בתקופה האחרונה אני נמצא באילת לא מעט, עקב עניינים שלא אפרט עליהם כאן, אבל זה מותיר לי די הרבה זמן לחפש דגימות.
קודם כל כל מה שאומרים על אילת מבחינת היובש - נכון.
יש הרבה סקס בתשלום, אבל הרוב תקתקניות בטירוף.
החלטתי שאני בתקופה הזו דוגם כל מה שזז, עד שאמצא איזושהי בשורה לחברי הפורום 

כל פתק שהשאירו לי על חלון הרכב, הוביל לסקס. יותר מזה? יחד עם זאת אני חייב לציין כי כמות הפתקים ירדה באופן משמעותי.
אז זהו - הכל פשוט סקס זוועה - אך יש 2 חוויות שאני חייב לשתף:
חוויה ראשונה - לחובבי העיסוי המקצועי בלבד. ללא אקסטרות וללא משחקים.
ספא יערות הכרמל שנמצא בקומה התחתונה במלון רויאל ביץ'. אני לא הייתי חסיד גדול של עיסויים. אהבתי, אבל לא בטירוף.
תקשיבו - מקום נדיר ברמות אחרות. ביקרתי שם 5 פעמים בחודש וחצי האחרונים, כמעט בכל פעם אצל מעסה אחרת. עיסוי מקצועי, מושקע, מפנק. מאוד כיף.
חוויה שניה - ליווי למלון.
לאחר אחד העיסויים בספא יערות הכרמל, יצאתי חרמן ברמות אחרות. התחלתי לשוטט וניסיתי למצוא משהו שהאינטואיציה תגיד לי שזה טיפה שונה.
הגעתי לאיזשהו פרסום עם תמונה שלא כ"כ החמיאה לבחורה (יחסית למציאות) אבל החלטתי לנסות.
400 ש"ח לחצי שעה או 700 ש"ח לשעה.
הבטיחו לי שהיא תהיה אצלי תוך רבע שעה, למרבה ההפתעה היא אכן הגיעה תוך רבע שעה שזה כבר שיפור מזה שאומרים לך חצי שעה והמשמעות של זה היא "שניה, היא תתקתק עוד 2-3 לקוחות בדרך אליך ואז תעלה".
הגיעה בחורה בלונדינית, יפייפיה, בערך 1.80 ללא עקבים (והיא באה עם עקבים, כמעט נכנסה בתקרה). נראית סוף הדרך. גוף חלק ונקי, בקושי מדברת עברית (דוברת אנגלית).
לא אגיד שהיא העיפה אותי באוויר, אבל בהחלט שירות מפתיע לטובה. התקלחה גם לפני וגם אחרי. הכוס שלה נקי, טעים ומריח טוב.
מציצה בלי קונדום כולל שאיבת ביצים. שירות טוב יחסית לאילת.
מומלצת ביותר למי שחרמן בעיר השמש.
הטלפון מפורסם באינטרנט לכן אין בעיה: 050-4297513
תהנו.