סוף סוף יש משהו איכותי בישראל-אולגה
לאחר תקופה ארוכה שלא היה לי מה לחדש או שלא היה שווה לדווח סוף סוף אני יכול גם לתרום
הייתי אצל אולגה והיה פשוט מדהים...
אולגה בחורה צעירה-בערך 21 ,עיניים כחולות,פנים סבבה לגמרי וגוף משגע

אני באופן אישי מעדיף רזות(ליסה היא המועדפת עלי תקופה ארוכה בגלל המראה והמציצה המעולה-אבל צריך לגוון בחיים)ואילו אולגה בעלת אגן ותחת רחבים יותר(ממש לא בכיוון של שמנה אלה במעבר בין נערה לאישה),בטן שטוחה,חזה מהמם...
היא פתחה לי את הדלת עם חלוק וככל שירדו פרטי הלבוש (חלוק,חזייה ותחתונים)התגלה גוף שווה יותר ויותר...מזמוזים ונשיקות-יש לה שפתיים מדהימות-ואז הגיע המציצה המעולה שלה
מציצה עדינה וארוכה שעד עכשיו אני נזכר בה והחבר שלנו רוצה לחזור אלייה...
עוברים לזיון שהיה רגיל לחלוטין -זורמת עם התנוחות רק צריך לכוון
גמירה ,מקלחת וסיבוב נוסף דומה.
בקיצור אני ממש ממש אהבתי...
מצטער שוב על האזכור אבל לפי דעתי השירות שלה מעולה ומזכיר מאוד את השירות של ליסה(נשיקות טובות ומציצה עדינה ומעולה, זורמת בסקס אבל צריך לכוון)כך שכל מי שמכיר ואוהב יהנה גם אצלה.
השארתי את המחיר לסוף בגלל כל הרגישות של הנושא בתקופה האחרונה -המחיר הוא 500ש"ח
אני באופן אישי נהניתי מאוד מאוד,לא זול אבל לפי דעתי בין התמורות לכסף הטובות ביותר בענף כיום כאשר האלטרנטיבות הם מסז עם הרפייה בלבד (יש בחורות שוות אבל רוצים יותר) ,תיקתוקיה(חבל על הכסף-לא משנה אם הבחורה כוסית וצעירה(נדיר שם)אתה תמיד יוצא בהרגשה שנדפקת)או פרטית אחרת -שאני התלהבתי רק מליסה ומאנג'לינה (דגמתי לפני שבוע וחצי בבת ים)-אבל לפי דעתי אולגה הצעירונת הכוסית הזו ממומלצת יותר...
מקווה שתרמתי ומצטער על מי שהולך להתאהב בה ולהשאיר שם הרבה כסף