כ ליזה / ליסה - סקס אדיר

ליזה / ליסה

1
שלום חברים .
אני חדש בפורום , אך לא כל כך חדש בתחביב הנעים שלנו ( והיקר..) .
החלטתי להירשם והתחיל לדווח על דגימות על מנת לתרום מחלקי לאתר שתרם לי רבות לאחר שקראתי הרבה חומר על דגימות שונות ועל פי הן קיבלתי החלטות .

אספר על הדגימה האחרונה שלי , שהייתה לפני זמן לא מועט מכיוון שאני מאוד עמוס בזמן האחרון ולא יוצא לי בכלל בכלל לדגום .
בכל מקרה , אספר על דגימה שלי שהייתה לפני כ 4 חודשים בטברסקי ( מדרגות הברזל ) .
זה היה יום ראשון , הגעתי בשעה 12:30 בצהריים , אני יודע שזה באמצע היום ויש ברחוב המון עובדים ועוברי אורח מסביב , אך החרמנות קראה לי ולא יכולתי לעצור זאת. יש לציין שחבשתי כובע , אני בעל זקן וכן משקפי שמש , כך שהיה מאוד קשה לזהות אותי כשעליתי במדרגות .
איך שנכנסתי , פתחה לי את הדלת , בחורה מאוד נחמדה ואדיבה בשם ליזה או ליסה ( לא שאלתי אם זה בז או ב ס ) . המבטא שלה היה בסגנון רוסי אך נראתה לי יותר גרמניה או אנגליה מבחינה חיצונית . היא סיפרה לי על השירות - מציצה + זיון - 250 ש"ח , והסכמתי למרות שחיצונית היא נראתה בסדר אך לא ממש עשתה לי את זה. היא נראית כך : רזה מאוד ( אולי חולה במשהו) , חזה נפול וקטן , חלקה מאוד , שיער שטני ועיניים בהירות . נראית בת 35+ אך לאחר שהתקרבתי וראיתי כל מיני קמטים קטנים , הייתי אומר 40+ . נכנסו לחדר , היא התפשטה עד התחתונים ובקשה את הכסף . שאלתי מה אפשר לעשות , היא אמרה בוא נזרום . הסכמתי והכסף החליף ידיים . נכנסתי למקלחת , היא יצאה וחזרה . סיימתי להתקלח ( המקלחת הייתה די מעופשת שם) , והיא חיכתה לי ערומה במיטה . התחילה למצוץ עם קונדום על ההתחלה , מציצה נחמדה אך ללא וואקום ודברים נעימים . ביקשתי ממנה להסתובב , וחדרתי אליה בדוגי . פמפמתי כ 3 דקות , החור שלה די נעים וצר אך הרגשתי שלא יכול לגמור כך . ביקשתי שתעשה לי ביד ללא קונדום עם שמן ולגמור לה על החזה , היא הסכימה - ואני חייב להגיד שהיא תותחית בלהביא ביד ! לאחר כ 2 דקות , התזתי על החזה הנפול שלה את כל המטען המצטבר שלי , וחלקו עף גם לכיוון הפנים והשיער בראש.. היא לא ממש הרגישה , וכך הסתובבה בחדר במשך כ 2 דקות עם המטען על הפנים והשיער ...

בכל מקרה , נזכרתי בה והייתי אומר שהייתי רוצה לדגום אותה שוב אך התקשרתי לשמה ואמרו לי שהיא לא נמצאת יותר , היא עברה לסעדיה גאון , אך שם לא הייתי עדיין . יש מצב שאקפוץ לסעדיה גאון בעוד כמה ימים .

לסיכום :
הייתי חוזר אליה , היא נחמדה אך לא באופן מיוחד .
האם מישהו כבר דגם אותה ויכול לתת מנסיונו ? הייתי רוצה לדעת אם מקבלת אקסטרות .

המשך שיגול נעים :-)

ליזה / ליסה

5
[QUOTE=Tagalog]
וסעדיה גאון 13 זה שדרוג של טברסקי 15

אז למה לא לקפוץ לשם ?

ניתן לחנות במגדלי רובינשטיין

[/QUOTE]
ברוך הבא לפורום סעדיה.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ליזה / ליסה

7
כן היא מדהימה. הייתי גם פעמיים לפני ארבעה חודשים בטברסקי 15
אבל היא חמקמקה יש לחפש אותה בכל אחת מדירות המרובע פינסקר סעדיה טברסקי קרליבך
נסה אולי ביום רביעי בבוקר זה היום שבו היא אמורה לעבוד
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”