כ ירקון 98 הבחורות השוות והדקות הקצרות : - סקס אדיר

ירקון 98 הבחורות השוות והדקות הקצרות :

1
שלום לכולם. הספר היום על החוויה שלי בירקון ועל ה שירות המגעיל שהיה שם

לאחר מספר מחשבות איזה דירה לבקר החלתתי לנסוע לירקון כי עוד לא יצה לי להיות שם נכנסתי עם חבר ישבנו בחדר וראינו בחורות הגיע אחת בשם נופר עם אני לא טועה היה לה חזה ענק ומגרה להכנס אבל משהו בפנים שלה אמר ש היא תתקתק בגדול , אחרי זה נכנסה לחדר בחורה בשם ג'סיקה חמודה נראת בת 30-35 התחילה לשגע אותי שאני יכנס איתה ולהמרח עלי ולא מספיק זה אז גם להכניס לי יד למכנס. אחרי כמה מחשבות שעברו לי בראש החלתתי לשאול מה יש בתפריט היא ענה שהכול חוץ מאנאלי. נכנסתי איתה כמובן במחשבה שעוד מספר דקות אני יהיה בחוץ כי לא ציפיתי למשהו יותר , השרות שלה היה נחמד מצצה בלי גומי אחרי זה ברגיל כמה תנוחות גמירה והביתה... רבע שעה וכבר האיתי לבוש , כמובן כול הזיון שומע שאלות על מתי אני יגמור וכמה ש בה לה לראות איך אני גומר. התלבשתי והלכתי לשבת שם ליד הבר ולחכות עד שחבר שלי יסיים ואז הבנתי את ה גועל נפש של המקום ומה שעושים ללקוחות , חבר שילם לבחורה שם בשם קים ו חיכה איזה 20 דקות על הבר עד שהיא תלך לערגן חדר ותחזור לקרוא לו אבל זה עוד לא היה הדבר המגעיל, אחרי שהוא ירד למטה לחדר היא בנתיים ניגשה ללקוח אחר הציע את השרות שלה לקחה ממנו כס, והלכה לתקתק את חבר שלי למטה בנתיים הבן אדם ישב וחיכה הרבה זמן עד שהיא תחזור (להפתעתי חבר שלי לא תוקתק כול כך והיה שם בסביבות חצי שעה ) בנתיים שישבתי ראיתי שגם בחורות אחרות עושות ככה לוקחות כסף מלקוח מיבשות אותו הרבה זמן ובנתיים מזדינות עם לקוחות אחרים ששילמו קצת לפני וכשהלקוחות שאלו את השומר/סרסור/בעל המקום או מי שזה לא יהיה שמה ניסגר אז קיבלו צעקות בדיבור כזה מגעיל כאילו הוא עכשיו יפרק להם את הצורה עם לא ישבו בסבלנות. בקיצור אחרי כול זה הבנתי שלא חוזר עוד למקום הזה למרות שהוא דיי גדול ומבחר הבנות שם גדול ( כול מי שראיתי נראו דווקה דיי טוב) Ouch

3
המקרה הזה שבחורה לוקחת ממך כסף ואומרת לך להתקלח ותחזור מיד קרה לי יום חמישי ביונה הנביא 7 שם ראיתי בחורה ישראלית שרציתי להיכנס איתה שילמתי 200 ₪ למסאג׳ נכנסתי להתקלח חיכיתי אחרי המקלחת הרבה זמן לא באה התלבשתי ויצאתי החוצה הפקידה אמרה שדקה היא באה גיליתי שהיא בחדר השני עם לקוח אחר , התעצבנתי וצעקתי על הפקידה ודרשתי כסף שלי בחזרה , אמרתי לה שמה שעשתה הבחור זה גרוע מבחינתי אז פתאום יצאה הבחורה עם מגבת והתנצלה על זה ואמרה מול כולם שהיא לא עשתה את זה אלא הם אמרו לעשות כך . כמובן לקחתי את עצמי והכסף ועזבתי .

7
[QUOTE=צייד מיסטורי] שלום לכולם. הספר היום על החוויה שלי בירקון ועל ה שירות המגעיל שהיה שם

לאחר מספר מחשבות איזה דירה לבקר החלתתי לנסוע לירקון כי עוד לא יצה לי להיות שם נכנסתי עם חבר ישבנו בחדר וראינו בחורות הגיע אחת בשם נופר עם אני לא טועה היה לה חזה ענק ומגרה להכנס אבל משהו בפנים שלה אמר ש היא תתקתק בגדול , אחרי זה נכנסה לחדר בחורה בשם ג'סיקה חמודה נראת בת 30-35 התחילה לשגע אותי שאני יכנס איתה ולהמרח עלי ולא מספיק זה אז גם להכניס לי יד למכנס. אחרי כמה מחשבות שעברו לי בראש החלתתי לשאול מה יש בתפריט היא ענה שהכול חוץ מאנאלי. נכנסתי איתה כמובן במחשבה שעוד מספר דקות אני יהיה בחוץ כי לא ציפיתי למשהו יותר , השרות שלה היה נחמד מצצה בלי גומי אחרי זה ברגיל כמה תנוחות גמירה והביתה... רבע שעה וכבר האיתי לבוש , כמובן כול הזיון שומע שאלות על מתי אני יגמור וכמה ש בה לה לראות איך אני גומר. התלבשתי והלכתי לשבת שם ליד הבר ולחכות עד שחבר שלי יסיים ואז הבנתי את ה גועל נפש של המקום ומה שעושים ללקוחות , חבר שילם לבחורה שם בשם קים ו חיכה איזה 20 דקות על הבר עד שהיא תלך לערגן חדר ותחזור לקרוא לו אבל זה עוד לא היה הדבר המגעיל, אחרי שהוא ירד למטה לחדר היא בנתיים ניגשה ללקוח אחר הציע את השרות שלה לקחה ממנו כס, והלכה לתקתק את חבר שלי למטה בנתיים הבן אדם ישב וחיכה הרבה זמן עד שהיא תחזור (להפתעתי חבר שלי לא תוקתק כול כך והיה שם בסביבות חצי שעה ) בנתיים שישבתי ראיתי שגם בחורות אחרות עושות ככה לוקחות כסף מלקוח מיבשות אותו הרבה זמן ובנתיים מזדינות עם לקוחות אחרים ששילמו קצת לפני וכשהלקוחות שאלו את השומר/סרסור/בעל המקום או מי שזה לא יהיה שמה ניסגר אז קיבלו צעקות בדיבור כזה מגעיל כאילו הוא עכשיו יפרק להם את הצורה עם לא ישבו בסבלנות. בקיצור אחרי כול זה הבנתי שלא חוזר עוד למקום הזה למרות שהוא דיי גדול ומבחר הבנות שם גדול ( כול מי שראיתי נראו דווקה דיי טוב) Ouch

[/QUOTE]

צייד מיסטורי, סלח לי אבל באמת ,באמת שאינני מבין אותך. אם כל האמפטיה והכאב על הנפילה שחווית, לו היית חדש בפורום , עוד אפשר היה להבין. אך כשכתבת נכנסתי איתה כמובן במחשבה שעוד מספר דקות אני יהיה בחוץ כי לא ציפיתי למשהו יותר , אז אפשר להבין מזה כי קראת והבנת כיצד המקום המסריח הזה מתנהל. אז למה , למה לשפוך שם בין 250 ל 300 שקל , או השד יודע כמה החוצפנים הללו מעיזים לגנוב בימים הללו? מה, לא האמנת למה שהרבה אחרים כתבו על המקום לפניך? דווקא שם חשבת למצוא מציאה? אני ממליץ לכולכם להבין משהו על המקום הזה: המדיניות של ההנהלה שם היא לתקתק לקוחות, ושיטת השכר והעונש לבנות מובנת בהתאם. גם בחורה שבסיסה תהיה מהוגנת להעניק שירות טוב ללקוחות שלה תאלץ להתישר עם המדיניות של המקום בסופו של דבר. חבל לזרוק את כספכם על קרן הצבי. תפנימו את זה כבר, ותשתדלו מאוד לא לבקר שם.

רימינג מעשי2013-04-22 02:58:50

8
תמיד יש תיקווה לקבל שרות של יותר מ 10 דקות שזה קרה לי הרבה פעמים במכוניםץ בכול מקרא כשרוצים פריקה בסביבות 1-2 בלילה אז אין יותר מדי אופציות זה או שם או דירות אחרות כמו קרליבך/יצחק שדה/ריב''ל וכול הזבל הזה.... מהמקומות האלו בחרזתי את הירקון רק כי לא ניסיתי אותו עדיין אבל אחרי שראיתי מה הולך שם הבנתי שכבר עדיף את הדירות האחרות, שם לפכות מתקתקים אותך אבל לא נותנים לך לחכות אחרי התשלום לבחורה ולשמוע על כך שאחרי שקיבלה כסף הלכה ללקוח אחר בכול אופון לי זה עוד לא קרא :)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”