כ המלצה: אילנה ויוליה מפופל בראשלצ - סקס אדיר

המלצה: אילנה ויוליה מפופל בראשלצ

1
שלום חברים, וברוכים הנמצאים!

לאחר שלושה מפגשים עימה - אני רוצה להמליץ על אילנה המעולה שברח' פופל בראשל"צ.

אחרי שכבר ביקרתי את יוליה באותה הדירה (ולא היתה כימיה) ואחרי שהבנתי ממנה שהבחורה השניה, להלן: אילנה, עובדת איתה לסירוגין במהלך השבוע (כולל שישי עד 16:00), החלטתי לנסות את מזלי עם אילנה.

התיאור
גובה: 168 לערך, אולי קצת פחות.
פנים: עגולות חזקות, עיניים סיביריות / סיניות / טטאריות כאלה, לחיים מעט בולטות. מראה קצת מוזר, אבל אני אהבתי.
שיער חלק ארוך שטני / עם גווני בהיר.
גוף: רזה, עם מגע של עור דק בכל חלקי הגוף.
תחת: קטן. מה זה קטן פיצי וכמעט בלתי נראה / בלתי מורגש. גיליתי את זה רק בדוגי - מהתנוחות האחרונות במפגש...
חזה: גדול, מעט נפול, אך מרגיש בריא, רך ונעים בעת חפינה.
מגולחת למשעי ומריחה טוב. בכל הפעמים.

אתה רואה שהיא מבוגרת, אבל הגוף המשגע שלה + החזה הגדול + העבודה האינטנסיבית - תמיד יפתיעו אותך מחדש!

שירות
אמנם בבניין מגורים, אבל הדירה דיסקרטית ושקטה מאד בלי רעשי רקע מטרידים מבחוץ. יש מעלית.
א-ה עד 18:00 - ממליץ לבוא בשעות שבין 11:00 ל15:00.
מקלחת חמה (הייתי שלוש פעמים עד כה, ובכולן הכל עבד תקין בחדר המקלחת)
האתנן: 250 זוזים
עד 40 דק' | אוראלי חשוף הדדי ובתענוג גדולקריצה | סקס רגיל (אין אנאלי כלל ואין טעם להפציר, אבל יש אפשרות שהיא תיתן רימינג ('מעשי' Tongue ) רטוב וליקוקים מוקפדים) | גמירה בפה - אפשרי מוחא כפייה

עקב הכימיה המעולה שנוצרה ביננו + שעת הצהרים המוקדמת (13:00), הצלחתי להשיג תוספת לסיבוב נוסף ב 170 - מה שנותר לי בכיס, עבור מציצה+רגיל (היא גם הציעה שוב רימינג, אבל ידעתי שזה יעכב אותי ולא רציתי 'להיתחזר' יותר מדי)

ובהמשך לזה אציין, שתי הבחורות, גם יוליה ום אילנה לא מסמפטות: ערסים, ערבים, עובדים זרים, וילדים פוחזים (20+ כאלה, שבאים בחבורות). מלים שלהן, אל תתפסו אותי גזען - חלילה. אבל אם אתה טיפוס וולגרי, חצוף וכדומה, סביר להניח שלא תקבל שירות מן המניין.

סיפור המקרה
אילנה, סיבירית במקור, נותנת עבודה מכל הלב והנשמה, גם ברגעים ששמוליק עייף מהחום בחוץ - (אההממ אההמ, סיבוב שני עבר בהצלחה בזכותה!)

אחרי המקלחת, חיכתה לי ערומה לצד המיטה והחזה הגדול שלה הדליק אותי ומייד שמוליק קפץ מתוך המגבת שעוד לא הספיקה ליפול על הכסא..חחח

נשכבתי על המיטה והיא התחילה במסג' קל, ליקוקים והחלה להדרים. שאלה למציצה חשופה, השבתי בחיוב ולא הצטערתי. הבחורה הזאת מגיעה עד הבסיס בלי למצמץ אפילו (אני 17 ס"מ) ונותנת שאיבה קפדנית + שליקה ('כלומר לשני התכשיטים') שלא מביישת אף שחקנית פורנו. בתור חובב הדדי, הפכתי אותה כשהיא עכשיו על הגב והתחלתי ללקק את הדובדבן שמריח טוב מאד והיא בתגובה הצמידה לי את הראש פנימה חזק יותר.

עליתי בחזרה להרגיש את מידותום של שני העגולים בפי ולהפתעתי, היא קירבה את פיה והחלה ללקק ולמצוץ אותם יחד איתי תוך נשיפות הנאה כבדות.

אם הייתי חרמן עד עכשיו, כרגע כבר עמדתי להתפוצץ. ביקשתי חליפה והמשכתי למלאכת העיקר. ממיסיונרי, התחלפנו והיא רכבה עליי במרץ. שוב מיסיונרית ואחר כך דוגי לסיום.

אציין שהשועלה הזאת אוהבת כאפות בטוסיק הקטנטן (אני תמיד מנסה את זה כשאני בדוגי , כדי לבדוק זרימה) והם התקבלו בכיף כך שביקשה עוד ועוד עד שהתחת הקטנטן שלה האדים (צחקנו על על באמצע שהוא יכחיל בקרוב..חחח)

הורידה את החליפה ניגוב זהיר ועדין (אני המשכתי את מלאכת הניקיון על שמוליק). הציעה מקלחת שוב. לקחתי את ההצעה, אך כשחזרתי שוב פעם, כמו דה ז'ה וו, שמוליק עלה שוב אל על והיתי חייב לקחת עוד סיבוב. אילנה התקשרה לפקידה כדי לבקש 'הארכה' ומכיוון שלא היו לקוחות חרמנים באותו זמן, המשכנו שוב ב 170 הזוזים שנותרו ברשותי.

לסיכום
גוף: 9 - רק בגלל מגבלת הגיל
שירות :10
מחיר: 9 - בהשוואה לתאגיד הבת - ימי העושק.
אחזור שוב: כבר עשיתי את זה ואמשיך לעשות את זה.

זה, חברים, מה שנקרא: תמורה הוגנת למחיר

בברכת שגלו והצליחו

הכל ברוח טובה :)

המלצה: אילנה ויוליה מפופל בראשלצ

2
[QUOTE=השמן החרמן]
מחיר: 9 - בהשוואה לתאגיד הבת - ימי העושק.

אחזור שוב: כבר עשיתי את זה ואמשיך לעשות את זה.

זה, חברים, מה שנקרא: תמורה הוגנת למחיר

[/QUOTE]

לפי הבנתי כתבת ששילמת 420 ש"ח (וזה רק כי היה זמן לא לחוץ כדבריך, אחרת היה עולה יותר?) לשני אקטים, איך זה בדיוק פחות מהתאגיד הבת ימי שלוקח 400 ש"ח לגבי מרבית הבנות?

מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”