לאחר מספר מחשבות איזה דירה לבקר החלתתי לנסוע לירקון כי עוד לא יצה לי להיות שם נכנסתי עם חבר ישבנו בחדר וראינו בחורות הגיע אחת בשם נופר עם אני לא טועה היה לה חזה ענק ומגרה להכנס אבל משהו בפנים שלה אמר ש היא תתקתק בגדול , אחרי זה נכנסה לחדר בחורה בשם ג'סיקה חמודה נראת בת 30-35 התחילה לשגע אותי שאני יכנס איתה ולהמרח עלי ולא מספיק זה אז גם להכניס לי יד למכנס. אחרי כמה מחשבות שעברו לי בראש החלתתי לשאול מה יש בתפריט היא ענה שהכול חוץ מאנאלי. נכנסתי איתה כמובן במחשבה שעוד מספר דקות אני יהיה בחוץ כי לא ציפיתי למשהו יותר , השרות שלה היה נחמד מצצה בלי גומי אחרי זה ברגיל כמה תנוחות גמירה והביתה... רבע שעה וכבר האיתי לבוש , כמובן כול הזיון שומע שאלות על מתי אני יגמור וכמה ש בה לה לראות איך אני גומר. התלבשתי והלכתי לשבת שם ליד הבר ולחכות עד שחבר שלי יסיים ואז הבנתי את ה גועל נפש של המקום ומה שעושים ללקוחות , חבר שילם לבחורה שם בשם קים ו חיכה איזה 20 דקות על הבר עד שהיא תלך לערגן חדר ותחזור לקרוא לו אבל זה עוד לא היה הדבר המגעיל, אחרי שהוא ירד למטה לחדר היא בנתיים ניגשה ללקוח אחר הציע את השרות שלה לקחה ממנו כס, והלכה לתקתק את חבר שלי למטה בנתיים הבן אדם ישב וחיכה הרבה זמן עד שהיא תחזור (להפתעתי חבר שלי לא תוקתק כול כך והיה שם בסביבות חצי שעה ) בנתיים שישבתי ראיתי שגם בחורות אחרות עושות ככה לוקחות כסף מלקוח מיבשות אותו הרבה זמן ובנתיים מזדינות עם לקוחות אחרים ששילמו קצת לפני וכשהלקוחות שאלו את השומר/סרסור/בעל המקום או מי שזה לא יהיה שמה ניסגר אז קיבלו צעקות בדיבור כזה מגעיל כאילו הוא עכשיו יפרק להם את הצורה עם לא ישבו בסבלנות. בקיצור אחרי כול זה הבנתי שלא חוזר עוד למקום הזה למרות שהוא דיי גדול ומבחר הבנות שם גדול ( כול מי שראיתי נראו דווקה דיי טוב)