והופיעה מודעה חדשה של בחורה ג'ינג'ית בתמונות האמיתיות
הרמתי צלצול לפקידה, שאני חייב לשבח ולהעריף עלייה מחמאות
עונה בנחמדות, צוחקת וקלילה ותיאום מאוד קל בלי נפילות

אני כמעט בטוח שהיא אותה פקידה שתיאמה לי את 2 הפגישות עם נטלי.
רבע שעה לפני שעת הפגישה התקשרה לוודא שאני בא
ואז בשעה היעודה התקשרה שוב כדי לכוון אותי לזלטה
זלטה מקבלת באיזור ירושלים בבת ים
המקום לא הכי דיסקרטי בעולם, ברחוב הומה תנועה ואנשים
נכנסים למין שביל בין 2 בניינים ושם היא מקבלת בדירת קרקע.
האמת שהפנטזיה שלי הייתה לזיין ג'ינג'ית, לכבוד זה קניתי שמפנייה ושוקולדים 

ועל הדרך לתת לבחורה הרגשה נעימה ולשתות איתה כוסית לכבוד הפגישה.
דפקתי בדלת קלות ופתחה לי את הדלת בחורה צעירה יפהפייה עם עיניים בהירות וחיוך מקסים
ממש ג'ינג'ית כמו שפינטזתי
נכנסתי לדירה, ברקע מתנגנת לה מוזיקה טובה רומנטית של שנות ה90 מהאיפד שלה
בדיוק האווירה שמתאימה לשמפניה...
אמרתי לה שלום, שאלתי לשלומה ואמרתי לה שהבאתי לה הפתעה
הוצאתי את הבקבוק שמפנייה מהשקית עם השוקולדים (חיוך עלה על פנייה)
ובעודי פותח את הנייר כסף הזהוב שמכסה את הפקק ומוציא החוט ברזל
הפקק החליט לקבל חיים משלו והחליט להיפתח ולעוף בלי שנגעתי בו
אני וזלטה נבהלנו וקפצנו לשמים ביחד, הסתכלנו אחד על השנייה מחזיקים את הלב עם היד וצוחקים.
הפקק עף לי בערך כ2סנטין ליד האף, חחחח כמעט סיימתי את המפגש בבית חולים עוד לפני שהתחיל
אחרי שעשינו סמולטוק והכרנו אחד את השנייה לעומק והרמנו כוס שמפנייה ביקשתי ממנה להראות לי את המקלחת
קיבלתי מגבת חדשה שיפשפתי את הזין ויצאתי כמו חדש ונמרץ לתת לזלטה בראש.
זלטה נשארה עם חזיה ותחתונים, לא הייתי מגדיר אותה רזה מדי אבל היא רזה, עור חלק נעים ושזוף, חזה בינינו עד קטן וטוסיק קטן וחצוף
התחלנו להתמזמז לצלילי המוזיקה שמתנגנת, הבאתי לה נשיקות בעורף מריח אותה, אוחז בציצי שלה בחוזקה כשהיד השנייה מטיילת בשאר הגוף
וכל זה תוך כדי שאנחנו מתאמים תנועות וזזים בקצב המוזיקה.
עברנו לכיוון המיטה שאגב נמצאת בסלון, התחלתי להפשיט אותה ונתגלה חזה יפה שובב עם פטמות חומות בהירות יפות
וכוס מגולח ונערי... הייתי חייה לטעום אותו
ירדתי לה תוך כדי שאני מתעקב בכל נקודה בגופה, התחיל מהשפתיים עם צרפתיות עבר לחזה משם לחזה ולאע לאט לכיוון הכוס
אחרי כדקה של ירידה מתחילות אצלה רעידות אקראיות קטנות שמלוות בחיוך היפה שלה
אחרי כמה דק' כבר לא יכלה לשלוט יותר ברעידות וגמרה בגניחות תוך כדי שהיא אוחזת בידיי בחוזקה...
זלטה ואני קמנו והחלפנו תנוחות הפעם אני שכבתי והיא התחילה בנשיקות צרפתיות שעברו לצוואר
ומשם לתנוח האוזן(אחד הדברים הכפיים) ואז עברה לשאר הגוף עד שהגיעה לזין שעמד כמו טיל לפני שיגור
התחילה במציצה טובה עם גרון עמוק עד הסוף וואקום מטריף, במיוחד על הכיפה כשהיא מסתכלת עלייך
במבט שובב ושואבת לך אותה בחוזקה.
אחרי זמן מה שכבר רציתי לפרוץ ולחדור אלייה ביקשתי שתשים קונדום והבחורה לא רוצה לשחרר את הזין מהפה
מאוד אוהבת למצוץ.
שמה קונדום בעזרת הפה עד הסוף עם גרון עמוק של כחצי דקה בלי לשחרר, ביקשתי מזלטה שתעבור לדוגי
כשברקע מתנגן השיר שכלל את מילים דוגיסטייל(תזמון מושלם), והתחלתי לזיין לה את הטוסיק החצוף נמרצות
תוך כדי קונטרות מעולות מצד זלטה ועוד היא תופסת לי את הישבן ביד אחד ודוחפת אותי חזק ומהר יותר
היא אוהבת את זה אגרסיבי ומהיר, אחרי כמספר דקות המיטה כבר התחילה לזוז ולהידפק בקיר ולחרוק
חחח פחדתי שהיא תישבר או שהשכנים יעירו לנו על הרעש, זלטה מגיבה מדהים ומתחילה לגנוח ולצעוק בחוזקה
ולהרטיב כמו משוגעת ומבקשת שאדפוק אותה יותר מהר וחזק( מזל שאני רץ הרבה ואני בכושר שיא)
אחרי שכבר לא יכלה יותר חחח פשוט נפלה על המיטה ונחה לה שם, ביקשתי ממנה להסתובב לתנוחה מינסיונרית
הסתובבה מחיוכת פתחה רגליים ושמה לי אותם על הכתפיים, שוב זיון אגרסיבי וחזק ושוב זלטה גמרה
מיד אחרי הלכנו לקצה המיטה וביקשתי שתעלה ותרכב עלי, עלתה והתחילה לקפץ אבל לא יכלה להכניסו עד הסוף
ממש נהייתה רגישה, ובאה בתירוץ שהזין שלי גדול מדי, ניסה להמשיך ואחרי כ2דקות ביקשתי שנחליף פוזה
הפעם כשהיא עומדת ומחזיקה בקיר ואני מזיין אותה מאחורה...
מיצינו את התנוחה, והלכנו למיטה לגראנד פינלה כשאני שוכב והיא במציצה המעולה שלה
שאלתי איפה אפשר לגמור והיא שאלה איפה אתה רוצה וביקשתי לגמור לה בפה, נתנה אישור
וכמה רגעים אחרי גמרתי לה כמות מאוד נכבדת של זרע בפה...
הלכה לשתוף את הפה בקיור ואני הלכתי להתקלח, שוב סמולטוק עם סיגריה וכוס ושמפנייה
והתחלנו לדבר קצת על אוקראינה, איך הבנות, לאיזה מועדונים כדי ללכת וכ'ו
ראיתי שהיא ניסתה למשוך את הזמן בדיבורים ועצרתי אותה וביקשתי ממנה מספר שני
במספר השני קיבלתי מציצה עם גרון עמוק, ובדוגי פירקתי לה את הצורה, ועברנו לתנוחה בה היא שוכבת על הצד
ואני מזיין אותה כשגם אני שוכב על הצד... מיציתי אותה, עברנו למציצה כשאני עומד על הברכיים והיא שוכבת
והתזתי לה לתוך הפה את המספר השני... התקלחתי, התלבשתי ונפרדנו לשלום בחיבוק וצרפתית.
אחרי שיצאתי, נשארתי ב"היי" עם חיוך מטומטם כשעה אחרי הפגישה.
אז מה היה לנו?
בחורה צעירה, מאוד אוהבת להזדיין, כיף לדבר איתה(דיברתי איתה ברוסית) אינטליגנטית מאוד
משרה אווירה נעימה אבל מי שלא אסרטיבי היא תנסה לתקתק אותו במספר השני ולמשוך זמן
לגבי הפקידה, תיאום מעולה והפקידה מאוד חביבה אם את קוראת את זה אשמח אם ניפגש ^_- חחחח
המקום לא דיסקרטי.
עלות הפינוק 500 שח לשעה ולא שאלתי לגבי אנאלי.
אווירה נעימה ואשמח לחזור..
סליחה שאני לא מדביק פה את המודעה עם התמונה
אני כותב את הדיווח מהפלאפון וזה קצת בעייתי... אודה למי שיוכל לעשות זאת.
054-8714728
054-8714728