אני חבר חדש בפורום , נחמד להצטרף
הייתי שמח לשמוע אם מישהו מכיר מקום באיזור המרכז שיש בו בחורה שנראית טוב ורזה שעושה גרון עמוק?
אשמח לכל סיוע
בלי קשר לשאלה ששאלתי, דיווחתי כבר על ביקור בתאילנד בשרשור אחר ואשמח לדווח כם על שתי בחורות בארץ שדגמתי:
1. ווי מחדרה- יש עליה שרשור אך בכל זאת אספר לכם את החוויה שלי, הגעתי למקום, המאמאסן הרוסיה ייבשה אותי בחוץ אולי שעה! אך בכל זאת מפלס החרמנות גבר על השכל ונשארתי עד שאישרה לי לעלות ולהכנס, נכנסתי ושם חיכיתי באיזה חדר עוד 15 דקות, לבסוף הגיעה ווי, בחורה חמודה מאוד, נראית טוב, רזה בצורה יפה ולא רזה מדי, היא התחילה לנסות לנשק אותי, קצת בעייתי בשבילי היה להתנשק איתה כי לכו תדעו מי היה לה בפה חמש דקות לפני כן, הרגשתי שמשהו מסובב אצלה , כאילו הייתה אחוזת אמוק ניסתה לנשק ולחבק (אולי להעביר לי את הזמן המוקצב כדי שאשלם שוב...) ולבסוף מיקדתי אותה למטרה ולכיוון המגדל המתנפח, היא התחילה במציצה מצוינת וללא קונדום, באמצע מתחילה לצעוק ברקע המאמאסן ואומרת נגמר הזמן... איך שהיא יודעת להרוס שמחות זאתי... נאלצתי לשלם עוד 200 ש"ח כי מי שמתחיל במצווה אומרים לו גמור, המשיכה למצוץ עד שגמרתי (לפחות יאמר לזכותה שהיא יודעת למצוץ), בגלל ששילמתי על עוד 15 דקות ניסיתי להחיות את החבוב ולזיין אותה, היא ניסתה לשתף פעולה אך הייתי תשוש מדי כבר ממנה.
חברים אני חייב להגיד שהיא יונקת ושואבת - אהבת זין כזאת לא ראיתי הרבה זמן (מאז הגרושה האחרונה שקיבלה ממני בראש...)
2. נסטיה- גם עליה ראיתי פה איזה שרשור ישן, הייתי איתה פעמיים בסך הכל, היא הייתה פעם רזה אך הזהרו לכם כי היא השמינה בטירוף!!!!!!! לא שווה את הכסף! לוקחת 600 ש"ח לשעה. מצצה לי בלי גומי ועד הסוף כמו שהבטיחה, מציצה ממוצעת מינוס, כשהייתה רזה גם זיינתי אותה, יש לה כוס צר (היה מומלץ כשהייתה רזה!) בפעם השניה שהייתי איתה לא יכולתי לזיין אותה כי היא השמינה מאוד ופחדתי להפוך לשטיח אז נתתי לה רק למצוץ, סה"כ לא מומלץ
אשמח אם תוכלו לסייע לגבי השאלה שלי תחילת העמוד
:)
תהנו לכם ותמשיכו עם העבודה הטובה