כ ג'וליה תאגיד בת ימי - סקס אדיר

ג'וליה תאגיד בת ימי

1

אני משתמש בפורום הרבה זמן אך זאת הפעם הראשונה שהחלטתי לדווח

שבוע שעבר הלכתי לבקר את ג'וליה - http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7678 . נמצאת בהרצל בבת ים (דירה שהייתי בה בעבר עם בנות אחרות של התאגיד). דירה נקיה ומקלחת בסדר גמור.

נראית צעירה יכול להיות ש-19 זה אפילו נכון.

פנים יפות. לטעמי היא כוסית.

גובה 170 בערך.

חזה בינוני ונראה טוב . לא קטן מדי , לא נופל.

גוף מצויין – בטן שטוחה , אין שומן.

אוקראינית ,לפי הדיבור שלה נראה לי שהגיעה מאיזה כפר אבל לא בטוח. רק הגיעה לפני זמן קצר והולכת להיות כאן 3 חודשים. לא יודע האם דוברת אנגלית מכיוון שאני דובר רוסית.

מציצה טובה ורטובה בלי קונדום .יש טובות יותר אך עדיין נהנהיתי . רימינג לא היה (אך גם לא ביקשתי) .לא עשתה וואקום במציצה. זיון מעולה בכל התנוחות הסטנדרתיות – משקיעה, נותנת קונטרות טובות. לא הסכימה שאכניס אצבעות.

היה אקט אחד כי לא רציתי פעמיים. אחרי הזיון ישבנו לסיגריה. סה"כ בחורה מאוד נחמדה וחיובית , מדברת הרבה ונותנת GFE.

מחיר – 500

אקסטרות – לא שאלתי אבל אני בספק .

ציון 7-8 . אם המחיר היה 400 יחס עלות תועלת היה הגיוני יותר.

052-3033691

UMA2014-02-03 10:33:04

ג'וליה תאגיד בת ימי

5
אם לא היית משלם 500 ש"ח לזיון רגיל (אתה והפרירים האחרים) המחיר היה יורד ל-400 ואז יחס העלות תועלת היה הגיוני יותר...
צא ולמד מהיא כוחה של מחאה...
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

ג'וליה תאגיד בת ימי

9
[QUOTE=titan]
אם לא היית משלם 500 ש"ח לזיון רגיל (אתה והפרירים האחרים) המחיר היה יורד ל-400 ואז יחס העלות תועלת היה הגיוני יותר...
צא ולמד מהיא כוחה של מחאה...
[/QUOTE]
מה יש ללמוד? האם המחאה הזאת רשמה לעצמה איזשהם הישגים ?
אני יודע שתי עובדות
1. ברוב המקרים כשאני מתקשר לקבוע כל אחת מהבחורות תפוסה לשעתיים-שלוש הקרובות לא משנה מתי אני מתקשר.
2. מחיר 500 קיים לפחות 4 חודשים וגם החרם קיים 4 חודשים והמחיר עדיין 500.

בשוק כמו זה שוק שיש בו כזה מחסור היצע אני בספק שתוכל לגרום לירידת מחיר.

וחוץ מזה לדעתי זה בכלל לא נכון להגיד ש-500 לזיון זה זול או יקר.זה תלוי בזיון. לי ואני די בטוח שלעוד הרבה אנשים כאן יצא לשלם על סקס הרבה יותר מ-500 ש"ח (ולא אני לא מתכוון רק לאשתי) ולא תמיד אתה מרגיש פראיר אחרי זה.

ג'וליה תאגיד בת ימי

10
[QUOTE=ארנבון]

האם היא מאפשרת לרדת לה? כי הצעירה הג'ינגית האחרת מאוקראינה, לא הסכימה ובשבילי בזה נגמר הסיפור..[/QUOTE]
אני לא יודע כי לא התעניינתי. יכול רק להגיד שכשהכנסתי אצבעות לכוס ביקשה לא לעשות את זה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”