שיער שחור חלק ארוך, עיניים חומות ופנים צרות. גוף קומפקטי חזה קטןבינוני.
היתה לבושה בחצאית מיני מחרמנת ואיך שראיתי אותה ישר ידעתי שאכנס איתה. אחריה אגב הציגה את עצמה בחורה רוסיה כבת 30+ בעלת מראה סתמי לגמרי.
שילמתי את הסכום הנדרש והיא שלחה אותי להתקלח. התקלחתי, התנגבתי, והמתנתי והמתנתי. מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל היא מייבשת אותי 10 דקות בחדר? האינטרס שלה זה לסלק אותי מה שיותר מהר לא?
ואז אני שומע מישהו מתווכח איתה מעבר לדלת... המוזיקה בחדר היתה בווליום גבוה כך שלא הצלחתי להבין על מה הוויכוח.
סופסוף הגברת נכנסה...
שאלתי אותה לפשר הויכוח והיא ענתה "סתם איזה אחד שאני חייבת לו כסף כל פעם הוא בא לדרוש ממני אותו"... תשובה מסקרנת ומעוררת תהיות, אבל העדפתי לא לחפור לה בנושא.
"שכב" היא פוקדת עלי.
אני מאלה שאוהבים למזמז את הנערה בעודה בבגדים ולהוריד לה אותם לאט, אבל אצלה אחרי כמה נסיונות הבנתי שזה אבוד. היא לא אוהבת שנוגעים בה, מבחינתה רק מציצה וסקס. היא לא ממש מבינה את הצורך שלנו במזמוזים. בנוסף הבחורה לא משדרת סקס, היא באה בגישה עניינית ופושרת. נשכבתי והיא הלבישה לי את הקונדום במציצה, אותה הייתי מדרג כנחמדה, לא היסטרית.
לפני הזיון היא שמה טונה ג'ל על הקונדום ועל הכוס שלה. כאן המקום לציין שהכוס שלה די רחב ולא כמצופה מבחורה קומפקטית כזאת, אולי זה בגלל הג'ל.
זיון אגרסיבי במסיונרית כשאני אוחז ברגליה החלקות, ואחר כך בדוגי, גמרתי אחרי כמה דקות.
היה ברור שאין צאנס לסיבוב שני, איך שגמרתי היא הלכה להתקלח ולהתלבש.

לסיכום:
בעד: מראה, גיל
נגד: שירות

למי מתאים? לחובבי הצעירות הקומפטיות שבאים לזיין נטו ללא ציפיות לקבל שירות.
האם אחזור? לא.
מתי עובדת? - במשמרות לילה כל השבוע למעט חמישי ושישי.

ego22013-05-22 01:15:50

הירקון 33 דקל

8
[QUOTE=havie73]

לפעמים כשהשרות לוקה בחסר אז המראה פחות חשוב אפשר בוודאות להגדיר את המקום כתקתוקיה מנצחת [/QUOTE]
צודק! מוחא כפייה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”