נכנסו 3 . הראשונה דניאל-נראה לי שהיא על תפקיד האחמ"שית שם. ויתרתי.
אחר כך נכנסה יובל ,בלונדינית עם לבוש פרובוקטיבי. נראית קצת "מוכה" וחבולה..
האחרונה היתה דיקלה. דיקלה היתה נראית מבטיחה אבל משהו בה קצת הרתיע אותי ולא נכנסתי. אולי הציצים הנפולים או הפנים שהקרינו עצבות..אשמח לדעת אם מישהו היה איתה.
בכל אופן המשכתי ליצחק שדה 96. לפני הכל צריך לקחת את האחראית שמפנה אותך לחדרים ושואלת אותך כל שניה "נו מה קורה אתה נכנס או לא?" לסמטה חשוכה ופשוט לחבוט בה ללא רחמים היא פשוט מעצבנת ברמות ולא מפסיקה לחפור וללחוץ ולהלחיץ
כבר נתקלתי בה בכמה מכונים,היא מתייחסת ללקוחות כמו לזבל והבטחתי לעצמי שפעם הבאה שאראה אותה במקום מסוים אני פשוט אוותר מראש ויבצע פרסה.

לענייננו. היחידה שהיתה נראית חמודה היא ניקול אבל מרוב הקרירות שהיא שידרה,קפאו לי ביצים ולא נכנסתי איתה. כל השאר באמת לוותר.
אמרתי נבדוק את קרליבך. נכנסתי והיה עמוס כאילו זה היה המכון היחידי בתל אביב. חיילים,נערים,מבוגרים,זקנים, הכל מהכל ובבכמויות. לא נצפתה אישה מעניינת ולכן נטשתי גם שם.
מיואש וחבול (היה כבר ממש מאוחר) בדקתי את תושיה 12 והמכון ממול. אכזבה. כל מילה נוספת מיותרת.
בדרך חזרה הביתה היית קרוב ליהודה הלוי 98. נכנסתי ויצאתי אחרי דקה וחצי והמבין יבין

בקיצור מה אגיד ומה אומר נשארתי אמנם עם כסף בכיס אבל עם יאוש ואכזבה.
אולי אני הולך למקומות ששועלי הפורומים כלל לא מתקרבים לשם כי אישית לא מכיר מקומות אחרים,לצערי.
מקווה פעם הבאה לתת דיווח מדגימה ראויה...כשאמצא אחת כזו.