כ שלי-חדשה בבת ים - סקס אדיר

שלי-חדשה בבת ים

1
אז ככה לאחר שנה + שלא זיינתי בחורות מהתחום אלא רק מסאגים פה ושם
החלטתי למהר על דירה דסקרטית ברוטשילד 42 בבת ים
רציתי את סיוון לאחר שהומלץ עליה פה. עקב השעות קשה לתפוס אותה. היום היה לי יום חופש התקשרתי,אמרו לי שיש פצצה חדשה בשם שלי תיארו לי אותה והאמת שזילזזתי בתיאור כי תמיד מתארים לנו דוגמניות
אבל הפעם? באמת פצצה ואולי אחת הפצצות שעשיתי בחיי.. (ועשיתי פצצות אני נראה די טוב)

175 רוסיה שיער שחור צעירה כבת 25 רזה אבל עסיסית מאוד חזה גדול מאוד לא זיהיתי סילקון שם אומרת טבעי וגם מרגיש ככה
יש לה קעקוע על הבטן מקדימה של שדון. יש לה פנים מאוד יפות עיינים בהירות
אני בדרך כלל אוהבת פרחות וערסיות ישראליות אבל היא ממש משכה אותי--שוב היא לא עדינה שלא תטעו נראת מינית ומושכת
באמת פצצה. עד כאן החלק הטוב.

לא ציפיתם שדבר כזה תזיינו בכיף ולא תיקתוק נכון? התחילה במציצה מקונדמת איזה 4-5 דקות .
הפכתי אותה עשיתי לה מסאג התחכחכתי בה קצת......
אחרי זה ההיינו במסניורית שכבה כמו גופה וניסתה להוציא קולות מזויפים של הנאה
אני לא סובל קונדום והזין פשוט די נפל לי אני לא יכול לא להרגיש! ( עם החברה זה לא קורה הנפילות האלה)
קצת נפל לי.. העמדתי אותו שוב.. התעצבנה שנגעתי בקונדום עם הידיים שלי....(כי לא התקלחתי אבל היא לא הציעה ואני לא רציתי לבזבזבז מהזמן) עשיתי אותה בדוגי היה אש היא פשוט עסיסית (רזה ועסיסית) חזה גדול תחת טוב כוסית אש מטופחת
לבסוף רציתי לגמור שהיא עושה לי ביד ואני שוכב ומסתכל עליה.. הביאה ביד גמרתי גמירה מטורפת.

לסיכום:
אני לא מגזים ואני מאוד קשה בטעם שלי ויש לי כלל-- לא מזיין משהו שלא באמת נראה יותר טוב מבת הזוג שלי ואני לא מתבייש לקום וללכת. הפעם נכנסתי ומבחנתי היא סוג של דוגמנית---מומלצת למי שבא לו לזיין כוסית גבוהה נשית צעירה עסיסית.
הבעיה שאחרי זיון כזה אתה יוצא בטעם של עוד ואחרי עשר דקות באוטו הייתי חרמן רצח לעוד מספר.
סהכ הייתי שם 13 דקות
קוראים לה שלי הטלפון הוא : 05422697562
עובדים עד 18:00 כל יום

לא לצפות לקבל שירות מיוחד ואהבה שם ... זה נטו לזיין בובה אבל בובה כוסית!
מקווה שנהנהתם מהדיווח אשמח לענות לשאלות ואשמח לראות תגובות

blacko2014-02-06 19:46:54

שלי-חדשה בבת ים

7
כוסמין-- מה הכוונה החליפה אותה רק החמישי הזה??..... היא הייתה חד פעמי שם או מה?
איפה אפשר להשיג אותה שוב את שלי?...?...

כן הזוי ביותר בדקתי ואכן אפשר להתקשר גם עם ה 2 גם בלי ה 2..........
בכל מקרה יש שם 3 בנות כל יום אחרת: שלי,סיוון ואיב

אם מישהו היה עם האיב הזאת אשמח לשמוע

יש לציין ולהזכיר שמדובר בתיקתוקייה והבחורה מומלצת רק למי שמחפש כוסית ברמה גבוהה.. לא יותר מזה

blacko2014-02-08 22:34:25

שלי-חדשה בבת ים

8
דיווח חם מהשטח. זמן רב לא הייתי בתקתוקיו עכשיו נזכרתי למה. כוסית ולא יותר. נראית כמו שהיא סובלת ומתעצבנת כשאני רוצה להמשיך בנשיקות על הגוף.

התקשרתי כל 7-8 דקות ואמרה הפקידה ״עוד 5 דקות״
גוף 9 שרות 1
לא להתקרב.

שלי-חדשה בבת ים

9
נכנסתי לראות את הבחורה (שלי), האמת, היא פצצה לא נורמלית...
1.75, שיער חום-שחור חלק, חזה גדול, רזה ותחת ממש עסיסי (לא קטן אבל לא גדול)קריצה
הייתי קרוב להיכנס אבל בגלל איך שהיא נתנה פרטים דילגתי...
לפי מה שקראתי מעל אני חושב שכדאי לוותר אלא אם לא איכפת לכם שהיחס לא משהו בלשון המעטה...
בהצלחה.

שלי-חדשה בבת ים

10
ממש כוסית. ברמה שלדעתי חייבים ללכת ולראות. אני ניסיתי לשכנע אותה לעשות פעמיים כי הייתי ממש חרמן וידעתי שזה יגמר מהר מאד. היא לא הסכימה כי היה סוף משמרת ולמרות זאת חרגתי ממנהגי והשקעתי יותר מ -125 ש"ח לגמירה בודדת. יש לה חזה מפואר - לא פחות. הוא נראה מושלם כלומר נראה סיליקון אבל הרגשתי המון והוא לא מרגיש סיליקון.
יש לה בכלל גוף מדהים עם תחת עסיסי ומותן צרה. אני מאד ממליץ לראות. רק אציין שהיא לטעמי לא יפה. היא נראית לא טבעית (שפתיים למשל) - מה שמעלה שוב חשד לסיליקון (אם זה סיליקון זה הטוב שראיתי מימי).

להפתתעתי אחרי ה-2 דקות שהייתי איתה היא אמרה לי שפעם הבאה יהיה פעמיים פשוט באתי בסוף משמרת. אני כן אחזור.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”