אני חדש בפורום , אך לא כל כך חדש בתחביב הנעים שלנו ( והיקר..) .
החלטתי להירשם והתחיל לדווח על דגימות על מנת לתרום מחלקי לאתר שתרם לי רבות לאחר שקראתי הרבה חומר על דגימות שונות ועל פי הן קיבלתי החלטות .
אספר על הדגימה האחרונה שלי , שהייתה לפני זמן לא מועט מכיוון שאני מאוד עמוס בזמן האחרון ולא יוצא לי בכלל בכלל לדגום .
בכל מקרה , אספר על דגימה שלי שהייתה לפני כ 4 חודשים בטברסקי ( מדרגות הברזל ) .
זה היה יום ראשון , הגעתי בשעה 12:30 בצהריים , אני יודע שזה באמצע היום ויש ברחוב המון עובדים ועוברי אורח מסביב , אך החרמנות קראה לי ולא יכולתי לעצור זאת. יש לציין שחבשתי כובע , אני בעל זקן וכן משקפי שמש , כך שהיה מאוד קשה לזהות אותי כשעליתי במדרגות .
איך שנכנסתי , פתחה לי את הדלת , בחורה מאוד נחמדה ואדיבה בשם ליזה או ליסה ( לא שאלתי אם זה בז או ב ס ) . המבטא שלה היה בסגנון רוסי אך נראתה לי יותר גרמניה או אנגליה מבחינה חיצונית . היא סיפרה לי על השירות - מציצה + זיון - 250 ש"ח , והסכמתי למרות שחיצונית היא נראתה בסדר אך לא ממש עשתה לי את זה. היא נראית כך : רזה מאוד ( אולי חולה במשהו) , חזה נפול וקטן , חלקה מאוד , שיער שטני ועיניים בהירות . נראית בת 35+ אך לאחר שהתקרבתי וראיתי כל מיני קמטים קטנים , הייתי אומר 40+ . נכנסו לחדר , היא התפשטה עד התחתונים ובקשה את הכסף . שאלתי מה אפשר לעשות , היא אמרה בוא נזרום . הסכמתי והכסף החליף ידיים . נכנסתי למקלחת , היא יצאה וחזרה . סיימתי להתקלח ( המקלחת הייתה די מעופשת שם) , והיא חיכתה לי ערומה במיטה . התחילה למצוץ עם קונדום על ההתחלה , מציצה נחמדה אך ללא וואקום ודברים נעימים . ביקשתי ממנה להסתובב , וחדרתי אליה בדוגי . פמפמתי כ 3 דקות , החור שלה די נעים וצר אך הרגשתי שלא יכול לגמור כך . ביקשתי שתעשה לי ביד ללא קונדום עם שמן ולגמור לה על החזה , היא הסכימה - ואני חייב להגיד שהיא תותחית בלהביא ביד ! לאחר כ 2 דקות , התזתי על החזה הנפול שלה את כל המטען המצטבר שלי , וחלקו עף גם לכיוון הפנים והשיער בראש.. היא לא ממש הרגישה , וכך הסתובבה בחדר במשך כ 2 דקות עם המטען על הפנים והשיער ...
בכל מקרה , נזכרתי בה והייתי אומר שהייתי רוצה לדגום אותה שוב אך התקשרתי לשמה ואמרו לי שהיא לא נמצאת יותר , היא עברה לסעדיה גאון , אך שם לא הייתי עדיין . יש מצב שאקפוץ לסעדיה גאון בעוד כמה ימים .
לסיכום :
הייתי חוזר אליה , היא נחמדה אך לא באופן מיוחד .
האם מישהו כבר דגם אותה ויכול לתת מנסיונו ? הייתי רוצה לדעת אם מקבלת אקסטרות .
האם מישהו כבר דגם אותה ויכול לתת מנסיונו ? הייתי רוצה לדעת אם מקבלת אקסטרות .
המשך שיגול נעים :-)