היי. אמנם אין לי נסיון רב, אך אני קורא בפורום מזה זמן מה, והחלטתי שהגיע הזמן להחזיר קצת לקהילה. 

לעניינו - היום צדה את עיניי מודעה המתפרסמת פה ב- http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7289
מספר טלפון - 054-9404885
הכותרת צועקת "יפהפיה אקזוטית" וסקסית, התמונה בכלל נראית שייכת לבלונדינית רוסיה, והטקסט מפתה לנסות.
הבחורה נשמעת מעט עייפה בטלפון, אבל הנחתי שזה בגלל שעת הבוקר המוקדמת יחסית.
לטענתה היא בת 29, שני אקטים, חזה גדול, יופי אקזוטי (בסוף היא נשברה ויצא לה "תימניה נו"),
רק לבוא לחוויה של טירוף חושים מסעיר. בסוף השיחה הפנתה אותי לרחוב ביאליק 5 בר"ג, ולאחר בירור נוסף
נשלחתי ימינה אל תחילת רחוב ארלוזורוב.
הגעתי. כשנפתחת הדלת עומדת לפני מישהי בת 40 וכנראה אף יותר. שיער שחור, פנים מקומטות ועייפות.
איפה היפהפיה האקזוטית? בטח מתחבאת בחדר (עוד נגיע לזה אח"כ). זו שפתחה לי את הדלת
ראית יותר כמו פקידה מבוגרת מבית ספר לנהיגה.
החזה אמנם לא קטן אך נפול. בשלב זה כבר הייתי צריך לעשות אחורה פנה, אבל חשבתי לתת לזה סיכוי. 250
ש"ח דילגו בין יד ליד בקלילות. "טוב יאללה תתפשט" היא מצווה. רגע, "אפשר לעשות מקלחת אולי?"' שאלתי. בכל זאת חם בחוץ ולא נעים. אחרי ש"הורשתי" לעשות זאת, נכנסתי למקלחת. אז ככה - הרצפה מוצפת מים וסבון, על מחזיק הסבון מונח קונדום פתוח.
מגבת המשמשת בדרך כלל ליבוש הרגליים ובהחלט ראתה ימים יפים יותר, נמצאה זרוקה ליד הדלת, ספוגה כולה במים. בקיצור - חדר מקלחת מזעזע ומוזנח שהשאיר לי את ההרגשה כאילו יצאתי ממנו יותר מלוכלך משנכנסתי.
"אהממ טוב", אני חושב. מפה כבר אין הרבה לאן לרדת, אז יצאתי החוצה לסלון. הוא היה ריק, ובזמן הזה שמעתי את
הגברת מדברת עם מישהו או מישהי נוספים בחדר הצמוד אל הסלון מצידו האחר.
כשהיא חוזרת אלי (כבר ערומה) אני שואל "תגידי, אנחנו לבד?", והיא עונה: "לא, כל החטיבה כאן". נסיון להצחיק
או זיכרון עמום מתקופת הצבא שלה - לא הצלחתי להחליט. "ברצינות", אני מנסה, והיא עונה:
"כן יש פה איזו חברה שלי. אבל אל תדאג, היא שם מדברת בטלפון". הוילון שחוצץ בין החדרים נראה חצי פתוח,
וכשאני רומז לה שלא מתאים ומבקש ממנה בעדינות לסגור אותו, היא עושה פרצוף וסוגרת.
טוב, לעבודה. בשלב זה כאמור היא כבר עירומה. מציצה חלשה מאד וקצרה מאד. קצת בודי לא נעים במיוחד
עם שמן תינוקות שהיא מרחה על עצמה בתנועות גסות ובחוסר חשק, כאילו רק כדי לסמן וי על סעיף השמן.
החזה בכל זאת עוד "שימושי" אם עוצמים עיניים חזק, אז חשבתי לנסות את חבריקו ביניהם, סימנתי לה לשכב וברגע שרמזתי שאני
מבקש לשים אותו בפוזיציית הפרפר כשאני מעליה, היא גוערת "מה לשכב, אתה מנסה לחנוק אותי?". "לחנוק?", אני שואל, לא מבין
אם זו סוג של בדיחה. "כן, לחנוק. אני לא אוהבת ככה". מה לחנוק, מי לחנוק. אפילו לא הייתי מעליה. טוב, בשלב זה
אני מתחיל להבין שדווקא כן יכול להיות יותר גרוע, מנסה למחוק את הזיכרון הזה, ומחליט לנסות שוב, הפעם בתנוחה אחרת
כשהיא יושבת על המיטה ואני עומד לידה.
הבחורה האקזוטית שלנו לא ממש אוהבת שמפריעים לה לעשות את הקטע הקבוע שלה "5 דקות והביתה", אז היא
מזיזה את הידיים באגרסיביות, וממשיכה בקטע שלה. "תשכב", היא מצווה בעצבנות. לא עברו 5 שניות והיא
בזריזות של צ'יטה ומיומנות של סמרואי מצליחה להגניב קונדום אל היד הימנית. עוד לפני שאני מבין מה קורה היא
היא נכנסת כשהיא מלמעלה.
הזיון איתה הוא פשוט אחד הגרועים. לפעמים היא נראית
כועסת ולפעמים היא צועקת "איה" כאילו כואב לה. כשהיא יעני נהנית, בדגש על יעני, יוצא לה תמליל של "אוי אוי, כיין כיין, יהה יהה", בטון דיבור שמאד מזכיר את אניטה פללי, מה שישר גורם לי להיזכר בפרק ההוא בחלומות בהקיציס. מוציא חשק כבר אמרנו?
כל נסיון לגעת בה או להכווין אותה נתקל בגסות רוח מובנית. "ממהרת?", אני מנסה להבין מה קורה פה, מבחורה שמבטיחה שני אקטים אבל אפילו הראשון ספק מעניין אותה. בשלב מסוים, כשאני מנסה להיות מאחוריה בדוגי, היא פולטת ב- "מה זה קרקס?",
"יאללה תתחיל להשפריץ". "את רוצה שאני אשפריץ לפי דרישה?", אני שואל, כבר חצי משועשע מהסיטואציה. "מה? היא אומרת." - כנראה לא ממש מבינה את מה שאמרתי. "תשפריץ מהר, יאללה, אין לי את כל היום פה.". בשלב כלשהו היא מאבדת לגמרי את הסבלנות, מוציאה אותו, שופכת חצי בקבוק שמן ועושה למעלה למטה בצורה מכאנית עד לגמירה המאד לא מיוחלת. בשלב זה כבר עלתה בחילה קלה בגרוני.
"עכשיו לך תתקלח. מהר, לא איזה חצי שעה מקלחת, כן?". היא נכנסת להתקלח בעצמה, טובלת באגם שהלקוחות
הקודמים השאירו עבורה. "ס'אעמק", היא מסננת. "מי השאיר את המגבת ככה?". "אה... יודעת מה, אני חושב שכבר אוותר על
המקלחת", השבתי תוך כדי שאני מזנק אל עבר הדלת הראשית. "אין בעיה, לי ממש לא משנה".
הדלת נתרקת בחזרה אל הרחוב, לא לפני שהיא מברכת אותי בשבת שלום חמה.
"תודה, גם לך!", עניתי.