הייתי עם אלבינה מהתאגיד הבת ימי ביום שישי...
כמו שאלכס כתב אין כלכך מה לחדש, מקבלת תחילת רחוב הרצל בבת ים
דירת קרקע המקום לא דיסקרטי..
יום שישי חם במיוחד תפסה אותי חרמנות, התקשרתי לפקידה הנחמדה שכיוונה אותי להרצל
כולי בלהט מהתמונות כבר מדמיין בראש איך אני מפזר את הזרע בתוך הפה שלה...
האמת שבהתחלה נקשתי בדלת הלא נכונה

ואלבינה מיוזמתה פתחה את הדלת ומיד רצתי לאור בקצה המנהרה.
כשנכנסתי הרגשתי ממש גמד לידה(היא פתחה לי עם עקבים ולא שמתי לב אליהם)
חחח שאלתי אותה בציניות "וואו למה את כזאת גבוהה?" והיא ציחקקה וענתה אני לא יודעת תשאל את אמא...
מיד קלטתי את הרגליים הארוכות והמחרמנות שלה שבסופם עקבים של 10+ סנטין.
אלבינה בחורה גבוה, שיער שצבוע לחום כהה עם עיניים בהירות, שפתיים בשרניות, רזה, פנים חמודות וחיוך שמזמין.
שאלה אם אני רוצה לשתות משהו ואמרתי לה מים, מסרתי לה את ה400 ש"ח ונכנסתי למקלחת, אחרי היא נכנסה וחיכיתי לה
חרמן אש במיטה, הגברת באה ומיד התחילה סדרת נשיקות עם לשון ומזמוזים בכל הגוף, וירדה למטה למציצה חמודה לא יותר
מוסיפה עבודת יד. אחרי שהתחממנו קצת לקראת האקט ביקשתי ממנה שתשים קונדום, עלתה עלי והתחילה בתנועות סיבוביות
של האגן על הזין ורכבה יפה עליו בזמן שדופקת לי מבטים מחרמנים וגונחת וצועקת(אין לי מושג אם זאת הייתה הצגה).
אחרי שהתעייפה החלפנו לתנוחת הדוגי שבה פמפמתי אותה באגרסיביות( מוכרח לציין שאין לה תחת והחזה שלה קטן)
כולי סחוט מזיעה, החלפנו למינסיונרית, הרגליים שלא נגמרות פשוט חרמנו לי את הצורה חיכיתי לתנוחה הזאת...
בזמן שאני מזיין אותה במנסיונרית ונותן בה במהירות היא התחילה לצעוק לי ברוסית אני גומרת אני גומרת כן תמשיך
ובאמת אחרי 2 דקות באותו הקצב ראיתי שהיא ממש התחילה להרטיב ולרטוט בבטן ובאגן, והצמידה אותי ממש חזק אלייה
(הבחורה ממש חזקה, לא הצלחתי לזוז בנוסף לכך שהיא התישה אותי) ונשכבתי עלייה ונתתי לה צרפתיות לוהטות...
המשכתי בתנוחה עוד 2-3 דקות והוצאתי את הקונדום בשביל שתמצוץ, ואחרי כמה דקות של מציצה נתתי לה כמה שפריצים
חזקים של זרע לתוך הפה והבחורה עוד המשיכה למצוץ אחרי הגמירה.
אחרי האקט הראשון הלכה לצחצח שיניים ולירוק את הזרע לכיור, ואני בנתיים התקלחתי ואחרי זה היא.
חזרנו לחדר דיברנו על הא ועל דא והאקט השני מתחיל לו שוב
באותו ריטואל מציצה, רכיבה, דוגי, מנסיונרית גם הפעם טענה שגמרה ועוד פעם מציצה וגמירה בפה..
אחרי המקלחת,
ישבנו לעשן סיגריה ושנינו העלנו טענות כמה שהסיגריות יקרות בארץ (יאיר לפיד

)
בסה"כ בחורה נחמדה עם תודעת שירות טובה. למרות שבתמונות נראית טוב במציאות היא קצת פחות אבל היא נאה.