כ קטיה,תושיה 9 - סקס אדיר

קטיה,תושיה 9

1
הדירה בקומה עליונה מימין על הדלת רשום מאיה.

קטיה הייתה פנויה והציגה את מרכולתה,אורלי חשוף ללא גמירה בפה אין נשיקות,סקס עד 30 דקות.

השעה היתה 22:30 מיהרתי,בחורה נאה כבת 30+חייכנית,נכנסתי.למרות רשת על שערה/פיאתה.סיפרה שנמצאת בארץ 15 שנה,שירותית במגבלות שציינה,עור חלק ויפה,טוסיק בעל נוכחות.לא אוהבת שנוגעים לה בפנים.מצצה היטב ללא ליקוקי ביצים,השתעשעתי בין פלחי ישבנה חזרה ומצצה ןהלבישה קונדום במקצועיות בפיה,

המסיונרית היתה מהנה למרות הגניחות המוגזמות,הציצי בינוני מלא ומוצק נעים למישוש ולנישוק.בדוגי קשה להתאפק למראה ומגע אוצרותיה האחוריים ודדיה כך שמשם הדרך לסיום הייתה קצרה למדי.מקלחות לפני ואחרי,מגבות נקיות אך מרופטות למדי,מנשקת ומלקקת את החזה.נראית ותיקת קרבות אבל נחמדה וללא פצעונים שגם זה הרבה בימינו.החדר בגודל בינוני עם מטה עגולה ומקלחת פינתית גדולה יחסית.

עובדת 4 ימים לא קבועים בשבוע.אפרסם את הטל ואם אין לפרסמו,אני סומך על האדמין שימחקיהו.זו הפריוילגיה בהגדרתי כמדווח חדש.054-3440698 ,לשיפוטכם.

,

UMA2013-10-27 00:08:02
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

קטיה,תושיה 9

3
דיווח קצר וקולע
בקשר למחיר כמה השארת ?
בשרשור נעוץ ״רשימת דירות שלב מתקדם״
רשום : תושיה 9................... 200-250. קומה ראשונה דלת שניה

ולגבי אקסטרות לא שאלת ? RC2013-10-27 07:35:45
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

קטיה,תושיה 9

5
המחיר 250,אקסטרות לא עיניינו אותי,אכן תיקתוקיה למרות שהפקידה לא תקתקה
על הדלת.לא ראיתי אותה מתקלחת אבל היה חדר נוסף פנוי כך שבהחלט יתכן שהתקלחה שם.לא הרחתי ריח גוף ועשתה רושם של בחורה נקיה.הייתי כ20 דקות כולל שתי מקלחות זריזות.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”