כ מרינה מסעדיה גאון 13 תענוג - סקס אדיר

מרינה מסעדיה גאון 13 תענוג

1
דיווח חם בשעה 10:30 בלילה תאריך 16.06.2013

החלטתי ללכת לסעדיה גאון ולבדוק מה הולך שם הנעתי את האוטו ודהרתי לכיוון המקום החניתי בחניה של קרליבך 21 ירדתי מהאוטו והלכתי למקום כמו שאתם יודעים המקום הוא אחד המקומות המושקעים שיצא לי לראות ירדתי בחניה עמדתי מול הדלת פתח לי השומר שמה שהיה מאוד נחמד אמר לי תיכנס כיוון אותי לחדר המתנה והציע לי לשתות משהו אמרתי לו לא תודה וחיכיתי לבנות אחרי כמה דקות ניגשה אליי בחורה שהציגה את עצמה בשם מרינה הבחורה כוסית אש
תיאור הבחורה:
שיער אדום שמגיע עד הכתפיים
עור לבן חזה בינוני עומד ויפה טבעי כמובן
נראה לי שהיא רוסיה כי יש לה מבטא רוסי אבל לא כל כך מרגישים כי היא מדברת עברית ממש טוב
תחת סקסי
גוף רזה סקסית בטירוף
היא נתנה פרטים :סקס מציצה עם קונדום מסאג המחיר 280 שקל
כשאמרתי לה אני רוצה להיכנס איתך (מה אני אגיד לכם הבחורה ממש כוסית פנים ממש אבל ממש יפות)הירגשתי שהיא קצת הופתעה
אבל אמרה לי טוב אז בוא לחדר. נכנסנו לחדר נתתי 300 היא שאלה "אתה רוצה עודף"? אמרתי לה לא תשאירי אמרה לי תודה
תתקלח אני תכף באה היא יצאה ואני נכנסתי למקלחת סיימתי להתקלח והיא לא באה עדיין אז ישבתי על המיטה (זמן ההמתנה הוא 5 דקות בערך עד שהיא פתחה את הדלת) נכנסה והתחילה להתפשט אני הסתכלתי עליה חברים מה אני אגיד יש לה את זה הבחורה כוסססית חבל על הזמן . היא אמרה לי תישכב היא שמה על החזה היפה שלה שמן והתחילה למרוח אותו ואז עלתה עליי והחלה לשפשף את החזה שלה בגדול שלי אני גם תפסתי את הציצים שלה ושמתי את הגדול ביניהן ולחצתי היה ממש מחרמן במיוחד שזה כולל עיסוי לביצים וגם נשיקות עדינות על הבטן היה ממש נעים "העיסוי" נמשך כ 3 דקות אז היא קמה שלפה את הקונדום והלבישה אותו על הגדול והחלה למצוץ המציצה הייתה עם קצת שיניים אבל זה לא הפריע לי אחרי דקה היא שואלת איך אתה רוצה אמרתי תעלי עליי שהיא עלתה על הגדול אז שאלתי אותה אם אני יכול ללקק לה את הציצים
היא אמרה לי "אבל יש עליהם שמן"אמרתי לה לא חשוב אין לי בעיה עם זה(מה אני אגיד לכם אני אוהב ללקק חזה של בחורה במיוחד חזה יפה כמו שלה)היא הכניסה את הגדול לתוך הכוס החם שלה והחלה לעלות ולרדת ממש מהר וחזק ואני מלקק לה את החזה הסקסי שלה הבחורה מקצוענית ברכיבה הזיון נמשך משהו כמו 3 דקות אך כדי לא לגמור מהר אמרתי לה בוא נתחלף עכשיו אני אהיה מעלייך
(כמו שאתם יודעים אני מת על שתי התנוחות האלה במיוחד אם הבחורה ממש נצמדת אליי)היא שכבה על המיטה ואני מעליה הכנסתי לה את הגדול והירגשתי את החום של הכוס שלה והתחלתי לזיין אותה הזיון נמשך משהו כמו 2 דקות (מה אני אגיד קשה להחזיק מעמד עם פצצה שכזו במיוחד שאתה חרמן) אז גמרתי חייכה קמתי מעליה היא הילכה להתקלח ואני התלבשתי היא יצאה מהמקלחת התלבשה יצאנו מהחדר אני הלכתי לכיוון היציאה. השומר אומר לי אתה רוצה לשתות משהו? אמרתי לו לא תודה(כנראה הוא מקבל אחוזים ממכירת שתיה)יצאתי מהדירה עם חיוך הנעתי את האוטו וחזרתי הביתה .
זה הכל מקווה נהניתםחיוך

2
תודה ל huosdaas תמיד נהנה לקרוא על החוויות שלו בתיקתוקיות.
יש לך השערה מדוע מרינה הופתעה כשביקשת להכנס איתה? מה כאילו
היא רגילה לדחיות ועד שמישהו מסכים להכנס איתה זה בא לה בהפתעה?
תוכל בבקשה להוסיף מספר הטלפון של המקום ושעות פתיחה אם ידועות לך.
בגמילה

3
את האמת אני לא יודע למה היא הופתעה ולא נראה לי שמישהו ידחה אותה כי היא ממש יפה וסקסית יכול להיות שהיא ציפתה שאני אדלג עליה ואעבור לבאה או שהיא הופתעה קצת בקשר למקום אין לי את המספר שלהם אבל המקום ידוע שהוא שייך לבעלים של קרליבך 21 ואני חייב לציין המקום ממש מושקע טלווזיות led בחדרים מיטות גדולות ומירווחות מקלחת חמה המקום ממש כמו בית מלון ברמה גבוהה כי הוא ממש מושקע ויפה שעות הפתיחה לא יודעות לי אבל אני משער שהן דומות לדירה של קרליבך21huosdaas2013-06-17 11:50:32

4
מצטרף לבקשתו של אוסקר,דייוח מחרמן להפליא,עושה חשק לקפוץ לדגום

מה שיפה הוא שמרינה הציעה מסאג+מציצה ב 280

וכאשר אמרת לה שאתה רוצה להיכנס אתה,ומסרת לה 300 ללא תוספת(בדר"כ לזיון זה עוד 100-150)

או שהמקום מתפקד,'כמכון' ואין מיטות מאסג,כמו בדיזינגוף ושאר המקומות,תוכל לעשות 'סדר',תודה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

5
סעדיה גאון זה שלוחה של קרליבך 21 וטברסקי 15.
מקום באמת מאד מושקע, חדרים ברמה, עובדות שם הבחורות של הרשת ואולי נוספו כמה חדשות, לא יודע.
280 זה המחיר הרגיל בקרליבך לסקס, לא מדובר רק במסאג' ומציצה.
לגבי מספר טלפון לא יודע, אפשר להתקשר לקרליבך ולקבל שם פרטים...
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"

6
חזרתי כרגע מהמקום בסעדיה גאון.
אני מוכרח להגיד שאני ממש לא מסכים עם הדיווח של huosdaas .
מרינה בחורה מלאה, אין שום דבר מיוחד בפנים שלה לדעתי, ולרגע לא חשבתי להכנס איתה.צפה בגלילה למטה
בכלל , ראיתי את כל הבנות של משמרת בוקר + משמרת ערב ולדעתי אין בכלל מה לחפש במקום הזה.
אני לא יכול לציין אפילו בחורה אחת לטובה.
מה שכן, המקום אכן מעוצב יפה מאוד.
נשאר רק להביא בנות שיצדיקו את ההשקעה במקום.

niceGuy2013-06-17 19:49:13

7
nice guy תתפלא גם אני הייתי שמה היום וחזרתי הביתה לפני שעה בערך יש מצב שנפגשנו אני ואתה צחוק
על טעם וריח אין להתווכח אני אישית היא מוצאת חן בעיניי זה שהיא לא הטעם שלך זה כבר עניין שלךחיוך גדול
חוץ מזה היא בכלל לא מלאה ורחוקה מאוד מלהיות שמנה. ותתפלא עוד פעם אני נכנסתי איתה גם היום. לדעתי חבל שלא נסית את השירות שלה
מה שטוב אצלה שאתה קובע מה אתה רוצה ולא היא איזה תנוחה ומה לעשות היא זורמת איתך
ואתה צודק חוץ ממרינה שמה הבנות לא היו משהו בכלל
אני אומר שוב כל אחד והדעה שלוחיוך

huosdaas2013-06-18 00:39:06

10
הבחורה היחידה בכל התקתוקיות שאני מכיר שלא מתקתקת זאת לין.
גם שהפעמון מצלצל היא דואגת לא להפסיק אלא להפך היא רק רוצה שתמשיך לזיין אותה ולגמור לה בפה!!!

הייתה פעם מישהי בשם נטלי התחילה בפינסקר 42 יחד עם כריסטינה במשמרת בוקר גם היא דאגה לפנק סוף הדרך היא עוד הספיקה לעבוד באיזור יד חרוצים והמסגר ולפני שנתיים בערך ונעלמו עקבותיה.

חייה ותן לחיות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”