רחוב הרצל זכור לי לטובה מלפני 10 שנים וקצת, אז החלטתי לחפש פה איזה מודעה שתזכיר לי נשכחות,
מצאתי כמה, הייתי בהרצל 38 , בכניסה היו כמה אריתראים, כנראה שהם הסימן היכר של המקומות האלו , נכנסתי וראיתי בחורה די שווה רזה חזה גדול, אבל משהו שם החשיד לי כפושאפ, הייתה איתה שכנה שלקחה את העגלה של התינוק החוצה לעשות סיבוב בזמן שאני אמור לבצע בה את זממי, פרטים סטנדרטיים (נכון לימינו 200 שקל עד חצי שעה) , לא התאים לי אז התחפפתי,
יש למקום 2 טלפונים, 054-9829344 054-9829343 ,
שמתי פעמיי בעקבות הטלפון הבא 054-7967047 ועליתי במדרגות גבוהות והגעתי לכניסה של דירה, פתחה לי שם מישהי עם לוק ערסי , רוסה עם קעקוע , ישר קלטתי תקתוק באוויר, וטון הדיבור ואופן הדקלום הקבוע של הטקסט רק חזקו את חשדי, ביקשתי לראות אחרת, ראיתי ולא התלהבתי גם כן,
התקשרתי לבחורה הקודמת והיא היתה עסוקה היא אמרה שאתקשר עוד 10 דקות , הרגשתי ממנה גם סוג של תיקתוק, משהו בחושים שלי , כנראה שפיתחתי חושים נסתרים לאורך השנים הרבות שהייתי מזיין בקביעות בתשלום,
NEXT (לא הסיגריות , אני נגד עישון)
050-7795258 זה טלפון של ה"מוקד " כלומר הסרסורית מכוונת אותך לדירה , הכתובת רוטשילד פינת מוהליבר, בניין חרוב לאללה , תמיד ראיתי אותו והוא היה נראה לי בנוי היטב למכון, והיום הצדקתי את חשדי,
נכנסתי ומיד בצד ימין יש דלת, אווה פתחה את הדלת, רזה נמוכה חזה קטן מצומק מתקרב להגדרה של "שקיות שוקו מפוצצות", אני מעריך שהיא בסוף שנות ה 30 תחילת 40 לחייה, בלונדינית עם מבט עצוב בעניים נראית עצובה ודכאונית, די בעסה אותי , אבל מה לעשות גם אני מתבעס שאין לי מישהי בבית לזיין ואני צריך לשלם 200 שקל, ועוד שאני תמיד משווה עם המחירים של פעם 130 שקל, או 150 שזה היה קלאסה, עם בחורה קלאסה, או ב200 שקל שזה היה הטופ .
קיצר היא מחרטטת איזה משהו על בודי מסאז... אני שואל "סקס? " היא עונה "כן" , בקיצור אני מתרחץ זריז , מתנגב, מתקרב אליה,
היא לא מסריחה,
היא סבבה, עור נעים רך , כיף להעביר עליה את הידיים,
היא שולחת יד לאיזור הדמדומים , ואכן הרוטווילר מתעורר לחיים,
עוד קצת מזמוזים, אני מתיישב על הספה היא שמה קונדום, לא הציעה מציצה מיוזמתה, וגם לא כל כך התחשק לי , לא יודע למה, התיישבה, דהרה קצת, אני צריך להתחיל להתרגל לתנוחה הזו, אני מעביר עליה ידיים, היא עדינה ברמות על, בקיצור ראיתי שמזה לא תבא הישועה, וגם הקונדום היה די עבה , אז השענתי אותה על המיטת מסאג'ים וזיינתי בדוגי, שברקע אני שומע חדשות ברדיו, רציתי לבקש ממנה שתסגור אבל לא רציתי להרוס את המומנטום , הקונדום היה ממש עבה ולא נוח, פעם הבאה (שאני מקווה שלא תהיה!!!!!!!) אני אני אביא סוג טוב, הציעה מקלחת שתיה והתחפפתי,
ציונים:
לא להיט , משעמם, שווה 100 בסקלה של דרום ת"א, או 130 במונחי שנת 2003 בראשון לציון.
מה שכן משתדלת להיות קצת שירותית ולרצות,
עד כאן הדיווח מקווה שלא אתן יותר דיווחים,
שלכם
וותיק.