כ אולגה - סקס אדיר

אולגה

1

סוף סוף יש משהו איכותי בישראל-אולגה

לאחר תקופה ארוכה שלא היה לי מה לחדש או שלא היה שווה לדווח סוף סוף אני יכול גם לתרום
הייתי אצל אולגה והיה פשוט מדהים...

אולגה בחורה צעירה-בערך 21 ,עיניים כחולות,פנים סבבה לגמרי וגוף משגעמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

אני באופן אישי מעדיף רזות(ליסה היא המועדפת עלי תקופה ארוכה בגלל המראה והמציצה המעולה-אבל צריך לגוון בחיים)ואילו אולגה בעלת אגן ותחת רחבים יותר(ממש לא בכיוון של שמנה אלה במעבר בין נערה לאישה),בטן שטוחה,חזה מהמם...

היא פתחה לי את הדלת עם חלוק וככל שירדו פרטי הלבוש (חלוק,חזייה ותחתונים)התגלה גוף שווה יותר ויותר...מזמוזים ונשיקות-יש לה שפתיים מדהימות-ואז הגיע המציצה המעולה שלה

מציצה עדינה וארוכה שעד עכשיו אני נזכר בה והחבר שלנו רוצה לחזור אלייה...

עוברים לזיון שהיה רגיל לחלוטין -זורמת עם התנוחות רק צריך לכוון

גמירה ,מקלחת וסיבוב נוסף דומה.

בקיצור אני ממש ממש אהבתי...

מצטער שוב על האזכור אבל לפי דעתי השירות שלה מעולה ומזכיר מאוד את השירות של ליסה(נשיקות טובות ומציצה עדינה ומעולה, זורמת בסקס אבל צריך לכוון)כך שכל מי שמכיר ואוהב יהנה גם אצלה.

השארתי את המחיר לסוף בגלל כל הרגישות של הנושא בתקופה האחרונה -המחיר הוא 500ש"ח

אני באופן אישי נהניתי מאוד מאוד,לא זול אבל לפי דעתי בין התמורות לכסף הטובות ביותר בענף כיום כאשר האלטרנטיבות הם מסז עם הרפייה בלבד (יש בחורות שוות אבל רוצים יותר) ,תיקתוקיה(חבל על הכסף-לא משנה אם הבחורה כוסית וצעירה(נדיר שם)אתה תמיד יוצא בהרגשה שנדפקת)או פרטית אחרת -שאני התלהבתי רק מליסה ומאנג'לינה (דגמתי לפני שבוע וחצי בבת ים)-אבל לפי דעתי אולגה הצעירונת הכוסית הזו ממומלצת יותר...

מקווה שתרמתי ומצטער על מי שהולך להתאהב בה ולהשאיר שם הרבה כסףצחוק
שועל ןתיק :-)

אולגה

5
דיווח מצוין. אני מבין שאתה משווה את אולגה לליסה, כוונתך לליסה אחותה של כריסטינה?

אז כנראה אולגה זה גם הטעם שלי ויש לי 2 שאילות.

מה גובה של אולגה ובהנחה שמציצה שלה לא מקונדמת כמו אצל ליסה, אז האם יש גם גמירה בפה?

וסתם מסקרנות האם היא דוברת עברית טובה?

ערבה אנושית2013-10-21 18:24:49

אולגה

6
אגב - שאלתי בגלל זה:
[QUOTE=gama light] יש להם בחורה חדשה בשם אולגה, שגם לוקחת 500 שקל ועוד נותנת מציצה מקונדמת לפחות לפי הפקידה.
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

אולגה

7
[QUOTE=קישקשתא]אגב - שאלתי בגלל זה:
[QUOTE=gama light] יש להם בחורה חדשה בשם אולגה, שגם לוקחת 500 שקל ועוד נותנת מציצה מקונדמת לפחות לפי הפקידה.
[/QUOTE]
[/QUOTE]

אני פשוט לא מדמיין שתמורת 500 שקל מישהי לא מוצצת חסוףקריצה

אולגה

8
[QUOTE=מרחיב ישבנים] 500 שח ?יש לה כוס מזהב ?[/QUOTE]

500 שקל עבור שירות טוב כמו שמתואר זה מחיר סביר.
כמובן בהנחה של מציצה חשופה וגמירה בפה.
וחוץ מזה : אם אתה מרחיב ישבנים מה אכפת לך מהכוס שלה?

אולגה

9

באמת פדיחה של שיכחת פרטים...

הכוונה שלי היתה אכן לליסה אחות של כריסטינה

המציצה היתה חשופה כמובן...

קיש שם קישור לאולגה המדוברת אבל כאשר אני התקשרתי לראשונה לפרטים הפקידה ציינה שהמציצה חשופה כמו שהיתה בפועל...

הגובה שלה בערך 1.65 ...

מדברת רוסית בלבד-מה שיכול היה להיות עבורי בעיה אבל בפועל בעזרת קצת הכוונה וזרימה מצידה הסתדרנו יפה והיינו ממוקדים

במטרהצחוק

בטלפון לא שאלתי לגבי האקסטרות-בזמן המפגש לא רציתי לגמור לה בפה אלה רציתי גם לזין אותה אז לא נבדק הנושא אבל אולי

יש מצב מכיוון שבשתיי הפעמים אחרי כמה דקות מענגות אני הפסקתי אותה- ולמרות מגבלת השפה כשאמרתי לה קונדום היא הבינה

מיידקריצה

לגבי האנאלי גם אותי זה מאוד מסקרן...כשזיינתי אותה בדוגי ראיתי חור יפה ומזמין אבל בגלל מגבלת השפה לא יכולתי לברר ולמען האמת עכשיו אני מצטער עם שלא ניסיתי להרים אותו לקומה ב'בכי

מקווה שתרמתי ועוד יותר מקווה שאפשר גם אנאלי-תנו לי תשובה חיובית בבקשה...

תהנו...
שועל ןתיק :-)

אולגה

10

אנאלי הוא גם ברוסית אנאלי.

יותר קשה אם היא (וזה הגיוני) רוצה לבקש תוספת עבור זה. איך לסכם ללא שפה?

אולי היא מבינה כבר ביטוי "עוד כסף" או אם תרצה אני אתרגם לרוסית עם פונטיקה מה שאתה רוצה לברר איתה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”