כ תקתוקית קרליבך 21 - סקס אדיר

תקתוקית קרליבך 21

1
אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי לדירה עשיתי סיבוב דירות ונכנסתי לזיון בקרליבך:

סעדיה הגאון היה סגור (מספר טלפון על הדלת שמפנה למקום אחר)
יצחק שדה לא ראיתי מישהי שמעניינת, גם לא בשונצינו, אז חזרתי לקרליבך.

הבחורות שראיתי בקרליבך:
- שמעתי על ניקול שהיא מומלצת בקרליבך, שמעתי שהיא זיון ממש מהסרטים אבל היא לא הייתה שם.
- אני ראיתי שם בלונדה שגם נראית טוב, אבל לפי איך שהיא נתנה את הפרטים הבנתי שהיא לא הולכת להיות זיון טוב.
- ראיתי עוד כמה בחורות שלא היו הטעם שלי.
- ראיתי את דניאל שאותה אני מכיר כבר כמה שנים והיא דיי הטעם שלי...

בחרתי להיכנס עם דניאל (מה שסתבר בסוף כטעות) אני מכיר אותה כבר משנת 2006 שהיא התחילה לעבוד.
מי שלא מכיר, דניאל היא בחורה ישראלית קומפקטית בת 23 שחומה עם קעקועים על הגוף.
שהיא אמרה לי שהיא בת 23 עשיתי חישוב שהיא עובדת מ 2006 הבנתי שהיא הייתה קטינה בשנת 2006
לא האמנתי ושאלתי אותה האם החישוב נכון והיא אמרה שכן..

אחרי כמה שנים במקצוע היא התחילה לעבוד כמו מכונה. היא אמרה לי שהיא
ממש שחוקה ששאלתי אותה מה נסגר עם המהירות.

דבר נוסף שעצבן אותי זה הזמנים - אחרי 20 דקות בחדר צילצלו לי, ממש לא לעניין.
בסופו של דבר אני לא מתכוון להיכנס שוב עם דניאל, אבל אני כן רוצה לבדוק את ניקול ואת הבלונדה שם.

שורה תחתונה, תחשבו פעמיים אם אתם רוצים ללכת לתקתוקיה הזאת ואם כן תבחרו טוב עם מי אתם נכנסים.

סגן2013-09-09 00:57:02

תקתוקית קרליבך 21

7
[QUOTE=NeverNotEnough]

אגב ובהמשך לנושא של יסמין שמבקשת 1000 לשעה, חשבתם על זה שלשלם 280 לרבע שעה שקול ל 1120 לשעה ועוד בתיקתוקיה?
[/QUOTE]
אם החישוב הוא כזה פה אתה מזיין ב1000 שקל בחורה אחת, וגם באותה שעה לא תזיין אותה רצוף.
ובאותם 1120 ש"ח תזיין 4 נשים שונות, מה שנותן 4 מספרים.

תקתוקית קרליבך 21

8
זה נכוןשהתיקתוקיות הן כמו חומוסיה שמנגבים עם פיתה וקולה וסוגרים סיפור ברבע שעה
והבנות היקרות זה כמו מסעדת יוקרה שיושבים ודוגרים כי רוצים להנות מכל דקה יקרה

אני מעדיף הרבה פעמים תיקתוקיישיין של פיפ שואו או סקס זול אבל יותר מספרים ובחורות
אבל האמת ..הכי אני מעדיף תוצרת חול בחול ותקראו את הפוסט שלי בפורום זיוני חול על זיינתי דוגמנית צ׳כיה בפחות ממחיר תיקתוקיישיין בישראל

תקתוקית קרליבך 21

9

[QUOTE=NeverNotEnough]

אגב ובהמשך לנושא של יסמין שמבקשת 1000 לשעה, חשבתם על זה שלשלם 280 לרבע שעה שקול ל 1120 לשעה ועוד בתיקתוקיה?[/QUOTE]

תפסיקו עם החישוב הטיפשי הזה
זה אחד הדברים הכי לא נכונים שחוזרים על עצמם בפורום, וכבר מספיק פירטו למה זו השוואה לא נכונה בעליל.

תקתוקית קרליבך 21

10
[QUOTE=ploni]

[QUOTE=NeverNotEnough]

אגב ובהמשך לנושא של יסמין שמבקשת 1000 לשעה, חשבתם על זה שלשלם 280 לרבע שעה שקול ל 1120 לשעה ועוד בתיקתוקיה?[/QUOTE]

תפסיקו עם החישוב הטיפשי הזה
זה אחד הדברים הכי לא נכונים שחוזרים על עצמם בפורום, וכבר מספיק פירטו למה זו השוואה לא נכונה בעליל.

[/QUOTE]
צחוקצחוקצחוק

NeverNotEnough2013-09-11 23:13:16
מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”