כ ג'סיקה מרחוב לבנדה - סקס אדיר

ג'סיקה מרחוב לבנדה

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7428

שלום לכולם,

היום בחרמנותי כי רבה החלטתי לשוטט באתר ולראות אם יש מישהי חדשה שמושכת את העין וראיתי את המודעה של גסיקה אותה צירפתי להודעה זו.

חייב לציין כי התמונות אמיתיות והבחורה היא פצצה בלונדינית רוסיה עם גוף מדהים וחלק וגם עכשיו כמה שעות אחרי אני לא מפסיק לפנטז עליו...

התקשרתי ועונה הפקידה - חצי שעה 350 ש"ח ושעה 500 ש"ח, קצת יקר אבל הבחורה באמת כוסית.

מכוונת לרחוב לבנדה בת"א עולים לדירה ופותחת ג'סיקה שלא מדברת עברית... רק אנגלית ורוסית.

מבחינתי אין בעיה משלם, מקלחת קצרה והבחורה מתחילה במציצה חשופה אלוהית כאשר אני עוצר אותה אחרי כמה דקות כדי לא לגמור (מבחינתה אפשר לגמור לה בפה או על הפנים) כל הזמן הזה הגוף ףהלבן שלה והחזה המדהים שלה משגעים אותי ואני רק רוצה לקרוע אותה.

מלבישה קונדום ומתיישבת לי על הזין כאשר מרוב שהיא כוסית אני גומר תוך כמה שניות....

לסיכום: תבואו אחרי שטיפלתם בקטן אחרת אתם גומרים תוך שניות מרוב שהיא טעימה, צעירה מאוד וליברלית, לא מחייכת בכלל, כוסית אמיתית

תהנו

054-6987290

UMA2014-01-05 00:54:49

ג'סיקה מרחוב לבנדה

8
עוד מישהו דגם ? כי כשיש דווח שנראה כמו פרסומת למשחת שיניים ועוד של משתמש חדש - אני מעט סקפטי.

לבנדה זה ליד התחנה המרכזית לא ?
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

ג'סיקה מרחוב לבנדה

10

בחורה בת 20+, בלונדינית שיער עד הכתפיים, פנים - בסדר.
גוף רזה ובעל פרופורציות אורך טובות. שדיים יפים, בינוניים, טבעיים.
מציצה חשופה נעימה, רטובה באופן מספק. מידי פעם מפסיקה, מנגבת בניר את הזין, יורקת לתוכו את הרוק שהצטבר בפיה, וממשיכה.
ליטופי ביצים, ליקוקי ביצים, ורימינג מתמשך.
סבלנית מאד במציצה. שואלת אם אתה מוכן לסקס או רוצה להמשיך באוראלי. אם אתה מבקש להמשיך - היא תמשיך.. עד שתהיה מוכן...
סקס סטנדרטי בכל תנוחה.

350 ש"ח לחצי שעה, אין לחץ זמן.
מבע פניה אכן אטום ואדיש, לא אוהבת דיבורים בזמן הסקס, לא מרשה התעסקות כלשהיא בין רגליה, לא מסכימה ל- 69.
התקלחה בסיום, בעוד אני מסדיר נשימותי במיטה.
היה חיוך אחד בעת הפרידה...
המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”